IMG_20210918_122333.webp . İşte bebekk

Plesanta aşağıda diye kuzum ya doğuma kadar devam edeceğiz dedi bakalım . Şuan için bir sıkıntı yok bakalım. Kiloya dikkat dedi sadece taktı kiloma sanki 100 kilo oldum😄
IMG_20210918_122726.webp bakın gözunuz tombiş hamiş görsün 🤣 bunuda şimdi Labellaaa Labellaaa bende avokado tanısı koymak ıcın resım ısteyınce yolumun üzerinde cektım 🤣🤣🤣

Kızlar ben şimdi kuaföre ağdaya gidecektim şöyle bir internetten bakayım dedm erken doğuma açılmaya kanamaya sebep oluyormus yazanlar var ağda yapan varmı malum bölgeye 🙄 ya millet çatır çatır gitti ağdaya ben anlamadm içimdeki bu korkular beni yordu
Ya ben kendim yapıyorum aynayla felan jiket vursam basımi alamam doguma kadar ki onuda görmüyorm ama son yaptigimda cok zorlandm ters cekmisim kuaföre gidecegm bnde kendi agdamla konustm tamam dediler yani kendini cok kasmazsan bisey olacagını sanmam agdaya alısıksan ama tabi yine de sen bilirsn

Screenshot_20210918_123430.webp kızlar trendyol hızkı marketten migrostan sipariş girdim ben bebek bezi torbası 50 ad pudra kokulu 17.50 elinin altında bulunmasını ısteyen bakabilir bunlar kokuyu hapseden tobalar bez icin özel ben sımdı bez kovam var ona denıcem bKalım olursa cok memnun olurum olmazsa da normal bez koyar atarım yıne degerlendırırım hem denemıs olurum ınsallahh nasıp olur 🤲

Ya ben kendim yapıyorum aynayla felan jiket vursam basımi alamam doguma kadar ki onuda görmüyorm ama son yaptigimda cok zorlandm ters cekmisim kuaföre gidecegm bnde kendi agdamla konustm tamam dediler yani kendini cok kasmazsan bisey olacagını sanmam agdaya alısıksan ama tabi yine de sen bilirsn
Ufff gidicenmi kuzum. Evde yapanlar nasıl yapıyorlar. Ben jileti bile yapamıyorum delimisinizzz😭 ağda düşünüyordum gitsek nolur yaa😔

Aman aynen yaa takmayın nolur kilolarınızı. 6 7 ay öncesinde bunları konuşabiliyomuyduk öyle düşünü n
Benden baska konusan yokkı zaten kılo yu 🤣 herkess 60 lı kılolarda filinta gibi masallah ☺️🧿 kız aradda uff nasıl oldum dıyorum ama cogunlukla da dalga bıle gecıyorum kendımle yoksa cok kafamı taksam resım felan atarmuyum bak nasıl barısıgıım kendımle 🤣

Benden baska konusan yokkı zaten kılo yu 🤣 herkess 60 lı kılolarda filinta gibi masallah ☺️🧿 kız aradda uff nasıl oldum dıyorum ama cogunlukla da dalga bıle gecıyorum kendımle yoksa cok kafamı taksam resım felan atarmuyum bak nasıl barısıgıım kendımle 🤣
Heralde yavrum boşver bak az kaldı 🤗

3 gündür gidicem sürekli birşey çıkıyor dün tam evden cıkıyorum kız dediki dükkanda su boruları patladı müşteri alamıyoruz en sonunda dedim bu bir işaret mi acaba ayaklarım da geri geri gidiyor zaten sonra internetten bi bakıyım dedim zararlı yazmıslar. Epilasyon zamanı traş makinesi aldırmışlardı onunla bile yaptgımda kanlar çıkıyor baya hassas demekki korktum ben de şimdi. Jilet flan yaomakta cok zor hiç yapmadm. Eğilmek sıkıntı. Beni tek rahatsız eden şey doğumda insanların tertemiz göremeyecek olması. Dr a giderken cok dikkat ettiğim bir konudur nolcak bilmiyorm

2. Saattee baktırıyor benım dahılıye dr um kadın dogumcumda aman 140 ı gecmıyor dımı dıe uyarıyor sen korkma 1 saatte bu cıkması bıle normal abartılcak gıbı bısey yok sadece seker recel vs cok tuketmemen lazım 🤩
Hiç tüketmedim o günden sonra bakalım öğlen akşam nasıl gelecek arada meyveler var ya 😅😬

Eki Görüntüle 2918353 kızzz Kilya Kilya bakk e bebek te ki fiyatlara 😬 yaa neden bu kadar farklı fiyatlar var 400 e bıle var bırde 100 ama 925 ayar gümüş dio ayy krem yerıne bu kapaklar alına bilinir mesela 🤭
Yavrum bilmiyorum ki bunların işlenmesinde kimyasal kullanılmıyormuş güya benim aldığım markada ondan pahalı diyorlar ama bilmiyorum inan ne farkı var ben de krem almayı düşünmüyorum 🙄

Hmm bunun derisi kalın içi olgunmudur acaba parmağınla bastırnca çok mu sert dış kabugunun içinin yumuşaklığını kontrol etmen lazm. Kabugundan mı sert geliyor sana acaba
Bılemıyorum kuzum prof sensın 😛 kessem kararacak zıyan olacak dıe ellemek te ıstemedım sert ama

Bak bugun havamdayım dalga gecıyorum kendımle 🤣🤣🤣 yaa kahvaltımı yaptım baktımm bebemm oynuyor cok alta vurdugu ıcın kendılerı sımdı hemen dedım uzanayım yavrum rahat oynasın tabi hersey onlar icin 🥰
Valla benimki de hep kasiklarimda arada rahime kadar hissediyorm normaldir heralde🥴

Back
X