Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kıyamam sanaa boşver takma kuzum sen de kafanaSabah sabah benimde tipki senin gibi sinirlerim oynadı 2 gündür kalçadan bacağa doğru krampla uyanıyorum yatakta zor dönüyorum naz mi yapiyorsun diyor ya Allahaşkına naz yapan insan evde iş falan yapmaz ben yemeğimi günlük işlerimi kendim yapiyorum çayını kahvaltisini hazirliyorum bu mu naz? Sen de kafana takma bu süreçte anladimki erkekler birbirlerine kadinlardan daha çok akil veriyor ve dedikodu yapiyorlar istege bağlı sezeryanda eğer dr luzum görmüyorsa fark çıkıyormuş benim gittiğim hastanede öyle yani çok bilmiş arkadaş eşine onu söylemiştir.
Orası ıslak bölge oldugu için asla bitmiyor yani ben evlenmeden önce tüm vücut yaptırdım şuan vücüdümda kalan tüy oranı %50 gibi bişi 6 yıl önce flan yaptırmıştm. Normalde traş makinesiyle alırdım cıkanları ama şuan onda bile kanaması beni korkuttu o kadar hassas demekki dokular ağdada da çektikçe vücudumuz kasılır mı en son transferden önce ağda yapmıştm onda da kuaförün işi çıktı kendim yaptm heryerim morardı transfere de öyle gittim sinir olmustmBende ondan korkuyorum valla Allah ikinciyi nasip ederse insallah lazeri tamamlamadna gitmemyapan nasil yaoiyor valla bilmiyor ben elim aliskin yaparim ama aynayla cok zor oldu ters sürmüsüm simdi bu sefer iltihap oldu hafiften bi kere bi deniycem bakalim
Hahah yerim seniGünaydın yavrum yaaa çok tatlısın sinirlenmen bile
Salak dedikoducu adam
Madem para tuzağıymış karıcıpına niye yapmış eşinin aklını da bulandırıyor. Tecrübe de etmiş bilmiyo mu çok da tercihe bağlı olmadığını hey allahım yaa
Gözün aydın kuzucumm maşallahŞimdi çıktım kontrolden gayet iyi minnoş 537 gr olmuş. Boyu uzun olacak dedi. Rahim uzunluğu ölçtü şuan için sıkıntı yok ama 15 günde bir bakalım dedi. 62.6 olmuşum kiloya dikkat dedi
Bu durum bence aile yapısıyla alakalı kuzum benm 25. Haftada 960 gr dı bebiş dr haftasıyla uyumlu dedi. Ama 600 700 lere de haftasıyla uyumlu diyor öyle gördüm buradan. Dr bir sorun görmedikçe çok düşinülecek bir durum değil bence rahat ol canımkızlar 24. haftada bebek kilosu kaç çıktı şimdi doktordan çıktım 670 dedi düşük geldi bana geçen hafta 640 demişti yanlış mı ölçtü anlamadım
Ayy olabilir2 hafta sonra kontrolm var dr a sorsammı acaba hocam genital bölgeye ağda yapmakta sakınca olur mu diye![]()
Yaa kendin yapamiyorsan hic deneme zaten sinirlerin bozuluyor zaten en iyisi kuaför ama kasılmamak gerilmemek lazım iste iyi bi düsün en iyisi ben bi sansımi deniycemOrası ıslak bölge oldugu için asla bitmiyor yani ben evlenmeden önce tüm vücut yaptırdım şuan vücüdümda kalan tüy oranı %50 gibi bişi 6 yıl önce flan yaptırmıştm. Normalde traş makinesiyle alırdım cıkanları ama şuan onda bile kanaması beni korkuttu o kadar hassas demekki dokular ağdada da çektikçe vücudumuz kasılır mı en son transferden önce ağda yapmıştm onda da kuaförün işi çıktı kendim yaptm heryerim morardı transfere de öyle gittim sinir olmustm![]()
