Ben de çok pembe sever değilim yani o yüzden hep alternatifli bakmak istiyorum dediğin gibi kardeş olursa da Allahın izniyle 🥰 demek istediğim erkek bölümündeki ile kız bölümündeki kumaş kesimleri, ağ kısımları falan aynıdır herhalde 😅
nurselek nurselek canım, ben de önce renk soruyor sanmıştım.
Bu mesajı görünce demek istediğini sonradan anladım. 🥰
Sorun yok yani sende. 😉

Eki Görüntüle 2918352 kızlar trendyol hızkı marketten migrostan sipariş girdim ben bebek bezi torbası 50 ad pudra kokulu 17.50 elinin altında bulunmasını ısteyen bakabilir bunlar kokuyu hapseden tobalar bez icin özel ben sımdı bez kovam var ona denıcem bKalım olursa cok memnun olurum olmazsa da normal bez koyar atarım yıne degerlendırırım hem denemıs olurum ınsallahh nasıp olur 🤲
Bu 1 Kilya Kilya

Kızlarrrcımm şu patikli altlardan bulanlar alanlar söylesin nerden alıyolar Allah aşkına 😂 bu arada kız bizim tabi ama erkek bebek bölümüne de bakiim dedim ordada çizgili grili güzel şeyler oluyo da kıza giydiriliyodur herhalde sizceee ?
Canim ben civilden kalın tatlis patikli alt almistim 2 tane oraya bakabilirsn

Yaa ben bugun bıseyler aldım trendyoldan ama acaba sacmamı oldu 🤣Eki Görüntüle 2918387 derece ama genelde süt yogurt mama sıcaklıgında bakıyorlar mıs bende bundan 2 tane aldım bırı mutfaga bırı banyoya bebe ııcn su sıcaklıgu die 🤣
Bırde pille calısan led aldım ınce mınık mınık olanlardan gece ıcın yatak bası ıle bebegın basına dogru koymayı düsünüyorum 🤭
Bırde bu 2 Kilya Kilya

Back
X