İşte zayıflıgın etkısı de cok oluyor 😬😍😅 @Kilya da zayıf ama onun alt temelınde genetık faktor felan var demekkı 🙈 hem gebelıkte kı seker gelıp gecıcı cok sukur olsa bile sıkıntı yapmayın
Şimdi çıktım kontrolden gayet iyi minnoş 537 gr olmuş. Boyu uzun olacak dedi. Rahim uzunluğu ölçtü şuan için sıkıntı yok ama 15 günde bir bakalım dedi. 62.6 olmuşum kiloya dikkat dedi

Günaydın kızlarrr güzel haftasonlarıı 😘 sabah sabah eşim ve beni gıcık etmesiyle kalktık yine efendim ben normal mi doğurcakmışım sezeryan mı dedim ben karar vermiyorum ona son anlarda belli oluyo dedim, sezeryan para tuzağıymış dio bana delirtti beni yaa arkadaşından duymuş allahım ne salak insanlar var erkekler gerçekten kadınlardan daha dedikoducu içeriğini bilmeden yorum yapıyolar ya bide sinir oluyorum kendi eşi de sezeryan doğurdu yani sanki çok para farkı var normalle sez. Arasında 🤬😂
Sabah sabah benimde tipki senin gibi sinirlerim oynadı 2 gündür kalçadan bacağa doğru krampla uyanıyorum yatakta zor dönüyorum naz mi yapiyorsun diyor ya Allahaşkına naz yapan insan evde iş falan yapmaz ben yemeğimi günlük işlerimi kendim yapiyorum çayını kahvaltisini hazirliyorum bu mu naz? Sen de kafana takma bu süreçte anladimki erkekler birbirlerine kadinlardan daha çok akil veriyor ve dedikodu yapiyorlar istege bağlı sezeryanda eğer dr luzum görmüyorsa fark çıkıyormuş benim gittiğim hastanede öyle yani çok bilmiş arkadaş eşine onu söylemiştir.

Şimdi çıktım kontrolden gayet iyi minnoş 537 gr olmuş. Boyu uzun olacak dedi. Rahim uzunluğu ölçtü şuan için sıkıntı yok ama 15 günde bir bakalım dedi. 62.6 olmuşum kiloya dikkat dedi
Ohhohhh masallahhh 🧿 mınnakk kuzular saglıkla gelinde yuzlerımız gulsün ayy her bı pozıtıf te bayram havası oluyordu sımdı dogum haberlerı de 2 aydan sonra gelmeye baslar bence nasıl heyecanlanırızzz 🤣🤣🥳🥳🥳😬😬🥰🥰🥰 Bak sımdıden dıyorum o zamanakr da gelınce yazıcaz takır takır ennazından dogdu dogacak ıyıyız dua edın felan yanı meraktan ölmeyelım surda ☺️😆🤭

Ohhohhh masallahhh 🧿 mınnakk kuzular saglıkla gelinde yuzlerımız gulsün ayy her bı pozıtıf te bayram havası oluyordu sımdı dogum haberlerı de 2 aydan sonra gelmeye baslar bence nasıl heyecanlanırızzz 🤣🤣🥳🥳🥳😬😬🥰🥰🥰 Bak sımdıden dıyorum o zamanakr da gelınce yazıcaz takır takır ennazından dogdu dogacak ıyıyız dua edın felan yanı meraktan ölmeyelım surda ☺️😆🤭
Ayy evet canım ya güzel haberler vereceğimiz günlerde gelecek inşallah sabırla🙏

