Korkma kuzum ya Allah a emanet inşallah rahim uzunluğu nasıl ölçülüyor baby ?
Asıl dogrusu vajinal usg ama karından da bakiyor dr cok ufak farkliliklar oluyor sadece benim ki de cok oynak bi 30 bi 37 bakalm yarin kac olcak baya hareketliydim bu aralar cünkü

Asıl dogrusu vajinal usg ama karından da bakiyor dr cok ufak farkliliklar oluyor sadece benim ki de cok oynak bi 30 bi 37 bakalm yarin kac olcak baya hareketliydim bu aralar cünkü
Yaaa tabi doktor yönlendirir onu herhalde bana daha erkendir. Hareket etmemek mi lazım kısalıyo mu öyle ? Hayırlı haberler al inşallah kuzucum yarın bizi de haberdar et bakalım

Penolopun örgüsü gibi sök yap sök yap bir şey yok sonuç olarak balıklı düğme almıştım ay kanatlarından iliklenmiyor ki diktim söktüm yakasına balık figürü yapmıştım işte neyse yinede yakasında kaldı oralardaki kusurları kapatmak istemiştim filan amaan sinir oldum H Hazel9

Uyumaya çalışırken aklıma geldi birden.
Geçen sene transferin 2.gecesi rüyamda buzdolabını açıyordum, yumurta kalmamıştı.
Kafamı bi kaldırdım üst raf tamamen yumurta doluydu.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar.

Rabbım hayırlara cıkarsın canımm ınsallahhh hayırlı geceler
Yaa bende bazen halen cok korkuyorum allahım korusun gercekten ozellıkle esim cok asırı duygusal bag kuruyor ve beenı korkutuyor
Bugunde geldı yıne aynı seyı soyluyor eve gelınce ıkı bocük mınnak göz sankı benj karsılıcak gıbı gelıyor dıo sankı evde olan bır bebek var gıbı hevesle gelmek ıstıyorum hemen dıo ıcımden korku gecıyor allahım korusun dıyroum cokk asırı dıgmadan daha bagkanıyoruz rabbim e dua edıyroum duydugu babalık duygusunu sen bılıyorsun rabbım sen elımızı bos cevırme dıe

Çok güzel olmuş kuzucum ya yicem balıklarını onun elinden gelmiş baksana şekilli filan başka düğme bak olmadıysa olmaz mı öyle çözümm

Ankilozan spondilit mi düzenli ilaç kullanıyor muydun? Hamilelikte kullanılamayan ilaçlar olduğunu biliyorum da. Onun seni zorlaması çok normal. Bebeklerini sağ salim doğur da inşallah, sonrasında güzelce tedavini olursun

Guanydınnn kuzuuu cok kotu gece gecırıdm yıne yarım saatte bır ınsan kalkıp vc ye gıder mı yaaaa 5 ten berı de uyanıgım gece de 1 ı gecıyor du yattogımda
Hadi yaa aşağıya mı vuruyor kızçe yaa idrar torbanı sıkıştırıyor herhalde şu son 2.5 ayı da Bi atlatsaydık... İyice zorlaşmaya başladı uyku da lazım çocuğum dinlenmek de lazım diye konuşuyorum ama dinlemiyor bebe gün içinde biraz uyumaya çalış kuzum dinlen hoş yastıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…