Ben hep derim arkadaş erkekler daha pis dedikoducuHahah yerim seniben ettim sen etme diyor yanii kız bide ikinciyi doğurcak yakında ilkinde de kaç saat suni sancı çekti suyu azaldı die aldı doktor sezeryana ayy kadın muhabbetleri işte size ne yanii sonuca bak sennn yok ama laf olsun
inadına sezeryan doğurcam ben de ohh sefam olsun
![]()
Bir cesaret dr a sorarsam size de haber ederim benim dr cool biri kesin bişi olmaz der. Çnkü vucudunun izin verdiği herşeyi yapmakta serbestsin normal bir hamileden farkın yok demişti ve ciğer yiyebilirmiyim dedim ye dedi kahve içeyimmi dedim çarpıntı yapmıyosa iç dedi genelde sorun çıkarmazYaa kendin yapamiyorsan hic deneme zaten sinirlerin bozuluyor zaten en iyisi kuaför ama kasılmamak gerilmemek lazım iste iyi bi düsün en iyisi ben bi sansımi deniycem![]()
Benımde 24. Haftada 660 cıkmıstı canım sonra 25. Haftalıkken 774 cıktı ölcümden farkedıyormus yarım aaatbsonrasında bıle farkedıyormuskızlar 24. haftada bebek kilosu kaç çıktı şimdi doktordan çıktım 670 dedi düşük geldi bana geçen hafta 640 demişti yanlış mı ölçtü anlamadım
ayy maşallah 25de 960 ne güzel canım moralim bozuldu da doktor sorun görmediBu durum bence aile yapısıyla alakalı kuzum benm 25. Haftada 960 gr dı bebiş dr haftasıyla uyumlu dedi. Ama 600 700 lere de haftasıyla uyumlu diyor öyle gördüm buradan. Dr bir sorun görmedikçe çok düşinülecek bir durum değil bence rahat ol canım
aa öyle mi ben de anlam veremedim seninle aynı çıkmışız o zaman kafayı takmayım o zaman o kadar değişiyorsaBenımde 24. Haftada 660 cıkmıstı canım sonra 25. Haftalıkken 774 cıktı ölcümden farkedıyormus yarım aaatbsonrasında bıle farkedıyormus
Gecen muanedede ben aynısı olmustum proteın patlaması yasamazsam ıyı sımdıdeayy maşallah 25de 960 ne güzel canım moralim bozuldu da doktor sorun görmedi
Aynen canımm bende taktım sonra tekrardan kontrole gıdıncce baktı degısmıstıaa öyle mi ben de anlam veremedim seninle aynı çıkmışız o zaman kafayı takmayım o zaman o kadar değişiyorsa
Gecen muanedede ben aynısı olmustum proteın patlaması yasamazsam ıyı sımdıde![]()
Benim dr de oyle biraz rahat adam son aylarda yapiyormus bende okudum ama ne bilim arada kaldm yapsan bi dert yapmadan bi dertBir cesaret dr a sorarsam size de haber ederim benim dr cool biri kesin bişi olmaz der. Çnkü vucudunun izin verdiği herşeyi yapmakta serbestsin normal bir hamileden farkın yok demişti ve ciğer yiyebilirmiyim dedim ye dedi kahve içeyimmi dedim çarpıntı yapmıyosa iç dedi genelde sorun çıkarmaz![]()
Benimde 24 de o civarda çıkmıştı canım gayet normal demişti doktor ben aksi bir durum düşünmedimkızlar 24. haftada bebek kilosu kaç çıktı şimdi doktordan çıktım 670 dedi düşük geldi bana geçen hafta 640 demişti yanlış mı ölçtü anlamadım
Probiyetik yogurthayır bende kilo coştu bebekte 700 bile çıkmayınca iyice moral bozuldu bebek kilo alması için kaşar falan yiyin diyorlardı
Kızz senınkılerr 2 tene bız 1 tene zor bakıyoz baksanaBenimde 24 de o civarda çıkmıştı canım gayet normal demişti doktor ben aksi bir durum düşünmedim