Bakk yaa kızlarr bebeklerımız ıcın neler den gectık sıkmayın canınızı kuzum herkesın hamılelegıde dogumuda bır degıl ıste senı gaza mı getiriyor naz mı yapıyorsun derken bosver sen bebegıne dokun onu hisset bu gunlerı gormek ıcın nelerden gectık bız ben evde bıle adım atarken canım acıyor dıe aglıyorum bugun ruyama bıle girdi dunde kotuydum burdan gule oynaya yazdığıma bakma senın halini sen anlarsın naz yapıyor vs dıyenlere kulak tıka canın onemlı senın bosver bugun eltımın oglunun sunnet kuranı var sabah aradı senı aldırayım dıo dedım ben yataktan kalkıo mutfaga gitsem de karnımızı doyursak dıe dusunuyırum cnaım acıyor kanepeye bacagımı kaldırırken pacamı tutup elımle destek vererek kaldırıyorum bunu ben yasıyırum ben bılırım
Ki eltımın evlerı yakın sureklı carsıya cıkar lar hıc ugramazlar ne durumdasın dıe 7 aydır ben tedavı dahık gebelık surecı hastanede 2 kere yattım cıktım sorsalar zor gecıyor ıyı degılım dıyorum hıc sana degısıklık olsun neye ıhtuyacın var gelelım veya aldırayım senı gel demez bı kere hastanede yatınca artık telefonlarına bakmadım o ara eve gelmıs kızım vardı evde spette camasır goruncce ütü yapmıs o ugradıgı tepkı verıyorum dıe anladıgı ıcın bugun dıo gel degısıklık olsun ınsanların ne dusundugu umrumda degıl sende düşünme bossverr
Haklisin yaşadığımızı biz biliyoruz ben 2 senedir hastanedeyim 7 kez narkoz aldim virüs var diye evden çıkmadım halende fazla çıkamıyorum günlük yemegimi yapıp evi toplayinca mutlu oluyorum o durumdayim.kendini iyi hissetmiyorsan hiç bir yere çıkma boşver arasinlar dursunlar insanlar gerçekten halden anlamıyor sen kimseye derdini anlatmadigin için iyi zannediyorlar büyük ihtimal ama iyi dahi olsan şu dönemde gebe halinle o ortama girmek istememen doğal ben kalabalik ortama girmiyorum de kestir at aşımız yok kendimizide bebeğide korumak zorundayiz bunlar naz olarsk görülüyor maalesef

Yaaa kıyamam sanaa boşver takma kuzum sen de kafana 🤬 ah bu kocalar yaaa ne süreçlerden geçip hamile kalmışız hala iğneydi haptı oydu buydu hormonlarımız tavan olmuş memnun olmuyolar hiç bişeye Allah yardımcımız olsun bebek olunca da başka şeyleri eleştirirler kesin 🤷🏻‍♀️ Yaa kız kaç saat suni sancı çekti normal doğum için en son artık bebeğin suyu azalıo diye sezeryan a aldılar böyle bir riske gerek var mı ? Bi arkadaşımızın bebeği kakasını yedi bir süre tedavi gördü çünkü tutundu normal doğum diye bu tarz şeylerde oluruna bırakcaksın doktordan iyisini kim bilebilir ki ? Normalde karışmaz konuşmaz bile böyle şeyleri işte etkileniolar duyduklarından zaten böyle dio diye inadına sezeryan doğurmak istiyorum 😂
Bencede inadina sezeryan yap😂sanki çileyi o çekecek dogumhaneye kendisi girecek valla ben kara kara lohusalık dönemimi düşünmeye başladım kocam kocakari gibi oldu şimdiden 😂

Haklisin yaşadığımızı biz biliyoruz ben 2 senedir hastanedeyim 7 kez narkoz aldim virüs var diye evden çıkmadım halende fazla çıkamıyorum günlük yemegimi yapıp evi toplayinca mutlu oluyorum o durumdayim.kendini iyi hissetmiyorsan hiç bir yere çıkma boşver arasinlar dursunlar insanlar gerçekten halden anlamıyor sen kimseye derdini anlatmadigin için iyi zannediyorlar büyük ihtimal ama iyi dahi olsan şu dönemde gebe halinle o ortama girmek istememen doğal ben kalabalik ortama girmiyorum de kestir at aşımız yok kendimizide bebeğide korumak zorundayiz bunlar naz olarsk görülüyor maalesef
Aynen canım işte bizi bşzden baska kımse anlamaz
Kii herkes te aynı degıl burda herkeste farklı ı aksedıyor gelısmeler yapacak bısey yok bugun daha ıyıyım dunden cocuklarla bı guzel kahvaltı yaptım hazırlarken zorlansam da sonra ılaclarımı ıctım uzandım dinleniyorum fazla hareket etsem acısını ben yasıyorum agrım gıdınce daha rahat takılıyorum evdede olsam bu bana su yol elektrik olarak gerı donüyor 🥴

O
Bencede inadina sezeryan yap😂sanki çileyi o çekecek dogumhaneye kendisi girecek valla ben kara kara lohusalık dönemimi düşünmeye başladım kocam kocakari gibi oldu şimdiden 😂
sana psıkolojık baskı yaparsa sen ona daha fazla yap sen kendınde kusur bulmaya calısma sakın cunku ben oyle oluyorum bırı bısey deyınce yaa bende mı tuhaflık dıe sorguluyorum ama bakıyorum kımseye bısey olmuyor olan bana oluyor artık cok tınnn moddu takılmaya calısıyroum canım

