Şuan yediğimi sindirim aşamasındayımKrep ya da pankek en kolayı :)
Oıyyhh ne guzelll o bebeklerı ekrandan izlemekGunaydinlar güzel anne adayları
Bugün kontrol günü bende ins 14.30 da sağlıkla görürüm bebeğimi
Ne güzel güzel haberlerle dönGunaydinlar güzel anne adayları
Hadi hayırlı sağlıklı haberler kuzucumGunaydinlar güzel anne adayları
Cok güzel duruyor ama tuzluymusEki Görüntüle 2924536
Yavrular gecelik pijama takımına buna karar verdim nasıl sizce ?
320 tl şuan trendyolda
Hadi güzel haberlerle insallahGunaydinlar güzel anne adayları
Sade gecelik ve sabahlık olanlarda hemen hemen yakın ne alacağıma karar veremiyorum valla çok gezmekte istemiyorum. Avmlere de aşı kartı zorunluluğu gelecekmiş hiç bir yere bakamayacağım bu gidişleCok güzel duruyor ama tuzluymus
Haklısın avm lere elinden geldikce hafta ici git yari yariya azaliyor en azindan 3 lü takimlar ortalama bu fiyat zatenSade gecelik ve sabahlık olanlarda hemen hemen yakın ne alacağıma karar veremiyorum valla çok gezmekte istemiyorum. Avmlere de aşı kartı zorunluluğu gelecekmiş hiç bir yere bakamayacağım bu gidişle
Ahh ahh tüm gün işyerindeyim kuzum anca benim alışveriş haftasonu kontrollerimde sağolsun doktorum cumartesiye alıyor. Gerçi yasal hakkım ama eşim olmuyor hafta içi de mecbur haftasonu alıyorum randevuları.Haklısın avm lere elinden geldikce hafta ici git yari yariya azaliyor en azindan 3 lü takimlar ortalama bu fiyat zaten
Sen 24 haftalık idari izne ayrılmiyor musun canımAhh ahh tüm gün işyerindeyim kuzum anca benim alışveriş haftasonu kontrollerimde sağolsun doktorum cumartesiye alıyor. Gerçi yasal hakkım ama eşim olmuyor hafta içi de mecbur haftasonu alıyorum randevuları.
Valla zaman yaklaştıkça bana da bi tırsma gelmedi değil yaniiYaaa kıyamam sanaa bozulmuş rüyan ciddenallah korusun ama okuduklarımızdan duyduklarımızdan etkileniyoruz gerçekten o an olmasa bile işte rüyalarda çıkıyor ben hamile kalmadan önce hep artistlik yapardım normal doğurcam bilmem ne şimdi üç buçuk atıyorum kimse bu konuyu açmasın istiyorum
Ya bence bunda Bi kesin sayı yok biliyomusun sadece şunu söyleyebilirim. İç zıbının sayısını bolca tut sonuçta kış bebeleri ve iki kat giyecek ler iç zıbının düz beyaz olsun bol. Diğer türlü deYa net sayı olarak ne dusunuyorsunuz mesela kac tane patikli tulum kac tane uzun kollu zibin kacta ne 3 lü 5 li ben hic patiksiz tulum almadm mesela almak gerekirmi
Ahh suan dolabi acıp saymaya gidiyorummmYa bence bunda Bi kesin sayı yok biliyomusun sadece şunu söyleyebilirim. İç zıbının sayısını bolca tut sonuçta kış bebeleri ve iki kat giyecek ler iç zıbının düz beyaz olsun bol. Diğer türlü detiny miracle dediği doğru aslında. Günde hiç değişmesen 2 kez değişceksin ya üstünü. Haftalık hesaplarsan her gün çamaşır yıkayamıycan için haftalık 14 yapıyo. Tek bebek için konuşuyorum. Tabi bunların hepsi patikli tulum olmcak ya mesela Bi kısmı patikli bir kısmı patik siz bir kısmı alt üst takım yaparsın. Bende nerdeyse hiçbişe yokmuş bu hesapla
Kuzuu kaca almıstın sen 5 sn de olcenlerden degıl mıBenim bebik de geldi yanında da emzirme dönemi çayı koymuslar bissürü böyle satıcı severim
Resmini çek resminiAhh suan dolabi acıp saymaya gidiyorummmbende de yok galiba
Yok canım özel sektör en erken 32 haftada başlıyor izin daha çok var ki kasım sonuna kadar izine ayrılmam mümkün değil (sağlık problemi olmazsa)Sen 24 haftalık idari izne ayrılmiyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?