- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Olsun tek eğlencem onlara bakmak riske atamamYavrucum ben atınca bangır bangır bağırıyom zaten duyarsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun tek eğlencem onlara bakmak riske atamamYavrucum ben atınca bangır bangır bağırıyom zaten duyarsın![]()
Ohooo. Listedeki tiksizleriAy o da istediğim gibi olmadı kiay ay maalesef öyle haberlerde zaten iyi olan ne var ki
benim de odam yok yavrum ne yapalım yani
neler alacaksın söyle bakalım
Sezeryan olursa gecelikte gerekir diyorlar bi de sabahlik tabiPıjama bana da lazım daha alamadım
Ay tamam kız alırsam etiketkicem ama gelince. Beğenmediğim iade edeceğim olaırda da söylerim yaniiiOlsun tek eğlencem onlara bakmak riske atamam![]()
Ben de çok pembe sever değilim yani o yüzden hep alternatifli bakmak istiyorum dediğin gibi kardeş olursa da Allahın izniyledemek istediğim erkek bölümündeki ile kız bölümündeki kumaş kesimleri, ağ kısımları falan aynıdır herhalde
![]()
Ben gecelik kullanamam ama sezeryan olunursa gerekiyormus kullanışlı şeyler mi aldin süslü püslü muBen iki gecelik aldım biri sabahlıklı bir de pijama takımı alacağım canım. Geceliklerin markası penye Mood ve catharines ama ikisini aynı firma üretiyor
Tamam favladığını paylaş işte paylaş yahuOhooo. Listedeki tiksizleridaha favlamadım fiyatı düşeni alıcam düşeni alıcam vurucam kırbacı
![]()
Gerçekten pahali yahu abarti yani fazla kullanilmayacak seyler bi deİnternete aman diyim lohusa yazmayın o fiyatlara benim dudağım uçuklar![]()
Sezaryen olacak diye aldım bende canım. Sade bir şeyler burada paylaşmıştım hatta öncesindeBen gecelik kullanamam ama sezeryan olunursa gerekiyormus kullanışlı şeyler mi aldin süslü püslü mu![]()
Ayy iyi bari Allah aklımıza algımıza bari zeval vermesinnurselek canım, ben de önce renk soruyor sanmıştım.
Bu mesajı görünce demek istediğini sonradan anladım.
Sorun yok yani sende.![]()
Kuşikom favlamadım ki düzenli kesin alacam dediklerimi işte geçcem bilgisayar başına da kakalak gibi yapışığım koltuğa bugün deTamam favladığını paylaş işte paylaş yahu![]()
Belki bitanesini resimlerde iyi çıksın diye az alengirli alırım da öbürlerini değilGerçekten pahali yahu abarti yani fazla kullanilmayacak seyler bi de![]()
Sezeryan olursa gecelikte gerekir diyorlar bi de sabahlik tabi
Bu 1Eki Görüntüle 2918352 kızlar trendyol hızkı marketten migrostan sipariş girdim ben bebek bezi torbası 50 ad pudra kokulu 17.50 elinin altında bulunmasını ısteyen bakabilir bunlar kokuyu hapseden tobalar bez icin özel ben sımdı bez kovam var ona denıcem bKalım olursa cok memnun olurum olmazsa da normal bez koyar atarım yıne degerlendırırım hem denemıs olurum ınsallahh nasıp olur![]()
Canim ben civilden kalın tatlis patikli alt almistim 2 tane oraya bakabilirsnKızlarrrcımm şu patikli altlardan bulanlar alanlar söylesin nerden alıyolar Allah aşkınabu arada kız bizim tabi ama erkek bebek bölümüne de bakiim dedim ordada çizgili grili güzel şeyler oluyo da kıza giydiriliyodur herhalde sizceee ?
Sen sus kız sen hâlâ hiç Bi aldığını paylaşmadınCanim ben civilden kalın tatlis patikli alt almistim 2 tane oraya bakabilirsn
Bırde bu 2Yaa ben bugun bıseyler aldım trendyoldan ama acaba sacmamı olduEki Görüntüle 2918387 derece ama genelde süt yogurt mama sıcaklıgında bakıyorlar mıs bende bundan 2 tane aldım bırı mutfaga bırı banyoya bebe ııcn su sıcaklıgu die
Bırde pille calısan led aldım ınce mınık mınık olanlardan gece ıcın yatak bası ıle bebegın basına dogru koymayı düsünüyorum![]()
Dur birazdan atayim katladm hepsiniSen sus kız sen hâlâ hiç Bi aldığını paylaşmadın![]()
Of ya komşu olsak birlikte geçerdik başına şimdi senin fotoğraf atmanı beklemezdimKuşikom favlamadım ki düzenli kesin alacam dediklerimi işte geçcem bilgisayar başına da kakalak gibi yapışığım koltuğa bugün de![]()
Valla pudra kullanmayın diyorlar ya. Ayrı bez poşeti de almayı düşünmüyorum gider çöpe atarız