SamsundayımBaby sen istanbulda mıydın ?? Trendyol market migros market getir falan var belki sizin bölge de de vardır, online ben bütün alışverişlerimi ordan yapıyorum
Bendee dun 2 kere sıparıs gırdım kuzu tavsiyem sana hepsı buradadakı marketten al 09. 13 arası ayrı kampanya sonrası ayrı kampanya gunluk te bır suru ındırım oluyor mesela 50 tl ye 15 tl ındırım 75 tl ye 25 tl ındırım 90 tl ye 30 tl ındırım gorunce yapısıyorum benBaby sen istanbulda mıydın ?? Trendyol market migros market getir falan var belki sizin bölge de de vardır, online ben bütün alışverişlerimi ordan yapıyorum
İyi günlerde sağlıklı günlerde kullansın kuzularBen beşli paket olarak aldım 6 aylık askılı beş adet. 3 aylık yarım kol ve uzun kol beş adet ve yenidoğan yarım kol 5 adet. Bunun dışında setlerin içinde de var yarım kollar. Haa bir de iki tane renkli var üst olarak bir de annem göndermiş iki tane onlar da mavi diğerleri hep beyaz
Bak çok mantıklıymışBilsem talip çıkardımen olmadı bozar minder yastık yaparım ya kumaşını da katlar koyarım bir kenara ne bileyim Allah korusun ameliyat olur bir şey olur belki lazım olur doldur içini yine. Kumaşı saklamak daha kolay.
Yok yavrum afiyet olsunn geçenlerde söylemiştim ben de samsun pidesi ilk kez yedim çok güzeldi orada daha güzelleri vardır tabiBak ama şimdi gerçekten çekti mi canın helal et hakkını bak
Benm arkadasım da cesaret verdi aslında ben yaptm sen kesin yaparsın diye öyle gaza gelmişimki akşam doğuma gitmeye çalştımAllah seniama su dogum olayini iyi olmadigi surece anlatmasnlar ya gercekten korkuyoruz etkileniyoruz hic düsünmüyorlar gecen bi arkadasmla konustm ay nasil rahatlatti bni sezeryan lldm valla hic yatmadm nerdeyse cok rahattm dr eli iyiydi galiba dedi az söyke cesaret verseler
Hahahaha bak yemin ederm böyleydim videoyu izlerken diyorumki ben bunları ne ara yaptm neden yaptım aslında bu yoktuLabellaaa Tam olarak bunları mı yaptın rüyanda kuzucum Watch this reel by hamile_anneysen on Instagram
Yok kuzum daha tulum almadım iç zıbın aldım bir bebek için bir tane 10 lu hastane çıkışı bir tane 5 li hastane çıkısı ama bir tane daha alacam annem iki tane alt üst takım gönderdi geçen gün ben iki tane alt üst takım aldım ayaklı tulum ve ayaksız tulum alacam işte şimdi bunları bir tanesi için 14 taneye tamamlamayı düşünüyorum birde şu 10 lu hastane çıkışlarının içinde uzun kollu iç zıbın varya doktora giderken onlar rahat oluyormuş iki tanede ondan aldımNasıl almadın aldım dedşn yaaaa
Yaaa belki vardır bir bak araştır sende kuzucumSamsundayımbizde öyle şeyler yok galiba
Allah seni yaaBak çok mantıklıymış200 tlye almıştm belki kurtarırım o parayı boyu uzun olana cidden yaramıyormuş
Yok yavrum afiyet olsunn geçenlerde söylemiştim ben de samsun pidesi ilk kez yedim çok güzeldi orada daha güzelleri vardır tabi
Benm arkadasım da cesaret verdi aslında ben yaptm sen kesin yaparsın diye öyle gaza gelmişimki akşam doğuma gitmeye çalştımama dr a yalvarmış noolur sezaryene alınn diye hastane inlemiş o kısmı beni biraz korkutmus olabilir
Hahahaha bak yemin ederm böyleydim videoyu izlerken diyorumki ben bunları ne ara yaptm neden yaptım aslında bu yoktu
