2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

5. Gün embriyosu tek transfer edilecek ☺️ senin peki? Daha önce buralarda dolanırken senin yazilarinida görmüştüm bahcecide filan yaptın sanıyorum bende ordayım
Bundan önceki bahceciydi canim simdi memorial e gidip geldim...2 tane 5.gun embriyosu elde edildi 2 side transfer edildi..yastan kaynaklı 2sinide verdiler...
 
3.gün embriyosu transfer sonrası gelişim...
64F31791-43A8-4322-A098-5D2D92AD43FF.jpeg
 
Kızlar şekersiz bir tatlı tarifi ya da çok az şekerle var mı yaptığınız bildiğiniz canım tatlı çekiyorda çikolata yasak. Şerbetli şeyler ağır fazla şekerli.
 
Kızlar şekersiz bir tatlı tarifi ya da çok az şekerle var mı yaptığınız bildiğiniz canım tatlı çekiyorda çikolata yasak. Şerbetli şeyler ağır fazla şekerli.
Kiyamam sana ya çikolata yasakmiymis hiç bilmiyordum. Sekersiz denemedim ben hiç ama sütlü tatliları az sekerli yapsan o da mi zararli olur acaba? 🤔🤔
 
Merhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.


Sonra aradan yarım saat geçti kanamam başladı. Pembe-kahve renginde. Hafif endişelendim ama yerleşme kanaması olabileceğini de biliyordum. Hemen eşimle acile gittik, kan verdim.


9. gün kan değerim: 34,5 çıktı.


Sonra doktoru aradık, gebelik başlamış, ikinci gün tekrar test yaptırın dedi. Kanama için de normalde günde 3 kez progestan fitil alıyordum, onlara ilaveten bir kere de progestan iğne verdi. Şimdi onu da yaptırıyorum eşime ve kanamam bugün bitti.


Neyse bugün yani 11. günde bir test daha verdim. Değer: 100,2 çıktı.


Yani hamileyim çok şükür.


Darısı tüm topik arkadaşlarıma.
 
X