Değil valla puset süt pompası biberon emzik bez hava nemlendirici şifonyer yedek tulum vs. puset örtüsü aspiratör emzirme yastığı baby nest tırnak bakım saç bakım şampuan set küvet havlu bir de çift olunca çoğu kuzum valla hesapla o kadarı buluyor daha kendime korse terlik pijama takımı depend filan yazmadım 😅
Çıldırazağımmmm 😭

Değil valla puset süt pompası biberon emzik bez hava nemlendirici şifonyer yedek tulum vs. puset örtüsü aspiratör emzirme yastığı baby nest tırnak bakım saç bakım şampuan set küvet havlu bir de çift olunca çoğu kuzum valla hesapla o kadarı buluyor daha kendime korse terlik pijama takımı depend filan yazmadım 😅
Haklisın ikiz oldugunu unuttum biran😅bende kendime sadece depend aldm baska hicbiseyim yok

Kızlarr nasılsınızzz 🥰 ayy kuzenim nişanlanıyor diye bugün eminönüne gittik ben de yardımcı olurum dedim evde olcak nişan çiçekti böcekti hediyeydi kaç saat dolaştık bilmem ağrıo her tarafım 😂 bu arada siz öyle hastane kapı süsü bebek hediyesi çikolatası falan yaptırmayı düşünüyo musunuz ? O kadar güzel fikirler vardı kiii anlatamam 💕

Kızlarr nasılsınızzz 🥰 ayy kuzenim nişanlanıyor diye bugün eminönüne gittik ben de yardımcı olurum dedim evde olcak nişan çiçekti böcekti hediyeydi kaç saat dolaştık bilmem ağrıo her tarafım 😂 bu arada siz öyle hastane kapı süsü bebek hediyesi çikolatası falan yaptırmayı düşünüyo musunuz ? O kadar güzel fikirler vardı kiii anlatamam 💕
Hastaneye hicbirsey yapmayı düsünmüyorm canım zaten hic kimse gelemiyor cikolata istiyorum ama yaptırmayı

Hayırlı olsun canım 🙂Ay sen bir fikirlerden ver bakalım 😂

İşte nerdeyse iki katı oluyor her üründe 🙄 hayırlısı canları sağ olsun 🤗 bakacağız bir yolunu bulacağız artık. Depend önemli 😂 kaç beden aldınız kilonuz kaç 😅
80 kg ye kadar m oluyor dediler m aldm suan 67 yim 3.5 aydada bi pik olmaz insallah 80 e kadar😂

Hayırlı olsun canım 🙂Ay sen bir fikirlerden ver bakalım 😂
Saol kuzumm ❤️ Yaa vallahi çok seçenek var ama en çok şu ara makrome anahtarlıklar modaymış baya talep vardı hediye için, kokulu taş sabun falan var ama nasıl güzel süslemişler ☺️ Ayıcık tavşancık minik minik onları koymuşlar çikolataların üstüne de😂 anlatamıyorum müsait bir zamanda daha çok foto bulur gösteririm gördüğüm tarzları ☺️

Eklentiler

• BCEA4011-882F-48EA-91F8-4448A9D335C0.webp
    BCEA4011-882F-48EA-91F8-4448A9D335C0.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 29
🙈 🙈 🙈 Yaa cıkın şu 60 lı kılolardan soylemeyın bari olan var olmayan var 😭😭😭😭 ben sımdı 82 kılodayım doguma kadar 100 olur muyum 😭😭😭😭
Kız deme senin sıkıntıların vardı senin ki cok cok normal ben normalde 56 57 kg kızdm tedavide 60 oldum simdi 67 7 kg almısım daha ne olsun 70 le kapatırım sanıyordum ama olmaycak 🥴

Tabi kuzum istek meselesi ☺️ Biz de gelecek kişiler olduğu için önce hastaneyi süslemeyi sonra evde kullanmayı düşünüyorum gelen olur illa ki olmasa da biz zaten kalabalığız tatlı hatıra oluyo ☺️
Ev icin bisey diyemem de hastanelere kimse alınmıyor canım tek refakatci kalabiliyor yanında sorda emin ol yine de bizimki oyle

Ev icin bisey diyemem de hastanelere kimse alınmıyor canım tek refakatci kalabiliyor yanında sorda emin ol yine de bizimki oyle
Refakatçi bir kişi kalıo biliorumda hastaneye alıyolar ya biri çıkıo biri inio zaten 😂 acıbadem de ben yeni gördüm kaç kişi birden gelmişler doğuma hepsi odaya çıktılar bir tık daha rahatlar herhalde kışa yine yasak gelmezse 😂🤷🏻‍♀️

Refakatçi bir kişi kalıo biliorumda hastaneye alıyolar ya biri çıkıo biri inio zaten 😂 acıbadem de ben yeni gördüm kaç kişi birden gelmişler doğuma hepsi odaya çıktılar bir tık daha rahatlar herhalde kışa yine yasak gelmezse 😂🤷🏻‍♀️
Yaa bizim ki de acıbadem ama kimseyi almiyorlar iceri🤔

Back
X