- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ooyyy Masallahh SubahnallaahhhHabere mi çıkmışBugün doğmuş işte
Ayyy masalah masallah yok benim dediklerim bunlar degildiHabere mi çıkmışBugün doğmuş işte
Asıl dogrusu vajinal usg ama karından da bakiyor dr cok ufak farkliliklar oluyor sadece benim ki de cok oynak bi 30 bi 37 bakalm yarin kac olcak baya hareketliydim bu aralar cünküKorkma kuzum ya Allah a emanet inşallahrahim uzunluğu nasıl ölçülüyor baby ?
Ne yaptnnnnBaba yorgun
Suara ucuz olan herseye ihtiyacimiz var
Yaaa tabi doktor yönlendirir onu herhalde bana daha erkendir. Hareket etmemek mi lazım kısalıyo mu öyle ? Hayırlı haberler al inşallah kuzucum yarın bizi de haberdar et bakalımAsıl dogrusu vajinal usg ama karından da bakiyor dr cok ufak farkliliklar oluyor sadece benim ki de cok oynak bi 30 bi 37 bakalm yarin kac olcak baya hareketliydim bu aralar cünkü
Kız nolduuuBaba yorgun
Boyu uzun olanlar memnun kalmamış kuzumöyle yazıyordu yorumlarda
Rabbım hayırlara cıkarsın canımm ınsallahhhUyumaya çalışırken aklıma geldi birden.
Geçen sene transferin 2.gecesi rüyamda buzdolabını açıyordum, yumurta kalmamıştı.
Kafamı bi kaldırdım üst raf tamamen yumurta doluydu.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar.
Çok güzel olmuş kuzucum ya yicem balıklarını onun elinden gelmiş baksana şekilli filan
Ankilozan spondilit mi düzenli ilaç kullanıyor muydun? Hamilelikte kullanılamayan ilaçlar olduğunu biliyorum da. Onun seni zorlaması çok normal. Bebeklerini sağ salim doğur da inşallah, sonrasında güzelce tedavini olursunBelki de ankilozan spomdilitim de var benim kasların kenikleimesi ile alakalı Bi hastalık bu dönemlerde hep pik yapar, bu karpal tüneli o da tetikledi bilemem. Çok sebep var yani olması için zaten. Ama şu süreçte yapılabilecek bişe de yok maalesef. Spora vakit bulabilirsen başla tabi ki
Mecbur öyle bakacağım boşuna düğmeler yuvarlak değilÇok güzel olmuş kuzucum ya yicem balıklarını onun elinden gelmiş baksana şekilli filanbaşka düğme bak olmadıysa olmaz mı öyle çözümm
Guanydınnn kuzuuu cok kotu gece gecırıdm yıne yarım saatte bır ınsan kalkıp vc ye gıder mı yaaaa 5 ten berı de uyanıgım gece de 1 ı gecıyor du yattogımdaGünaydınn
Hadi yaaGuanydınnn kuzuuu cok kotu gece gecırıdm yıne yarım saatte bır ınsan kalkıp vc ye gıder mı yaaaa 5 ten berı de uyanıgım gece de 1 ı gecıyor du yattogımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?