- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 178
- 35
İnşallahh canımMaşallah sağlıkla kullansınlar ins

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh canımMaşallah sağlıkla kullansınlar ins
Listeye baktıkça sanki hiç birşey yok ortadaElifimm30 bunlar canım
İyi günlerde inşallah kuzumBizim de amerika ganimetleri ablam gitmişti de daha cinsiyet belli değildi üç beş bişiler almıştı birden çoğaldı eşyaları yavrumuntüylüyü de yakın arkadaşım almış hm den oda çok tatlış
![]()
Ay süperler canım.Bizim de amerika ganimetleri ablam gitmişti de daha cinsiyet belli değildi üç beş bişiler almıştı birden çoğaldı eşyaları yavrumuntüylüyü de yakın arkadaşım almış hm den oda çok tatlış
![]()
İyi günlerde inşallah kuzumçok güzeller
![]()
Teşekkür ederiz teyzeleriiAy süperler canım.
Güle güle giysin kuzucuk.![]()
Hepsi çok güzel sağlıkla giysin inşallah minnoşBizim de amerika ganimetleri ablam gitmişti de daha cinsiyet belli değildi üç beş bişiler almıştı birden çoğaldı eşyaları yavrumuntüylüyü de yakın arkadaşım almış hm den oda çok tatlış
![]()
Saoll kuzucum hepimizinki inşallahHepsi çok güzel sağlıkla giysin inşallah minnoş
Hepsi cok güzel güle güle giysin kuzucuk en sevdigim sey hediye gelmesiBizim de amerika ganimetleri ablam gitmişti de daha cinsiyet belli değildi üç beş bişiler almıştı birden çoğaldı eşyaları yavrumuntüylüyü de yakın arkadaşım almış hm den oda çok tatlış
![]()
Çok güzeller canım sağlıklı günlerde kullansın kuzuBizim de amerika ganimetleri ablam gitmişti de daha cinsiyet belli değildi üç beş bişiler almıştı birden çoğaldı eşyaları yavrumuntüylüyü de yakın arkadaşım almış hm den oda çok tatlış
![]()
Çok gıldır gıcık var yaaListeye baktıkça sanki hiç birşey yok ortada![]()
Ooo Amerikalardan giyinecek fındığınBizim de amerika ganimetleri ablam gitmişti de daha cinsiyet belli değildi üç beş bişiler almıştı birden çoğaldı eşyaları yavrumuntüylüyü de yakın arkadaşım almış hm den oda çok tatlış
![]()
Ben de yaşasam severdim heraldeHepsi cok güzel güle güle giysin kuzucuk en sevdigim sey hediye gelmesi![]()
Alışkınım iş yerimizde bir abi der sürekli ondan alıştım ben de ilk duyduğumda komik gelmiştiÇok gıldır gıcık var yaabu arada biz gıldır gıcık deriz anladınmı bilmiyorum ama detay işte ıvır zıvır
![]()
Yaa kıyamam sanaa keşke hepinize hediye yollayabilsem gerçekten çok mutlu olurdum bunaaBen de yaşasam severdim heralde![]()
Hepsi cok güzel güle güle giysin kuzucuk en sevdigim sey hediye gelmesi![]()
Çok güzeller canım sağlıklı günlerde kullansın kuzu![]()
Çoook teşekkür ederiz güzel teyzelerrrOoo Amerikalardan giyinecek fındığıngüle güle sağlıkla giysinler peluş lar misss
![]()
Kız delimisin severimYaa kıyamam sanaa keşke hepinize hediye yollayabilsem gerçekten çok mutlu olurdum bunaa![]()
Amin kuzum amin hayırlısıyla inşallah sıra sıra sevinelimKız delimisin severimAllahım sıhhatle kullanırsın hepsini. Şu dönemleri sıkıntısız atlatalım yeter
![]()