Var da oda içine mobilyayı alan yok bizde de 😑 Ben sanırım gecikeceğim 2 ayı buluyor. 8 bine iyi almışsın Model mi montessori malzeme kaplama mı yoksa masif görünümde mi biliyomusun canım
Cnm mobilya hangisi olduğunu şuan hatirlamiyorum ama bebekler için olan bir ahşap hatırlayamadım😂model de bu ins sağlıkla kullanır kızım ve hepimizin evlatları sağlıkla kullansınlar

Eklentiler

• IMG_20210928_175407.webp
    IMG_20210928_175407.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
Cnm mobilya hangisi olduğunu şuan hatirlamiyorum ama bebekler için olan bir ahşap hatırlayamadım😂model de bu ins sağlıkla kullanır kızım ve hepimizin evlatları sağlıkla kullansınlar
Çok güzelmiş gerçekten Allahım sağlıkla kullanırsın yabruna🤲🏻8bin de uygun gerçekten bana hep çok dediler anlamadım ki

okuyunca ıvır zıvır demek istediğini anladım ama ilk defa duydum 😂 bizdede incik cıncık var derler 😂
Yaa aklıma ne geldi bılıyor musunuz? 😀 Eskı işyerımde konusurken bıseyyden dolayı bana dedıler kı sen nasıl yaptın canın cok acımadı mı nasıl dayandın felan sanırım normal dogumdan bahsediyorlar dı bende dedım kı ben oyle vayviltiye vermedım 🤣🤣🤣 dedıler neyyy o ne demek İngilizce gıbı vayyvilltiii 🤣🤣🤣

Evet kuşum. Bak orda çıngıraklı bişe var aynısı e bebekte daha daha pahalı. Sonra bişe daha vardı alınabilecek unuttum şimdi bakın inceleyin işte 😂😂
Ya demekki a101 bim daha ölmemis valla muslin bile 13 lira ben artik onlarda ayni diyordum biseyler alacakkem acelen yoksa beklemek lazim buralari😅

Ya demekki a101 bim daha ölmemis valla muslin bile 13 lira ben artik onlarda ayni diyordum biseyler alacakkem acelen yoksa beklemek lazim buralari😅
Ne ölmesi kız ben en çok oralardan alırım. Zaten normal alışverişim hep bimden. Severim ben çok hesaplı. Reflü yatağını bekliyorum bende azimle😊

Ne ölmesi kız ben en çok oralardan alırım. Zaten normal alışverişim hep bimden. Severim ben çok hesaplı. Reflü yatağını bekliyorum bende azimle😊
Ya normal seyler alirimda bayadır hic aktüele gelenlerden almiyordum hepsi ayni fiyat diye degilmis ne cok kazıklanmısım e bebekten bi bilsen😂esime gosteriyorum simdide tamam aldigim seyi gösterme bana canım sıkılıyor diyo😅

Ya normal seyler alirimda bayadır hic aktüele gelenlerden almiyordum hepsi ayni fiyat diye degilmis ne cok kazıklanmısım e bebekten bi bilsen😂esime gosteriyorum simdide tamam aldigim seyi gösterme bana canım sıkılıyor diyo😅
Aldığını gösterme ama gerçekten sen de gözüne sokar gibi 😂😂 ama bimin mislini çok ince ve küçük dışarıdakilere göre

Ayy cok şükür kızımın kuvet ayaklıgınıda ayarladım 🥰🧿😂 nurselek nurselek sımdı derkı oturrdugun yerden işlerını halledıyrosun 🤭🤭🤭🤭
Eskı ısyerımdekı kadına kuvetın ayaklıgını sepetlı sepetsız hangisini tavsiye edersın dedımm ayy sakın alma ben artık kullanmıyorum dedı 😁😁😁🙈🙈🙈 120 ıle 150 tl arasında takıp edıyordum düşmüyordu ıyı oldu allah bereket versın 💵 🤩🥳

Back
X