Anlamazlarr konsuurlar bossboss istee...

Yaa sanane belki doğurmicam tutcam içimdi Allah allah sorduk mu işte iyi insan olsa sağlıkla gelsin der geçer bu insanlar niye böylee valla bilmiyorum aklımda almıo zaten hamileyiz hassasız bir de korkutmak korkma kardeşim kendini de şartla mı bir şekilde çıkıcak bebişlerimiz kimi sezaryen ister kimi akışına bırakır düşünmek bile saçma yani hayırlısı olan olsun

Şanslısın baby o zaman 2 tane bebe çıtır çerezdir seninkine
Ya demişti zaten 2 önceki kontrolğmğzdr bana ultrason bakarken 4üz hastam var ona bakarken öylr zorlanıyorum ki bu bile şuan rahat geliyo bana dedi neyy dedik dördüz mü. Allah yardımcıları olsun her anlamda biz ikiz diye zorlanıyoruz da
Perinatolog va rbir tane ünlü samsunda, onla beraber takip etmişler ve haftası kaç biliyomusun? 30.30 a kadar geşebilmişler Benim ikizle 34 ü görmem lazım

Ah iste aynen ozellikle yeni dogum yapanlar destek olmali ama yok yani illa herseyi cok bilecekler ben sartlamiyorm hic hangisi benim icin bebegim icin iyi olacaksa Rabbim onu nasip etsin diyorum

Gelirsin inşallah el birliğiylee getircez sizi en son günlereee inşallahhhh pozitif düşünelim ayy dört taneye nasıl bakcaklar ya hem maddi hem manevi zorluk gerçekten de rabbim vermiştir kolaylığını bi de taşıyana sorsak

İyi sen de veriyosun cevap benim gibi çok kötü bozarım dayanamam valla hiç atma içine sen bozulcağına karşı taraf bozulsun
Yanıı o benı dusunmuyorsa kırmayı hassasıyemtımı bende dusunmem
Bıde dedim kı babannemın bı damarını almıssın babannem cok arsız kızarlar bagırırlar hasta olıyordu gızkı gızkı yiyordu sekerı 600 lerde oluyordu vs sureklı takıp ederdık basını alır gıderdı ben kucuktum babannemı arayıp bulmaya calısırdım felan ama o yıne yıcegnı yer dı tınmaz dı felan
Oda dedıkı hatta yokkızz korle yatan sası kalkar kocası yanı bende artık ona cekmısım umursamaz dıo

Ah iste aynen ozellikle yeni dogum yapanlar destek olmali ama yok yani illa herseyi cok bilecekler ben sartlamiyorm hic hangisi benim icin bebegim icin iyi olacaksa Rabbim onu nasip etsin diyorum
Ben hep normal isterdim hamile kalınca korktum sezaryan mı olsam falan dedim ama yakın arkadaşlarımın hepsi kızım sen yaparsın falan diye öyle gazladılarki bu arada hepsi sez. Oldu yani herhalde akışına bırakcam bende ama spor ve yürüyüş e başlıcam çok faydası varmış normal doğumda hee ama olmadı o zaman sez e alsın doktorum bunun için de üzülmem çok boş bi konu yani

El birliğiyle
Hiç sorma yaa 4 çocuk değil bak 4 yenidoğan bebe x4 x4 x4 herşey x4

Ya bende oyle derdim de ikisindende tırsiyorum ama normalden daha cokkesinlikle yuruyus fark ediyormus ama onu da yapacak yer yok valla evde koridorda ne yurursem o bide rahim uzunlungundan korkuyorum bakalm yarın ne cıkacak

Ya bende oyle derdim de ikisindende tırsiyorum ama normalden daha cokkesinlikle yuruyus fark ediyormus ama onu da yapacak yer yok valla evde koridorda ne yurursem o bide rahim uzunlungundan korkuyorum bakalm yarın ne cıkacak
Korkma kuzum ya Allah a emanet inşallah rahim uzunluğu nasıl ölçülüyor baby ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…