Amaan öyle diyolarda herkes girip çıkıo valla Benim eşim ameliyat oldu ya mayısta işte asla sizi yukarı alamayız falan dediler girişte kimseye demeden çıktık girdik odaya bişey de olmadıYaa bizim ki de acıbadem ama kimseyi almiyorlar iceri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan öyle diyolarda herkes girip çıkıo valla Benim eşim ameliyat oldu ya mayısta işte asla sizi yukarı alamayız falan dediler girişte kimseye demeden çıktık girdik odaya bişey de olmadıYaa bizim ki de acıbadem ama kimseyi almiyorlar iceri![]()
Yaa dediğin iyi oldu L alacaktım bende80 kg ye kadar m oluyor dediler m aldm suan 67 yim 3.5 aydada bi pik olmaz insallah 80 e kadar![]()
Olur foti bekleriz bol bolSaol kuzummYaa vallahi çok seçenek var ama en çok şu ara makrome anahtarlıklar modaymış baya talep vardı hediye için, kokulu taş sabun falan var ama nasıl güzel süslemişler
Ayıcık tavşancık minik minik onları koymuşlar çikolataların üstüne de
anlatamıyorum müsait bir zamanda daha çok foto bulur gösteririm gördüğüm tarzları
![]()
Sebze yiyerek olmazsın kuzum ya merak etme![]()
![]()
Yaa cıkın şu 60 lı kılolardan soylemeyın bari olan var olmayan var
ben sımdı 82 kılodayım doguma kadar 100 olur muyum
![]()
Bence her zaman öyle olsun kimse alınmasınEv icin bisey diyemem de hastanelere kimse alınmıyor canım tek refakatci kalabiliyor yanında sorda emin ol yine de bizimki oyle
Aynen valla zaten dogumu baska il de yapacagim icin yani eger nasip olursainsallah gelecek kimsemde yok ordaBence her zaman öyle olsun kimse alınmasıntek yardımcı olacak biri yeter ya.
Kız ben cicek yolladm arkadasıma asagıdan izin vermedilee taburcu olurken danismadan alabildiAmaan öyle diyolarda herkes girip çıkıo valla Benim eşim ameliyat oldu ya mayısta işte asla sizi yukarı alamayız falan dediler girişte kimseye demeden çıktık girdik odaya bişey de olmadı![]()
Valla baby görcez kısmetimizde ne varsa artıkKız ben cicek yolladm arkadasıma asagıdan izin vermedilee taburcu olurken danismadan alabildi![]()
Yok ay hastalık yüzünden istemiyorum bebek korumasız zaten yenidogmus bağısıklıgı yeni yeni olusuyor birde gelip gidenin hastalıgıyla ugrasamam ortam cok kötü Allah korusunValla baby görcez kısmetimizde ne varsa artıkniye kimse gelmesin istiosunuz siz
Kilya ile onu anlamadım hastalık yüzünden mi genel insan istememe mi
![]()
Yaaa doğru tabii ama ben gelme diyemem kimseye biz eşimin çekirdek benim çekirdek toplam 15 kişiyiz zatenYok ay hastalık yüzünden istemiyorum bebek korumasız zaten yenidogmus bağısıklıgı yeni yeni olusuyor birde gelip gidenin hastalıgıyla ugrasamam ortam cok kötü Allah korusun
Hastalık içim hem sadece covid de değil ya kış ayı her türlü mikrop virüs var. Neyse hem insan dağılmış oluyor hepimiz yeterince yorgunuz gelen giden sorgu sual tavsiye filan aman kalsınValla baby görcez kısmetimizde ne varsa artıkniye kimse gelmesin istiosunuz siz
Kilya ile onu anlamadım hastalık yüzünden mi genel insan istememe mi
![]()
Yok en yakınlarınıza nasıl gelme diyeceksiniz ki zaten bende diyemem onlara ama biz ayni sehirde yasamiyoruz o yuzden akraba derdim yok arkadas felan olur onları engelleyebilirim ancaYaaa doğru tabii ama ben gelme diyemem kimseye biz eşimin çekirdek benim çekirdek toplam 15 kişiyiz zatenablalarım yeğenlerim canlarım yani eşimin anane babane var nasıl dicez gelme çok ayıp olur Allah korur napalım
![]()
Deme öyle ya kullanılır umarım kullanılmaz iseKızlarrr bugün organizer almışsınız güzel günlerde kullanın benn trendyoldan iki adet m almıştım ama bi işime yaramadı ya ya da ben kullanamadımaskı almayı düşünüyosanız trendyolda da böyle bişiler var
![]()
Ben denemelik zıbın katladım bnce is gorür sırf zıbın icin aldm zaten trendyoldan 2 tane almıştm m ama bugün 2 tane daha alaydm iyiydi
Aaa gelmeyenler telefonla yetişir sen rahat olHastalık içim hem sadece covid de değil ya kış ayı her türlü mikrop virüs var. Neyse hem insan dağılmış oluyor hepimiz yeterince yorgunuz gelen giden sorgu sual tavsiye filan aman kalsın![]()
Kuzum yarıyodur işe ben beceremedim belki iç çamaşrı falan koyim dedim güzel olmadı bebek eşyası denemedim herkes yapıo olur herhalde
Doğru baby arkadaşta gelmesin aynen canımm sonra büyüyünce gelirlerYok en yakınlarınıza nasıl gelme diyeceksiniz ki zaten bende diyemem onlara ama biz ayni sehirde yasamiyoruz o yuzden akraba derdim yok arkadas felan olur onları engelleyebilirim anca
Annem gelicek insallah sözde kayınvalidede gelecek ama bilemiyorm tabiDoğru baby arkadaşta gelmesin aynen canımm sonra büyüyünce gelirleryaaa kocanla ikiniz mi ilgilenceksiniz annen falan gelmicek mi yanına ?
Gelirler gelirler kuzum ya torişleri içinAnnem gelicek insallah sözde kayınvalidede gelecek ama bilemiyorm tabi![]()