Hadi güzel bir şeyler anlatın kızlar. Ya da yok mu alışveriş fotisi ya da fikri olan 🙂 canım sıkılıyor ☹️
Git kız yelekini bitir 😬
Ben alışveriş yaparsam trendyol indiriminde yaparım heralde. Odam yok odam napimmmm güzel ne Anlatim. Haberleri açtım ilk haber gebe ölümü tövbe yaa bilerek mi yapıyolar anlamıyorum

Kızlarrrcımm şu patikli altlardan bulanlar alanlar söylesin nerden alıyolar Allah aşkına 😂 bu arada kız bizim tabi ama erkek bebek bölümüne de bakiim dedim ordada çizgili grili güzel şeyler oluyo da kıza giydiriliyodur herhalde sizceee ?
Giydirilir tabiii en çok renk cinsiyeti yapmayan benimdir heralde 😂 ama sektör beni çok zorluyor buna bazen 🙄

🤭 Sımdı gelıyor bı terlık kız daha dun bogaz turundaydın 🤣 gel sende imranıyeye doğru hayrunnisa85 hayrunnisa85 sen ben toplaşak
Bennde oyle aktıftım m oyle aktıftımmm hıc bısey bulmasam esımın iş cıkısına uskudara gıder kahvemı yudumlarken onu bekler denızı mehtabı seyır ederdım
Sımdı bana babamız dıo acısını cıkarırsın merak etme dıe 🤣 insallahh kızımı pusetıne atıp bogaz manzaralı denız kenardan sız e resım atcazz tıyzelerııı 🤲😍❤️
Boğaza gittik turuna gidemedik perşembeye kaldı 😅

🤭 Sımdı gelıyor bı terlık kız daha dun bogaz turundaydın 🤣 gel sende imranıyeye doğru hayrunnisa85 hayrunnisa85 sen ben toplaşak
Bennde oyle aktıftım m oyle aktıftımmm hıc bısey bulmasam esımın iş cıkısına uskudara gıder kahvemı yudumlarken onu bekler denızı mehtabı seyır ederdım
Sımdı bana babamız dıo acısını cıkarırsın merak etme dıe 🤣 insallahh kızımı pusetıne atıp bogaz manzaralı denız kenardan sız e resım atcazz tıyzelerııı 🤲😍❤️
Ben sabahtan beri geziyorum, yeni girdim eve. 🥰
Polonezköy taraftarındaydık. 😉
Harika kahvaltı mekanları var. Yürüyüş parkuru falan da çok güzel. 🥰
Arada böyle İstanbul’un kalabalığından kaçmak çok iyi geliyo. ❤️

Ben sabahtan beri geziyorum, yeni girdim eve. 🥰
Polonezköy taraftarındaydık. 😉
Harika kahvaltı mekanları var. Yürüyüş parkuru falan da çok güzel. 🥰
Arada böyle İstanbul’un kalabalığından kaçmak çok iyi geliyo. ❤️
Gelmez mıııı 😏😏😏 nereyengıttın yoksa Silivri taraflarına mı 🥺

Yok kız, dedim ya Polonezköy taraflarındaydık. 😉
Yemyeşil, sessiz sakin, insan kalabalığından uzak... ❤️
Ayy ben ne dıe okudum 🤣 Arnavutköy taraafı 🤣🤣🤣 orda Silivri de felan flamingo koy vs var hayvanlar la cevrılmıs cok guzel alanlar var kahvaltı mekanları orası sanmıstım 😅 neyse Polonezköy de olur canım agzımın suyunun akması ıcın yeterlı yanı 🤤

Git kız yelekini bitir 😬
Ben alışveriş yaparsam trendyol indiriminde yaparım heralde. Odam yok odam napimmmm güzel ne Anlatim. Haberleri açtım ilk haber gebe ölümü tövbe yaa bilerek mi yapıyolar anlamıyorum
Ay o da istediğim gibi olmadı ki 🙄 ay ay maalesef öyle haberlerde zaten iyi olan ne var ki 😅 benim de odam yok yavrum ne yapalım yani 🥴 neler alacaksın söyle bakalım

Back
X