Sabah sabah benimde tipki senin gibi sinirlerim oynadı 2 gündür kalçadan bacağa doğru krampla uyanıyorum yatakta zor dönüyorum naz mi yapiyorsun diyor ya Allahaşkına naz yapan insan evde iş falan yapmaz ben yemeğimi günlük işlerimi kendim yapiyorum çayını kahvaltisini hazirliyorum bu mu naz? Sen de kafana takma bu süreçte anladimki erkekler birbirlerine kadinlardan daha çok akil veriyor ve dedikodu yapiyorlar istege bağlı sezeryanda eğer dr luzum görmüyorsa fark çıkıyormuş benim gittiğim hastanede öyle yani çok bilmiş arkadaş eşine onu söylemiştir.
Bakk yaa kızlarr bebeklerımız ıcın neler den gectık sıkmayın canınızı kuzum herkesın hamılelegıde dogumuda bır degıl ıste senı gaza mı getiriyor naz mı yapıyorsun derken bosver sen bebegıne dokun onu hisset bu gunlerı gormek ıcın nelerden gectık bız ben evde bıle adım atarken canım acıyor dıe aglıyorum bugun ruyama bıle girdi dunde kotuydum burdan gule oynaya yazdığıma bakma senın halini sen anlarsın naz yapıyor vs dıyenlere kulak tıka canın onemlı senın bosver bugun eltımın oglunun sunnet kuranı var sabah aradı senı aldırayım dıo dedım ben yataktan kalkıo mutfaga gitsem de karnımızı doyursak dıe dusunuyırum cnaım acıyor kanepeye bacagımı kaldırırken pacamı tutup elımle destek vererek kaldırıyorum bunu ben yasıyırum ben bılırım
Ki eltımın evlerı yakın sureklı carsıya cıkar lar hıc ugramazlar ne durumdasın dıe 7 aydır ben tedavı dahık gebelık surecı hastanede 2 kere yattım cıktım sorsalar zor gecıyor ıyı degılım dıyorum hıc sana degısıklık olsun neye ıhtuyacın var gelelım veya aldırayım senı gel demez bı kere hastanede yatınca artık telefonlarına bakmadım o ara eve gelmıs kızım vardı evde spette camasır goruncce ütü yapmıs o ugradıgı tepkı verıyorum dıe anladıgı ıcın bugun dıo gel degısıklık olsun ınsanların ne dusundugu umrumda degıl sende düşünme bossverr

Allah canını almasın 😂 yaa senın avokado yerınde sayıyor muzlarla sarmas dolaş bugun ıcıne seftalı elma ne bulduysam attım
Nurselek kese kagıdı dedı onu bulamadım bı tek 🤣
Benm 7 tane olgunlasan var ben de buzdolabına attım 2 günde olgunlaştı hayinler 😅 markettekiler öyle zor oluyo malesef 🥺☹️

Kızlar ben şimdi kuaföre ağdaya gidecektim şöyle bir internetten bakayım dedm erken doğuma açılmaya kanamaya sebep oluyormus yazanlar var ağda yapan varmı malum bölgeye 🙄 ya millet çatır çatır gitti ağdaya ben anlamadm içimdeki bu korkular beni yordu

Kızlar ben şimdi kuaföre ağdaya gidecektim şöyle bir internetten bakayım dedm erken doğuma açılmaya kanamaya sebep oluyormus yazanlar var hey ağda yapan varmı malum bölgeye 🙄 ya millet çatır çatır gitti ağdaya ben anlamadm içimdeki bu korkular beni yordu
Kuzum gıtme vallaaa ben cesaret edemem hem enfeksıyon acık bolge sonucta hemde evet hıc bır sekıkde dokundurma
Ulaann bızz adamlara elletmıyoz korkkudan ne agdası 🙈🤣🤣🤣 vuruyorum makineyi benık daha ewel epilasyon a gıtmeden kulkandıgım kısaltmak ıccın tras makınem vardı sımdıde ona devam😆

Kuzum gıtme vallaaa ben cesaret edemem hem enfeksıyon acık bolge sonucta hemde evet hıc bır sekıkde dokundurma
Ulaann bızz adamlara elletmıyoz korkkudan ne agdası 🙈🤣🤣🤣 vuruyorum makineyi benık daha ewel epilasyon a gıtmeden kulkandıgım kısaltmak ıccın tras makınem vardı sımdıde ona devam😆
Of yaa ben kendi ağdamı ve ağda makinemi götürcektim tek sıkıntı yapacak kişiydi kızı da buldum 😅 evde kendim yapmaya çalışsam yine mi sıkıntı olur. E ben göremiyorum önümü arkamı doğumda millet ne görecek diye bir de onun stresine girerim ☹🥶

Plesanta aşağıda diye kuzum ya doğuma kadar devam edeceğiz dedi bakalım . Şuan için bir sıkıntı yok bakalım. Kiloya dikkat dedi sadece taktı kiloma sanki 100 kilo oldum😄
İyi olsun tedbirli gitmek iyidir her zman boşver.
Kiloyu da aman ya 62 kilo ne kuş gibisin ne diyor bu adam 😂

Back
X