- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Anlamazlarr konsuurlar bossboss istee...Ya insanlar düsüncesiz gercekten bana da 1 2 seferdir bir arkadasm var her telefonda ayni sey ayy normal dogum soyle iyi ayy sezaryen cok kötü ya diyorum hangisi hayirlisiysa o olsun ben ikisinden de korkuyorum zaten o yuzden dusunmuyorum bunları yani tabi öylw ay ben sezaryenda neler cektimde sen sezaryen istiyorsun iste ben bisey istemiyorum dr ne derse o benim icin diyorum ama yok bacim laftan anlamiyorlar
Yanıı alıncak var bıseyler ılk oyuncakları vs buluruzNe ihtiyacın var bakim ordan
Yaa sanane belki doğurmicam tutcam içimdi Allah allah sorduk muYa insanlar düsüncesiz gercekten bana da 1 2 seferdir bir arkadasm var her telefonda ayni sey ayy normal dogum soyle iyi ayy sezaryen cok kötü ya diyorum hangisi hayirlisiysa o olsun ben ikisinden de korkuyorum zaten o yuzden dusunmuyorum bunları yani tabi öylw ay ben sezaryenda neler cektimde sen sezaryen istiyorsun iste ben bisey istemiyorum dr ne derse o benim icin diyorum ama yok bacim laftan anlamiyorlar
Ya demişti zaten 2 önceki kontrolğmğzdr bana ultrason bakarken 4üz hastam var ona bakarken öylr zorlanıyorum ki bu bile şuan rahat geliyo bana dediŞanslısın baby o zaman 2 tane bebe çıtır çerezdir seninkine
aminn cnm.inşallahh..tupaaaaa @hayrunnisa85 canlarım bugün gün boyu aklım sizdeydi. Sürekli dua ettim, kolaylıklar ver, bebişler tutunsun diye. Hep beraber sayacağız o 12 günü. 9 Ekim ikinizden de çift çizgiyi görmeyi bekliyoruz.
İyi sen de veriyosun cevap benim gibiYaa ben takmıyorum onu sadece sinir oluyorum kuzum lafına karsı bende laf verıyorum ıste
teşekkürler cnm..yaparım..@hayrunnisa85 vetupaaaaa kızlar bolca esmaul Hüsna okuyun okuyamazsaniz dinleyin her gün bol bol karnınıza elini koyup salavat çekin naçizane fikrim
Ah iste aynen ozellikle yeni dogum yapanlar destek olmali ama yok yani illa herseyi cok bilecekler ben sartlamiyorm hic hangisi benim icin bebegim icin iyi olacaksa Rabbim onu nasip etsin diyorumYaa sanane belki doğurmicam tutcam içimdi Allah allah sorduk muişte iyi insan olsa sağlıkla gelsin der geçer bu insanlar niye böylee valla bilmiyorum aklımda almıo zaten hamileyiz hassasız bir de korkutmak korkma kardeşim kendini de şartla mı bir şekilde çıkıcak bebişlerimiz kimi sezaryen ister kimi akışına bırakır düşünmek bile saçma yani hayırlısı olan olsun
Gelirsin inşallah el birliğiylee getircez sizi en son günlereee inşallahhhhYa demişti zaten 2 önceki kontrolğmğzdr bana ultrason bakarken 4üz hastam var ona bakarken öylr zorlanıyorum ki bu bile şuan rahat geliyo bana dedineyy dedik dördüz mü. Allah yardımcıları olsun her anlamda biz ikiz diye zorlanıyoruz da
Perinatolog va rbir tane ünlü samsunda, onla beraber takip etmişler ve haftası kaç biliyomusun? 30.30 a kadar geşebilmişlerBenim ikizle 34 ü görmem lazım
Yanıı o benı dusunmuyorsa kırmayı hassasıyemtımı bende dusunmemİyi sen de veriyosun cevap benim gibiçok kötü bozarım dayanamam valla hiç atma içine sen bozulcağına karşı taraf bozulsun
Ben hep normal isterdim hamile kalınca korktum sezaryan mı olsam falan dedim ama yakın arkadaşlarımın hepsi kızım sen yaparsın falan diye öyle gazladılarki bu arada hepsi sez. Oldu yani herhalde akışına bırakcam bende ama spor ve yürüyüş e başlıcam çok faydası varmış normal doğumda hee ama olmadı o zaman sez e alsın doktorum bunun için de üzülmem çok boş bi konu yaniAh iste aynen ozellikle yeni dogum yapanlar destek olmali ama yok yani illa herseyi cok bilecekler ben sartlamiyorm hic hangisi benim icin bebegim icin iyi olacaksa Rabbim onu nasip etsin diyorum
El birliğiyleGelirsin inşallah el birliğiylee getircez sizi en son günlereee inşallahhhhpozitif düşünelim ayy dört taneye nasıl bakcaklar ya hem maddi hem manevi zorluk gerçekten de rabbim vermiştir kolaylığını bi de taşıyana sorsak
DüşünemiyorumEl birliğiyle
Hiç sorma yaa 4 çocuk değil bak 4 yenidoğan bebe x4 x4 x4 herşey x4
İnşallah inşallahDüşünemiyorumsağlıklı olsun bütün bebeler inşallah
Ya bende oyle derdim de ikisindende tırsiyorum ama normalden daha cokBen hep normal isterdim hamile kalınca korktum sezaryan mı olsam falan dedim ama yakın arkadaşlarımın hepsi kızım sen yaparsın falan diye öyle gazladılarki bu arada hepsi sez. Oldu yani herhalde akışına bırakcam bende ama spor ve yürüyüş e başlıcam çok faydası varmış normal doğumda hee ama olmadı o zaman sez e alsın doktorum bunun için de üzülmem çok boş bi konu yani
Ayy su tv ye cıkmıstı 4 üzler onlar mı acebaaEl birliğiyle
Hiç sorma yaa 4 çocuk değil bak 4 yenidoğan bebe x4 x4 x4 herşey x4
Korkma kuzum ya Allah a emanet inşallahYa bende oyle derdim de ikisindende tırsiyorum ama normalden daha cokkesinlikle yuruyus fark ediyormus ama onu da yapacak yer yok valla evde koridorda ne yurursem o bide rahim uzunlungundan korkuyorum bakalm yarın ne cıkacak
Habere mi çıkmışAyy su tv ye cıkmıstı 4 üzler onlar mı acebaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?