Hiç bakmadım hepsi burada ya bakarım baby alışkanlık olunca elim hep mgros a gidioBendee dun 2 kere sıparıs gırdım kuzu tavsiyem sana hepsı buradadakı marketten al 09. 13 arası ayrı kampanya sonrası ayrı kampanya gunluk te bır suru ındırım oluyor mesela 50 tl ye 15 tl ındırım 75 tl ye 25 tl ındırım 90 tl ye 30 tl ındırım gorunce yapısıyorum ben
Sen sayıyı söyleyince aldın sanmışımYok kuzum daha tulum almadım iç zıbın aldım bir bebek için bir tane 10 lu hastane çıkışı bir tane 5 li hastane çıkısı ama bir tane daha alacam annem iki tane alt üst takım gönderdi geçen gün ben iki tane alt üst takım aldım ayaklı tulum ve ayaksız tulum alacam işte şimdi bunları bir tanesi için 14 taneye tamamlamayı düşünüyorum birde şu 10 lu hastane çıkışlarının içinde uzun kollu iç zıbın varya doktora giderken onlar rahat oluyormuş iki tanede ondan aldım
Biz yapmak için ayrı para verdik doğurmak içinde ayrı vereceğiz. Sağlıkta on numarayızAlırken zaten sürekli aklımda siz vardınıznurselek ile ve tiny miracle de ikizdi dimi diyorum Allah yardımcıları olsun herşey ateş pahası. Bugun bir video izledm kız Avustralyada doğum yaptı hem ücretsiz doğum hem de devlet bir çanta verdi onlara kocaman içinden bebeğin oyun halisi bile çıktı yani Diyorum ah ülkem ne zorsun
BakayımYaaa belki vardır bir bak araştır sende kuzucum
Yaaa kıyamam sanaa bozulmuş rüyan ciddenDün gece arkadasım doğumunu anlattı görüntülü görüştük. Sonra ben etkilendim sanırım rüyamda kanama geliyordu ama adet sancısı ile birlikte hemen dr u aradım dedim hocam kanama geldi doğum başlıyormu yani çok erken değil mio da ne yaptın da kanama geldi dedi. O gün de bir kamera beni çekmiş sözde bütün günümü dr a günümü nasıl geçirdiğimi görmeniz için bir vdeo var atayım isterseniz dedim. Gönder dedi. Gönderdim ben de izliyorum ne yapmısm diye. Ay bi akrobasi hareketler böyle olimpiyat yarışlarına katılıyor gibi taklalar zıplamalar çalışmışım bütün gün dr hemen aradı kızım sen naptın bu kadar hareket olurmu yat dinlen bugün doğum olmaz dedi ama ben bugune hazırdım hocam diyorm doğurayım kurtulayım diyorum flan filan derken uyandm kan gördm rüya bozuldu insalllah zamanında doğurmak nasip olsun
valla varsa işini kolaylaştırır markete gitmek bana da külfet gelir ilk evlendiğimden beri hep online söylüyorum ben kuzu yaBakayımvalla üşengeçlik hat safhada artık bu zamanlar
Krep ya da pankek en kolayı :)Şimdi evde ekmek yok ve ben kahvaltı yapcam asla almaya gitmek istemiyorum varmı çözümü olannnn
@ZEYNEPP5555 @Kilya
Bak bakk bende onceden hep trendyolcuydum bunu da kuzenım soyledı ınanırmısın 5 tl ye bı damacana su alıyorumHiç bakmadım hepsi burada ya bakarım baby alışkanlık olunca elim hep mgros a gidio
Ewet canım o dr u bılıyorum bende bırcok ünlü dogumunu yaptırdıKızlarrrr günaydındün gece furkan kayabasoglu diye ünlü bir doktor var belki biliyosunuzdur oturdum onun sayfasında paylaştığı doğum hikayelerini okudum gerçekten herkesin hikayesi bambaşka ya bize de Allahım sağlıkla anlatabileceğimiz güzel hikayeler yazmayı nasip etsin
Tamam bakayım bivalla varsa işini kolaylaştırır markete gitmek bana da külfet gelir ilk evlendiğimden beri hep online söylüyorum ben kuzu yaiste gelsin var, yemeksepeti banabi var, getir var işte belki bir tanesi vardır orda da üşenme buna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?