Yaa ben bugun bıseyler aldım trendyoldan ama acaba sacmamı oldu 🤣 Screenshot_20210918_130721_trendyol.com.webp derece ama genelde süt yogurt mama sıcaklıgında bakıyorlar mıs bende bundan 2 tane aldım bırı mutfaga bırı banyoya bebe ııcn su sıcaklıgu die 🤣
Bırde pille calısan led aldım ınce mınık mınık olanlardan gece ıcın yatak bası ıle bebegın basına dogru koymayı düsünüyorum 🤭

Kızlar ben şimdi kuaföre ağdaya gidecektim şöyle bir internetten bakayım dedm erken doğuma açılmaya kanamaya sebep oluyormus yazanlar var ağda yapan varmı malum bölgeye 🙄 ya millet çatır çatır gitti ağdaya ben anlamadm içimdeki bu korkular beni yordu
Ya benimki ondan mı belli değil ama şöyle bir durum geçti başımdan. Bundan en az 1 ay önceydi, cuma günü öğlen ağda yaptırdım, öğleden sonra tetanoz aşısının ilkini yaptırdım. Pazar ilişkiye girdik. Pazartesi sabah namazına kalktığımda 3 damla kan vardı çamaşırımda. Alel acele kadın doğum acile gittik. Plesentada bir kanama alamı yoktu. Progesteron seviyem de iyi. Kanama da çok az daha devam edip kesildi. Sonra da hiçbir sıkıntı kalmadı. Hatta kanamanın plesentadan gelmediğini falan düşündü bazı doktorlar.

Yani 3 ihtimal de sebep olmuş olabilir ama ben söyleyeyim dedim.

Bu arada bu kuaföre ilk kez gitmiştim. Çok profesyonel değildi yapan kişi. Beni bayağı yormuştu. Sonrasında korkumdan bir daha kuaföre gitmedim ama ilerledikçe yine mecbur kalıp gideceğim ama başka kuaföre giderim.

Bu arada tetanozun da ikincisini yaptırmama kararı aldım. Bir tanesi yeter inşallah.

Ya benimki ondan mı belli değil ama şöyle bir durum geçti başımdan. Bundan en az 1 ay önceydi, cuma günü öğlen ağda yaptırdım, öğleden sonra tetanoz aşısının ilkini yaptırdım. Pazar ilişkiye girdik. Pazartesi sabah namazına kalktığımda 3 damla kan vardı çamaşırımda. Alel acele kadın doğum acile gittik. Plesentada bir kanama alamı yoktu. Progesteron seviyem de iyi. Kanama da çok az daha devam edip kesildi. Sonra da hiçbir sıkıntı kalmadı. Hatta kanamanın plesentadan gelmediğini falan düşündü bazı doktorlar.

Yani 3 ihtimal de sebep olmuş olabilir ama ben söyleyeyim dedim.

Bu arada bu kuaföre ilk kez gitmiştim. Çok profesyonel değildi yapan kişi. Beni bayağı yormuştu. Sonrasında korkumdan bir daha kuaföre gitmedim ama ilerledikçe yine mecbur kalıp gideceğim ama başka kuaföre giderim.

Bu arada tetanozun da ikincisini yaptırmama kararı aldım. Bir tanesi yeter inşallah.
Cok gecmıs olsun 😰

Kızlar peki sırt üstü de yatmayın deniliyor ya ağda da nasıl olacak. Bende aşımı yaptırınca gitmeyi düşünüyorum mecburen görünmüyor yani doğuma öyle gitmek istemiyorum. Ne ile karşılaşırız bilinmez. Son aylarda önermiyorlar ama jilete cesaret edemiyorum göremiyoruz diye. Konuşmalara böyle dahil oluyorum ama benim de canım sıkkın anlayışsızlıktan dolayı. İnsanlar çok yorucu 😞 keşke takmayıp devam edebilsek

Kızlar peki sırt üstü de yatmayın deniliyor ya ağda da nasıl olacak. Bende aşımı yaptırınca gitmeyi düşünüyorum mecburen görünmüyor yani doğuma öyle gitmek istemiyorum. Ne ile karşılaşırız bilinmez. Son aylarda önermiyorlar ama jilete cesaret edemiyorum göremiyoruz diye. Konuşmalara böyle dahil oluyorum ama benim de canım sıkkın anlayışsızlıktan dolayı. İnsanlar çok yorucu 😞 keşke takmayıp devam edebilsek
Sırt üstü yatarken bacaklarını kendine çekersen sorun olmuyor. Ben öyle rahatlıkşa uzanabiliyorum. Ağdada da zaten bacağını uzatmıyorsun.

Sırt üstü yatarken bacaklarını kendine çekersen sorun olmuyor. Ben öyle rahatlıkşa uzanabiliyorum. Ağdada da zaten bacağını uzatmıyorsun.
Sana da geçmiş olsun bu arada canım. Ya ben çekince de rahat edemiyorum ama deneyip göreceğiz bakalım 🙄

Bak ben şuan sırt üstü yatıyorum 😂😂 yanlarım çürüdü yeminlen arada yatıyorum ben ya. Bence o sırt üstü yatma olayı şu. Sonuçta gece uykudan kendimizi alıp hele ki bu halimizle dönmeyeceğiz haliyle sırt üstü yatmış olsak düşünsene kaç saat o şekilde kalabiliriz. Ama ağda dediğin ne
15 20 dk da bitirir ondan da bişe olmaz diye düşünüyorum. Sadece ben başka bişeyi düşünüyorum yüzüstü yat diyorlar ya işte ozaman napacağız 😂😂

Eki Görüntüle 2918397
Kafam dağılsın gerginim diye başladım ama daha da sinir oldum sök ör. Bilmiyorum örgü. Şu yaka da artırma yeri felaket olmuyor ayrık duruyor filan artık bir daha sökmedim kenarını tığ ile geçeceğim 🙄 sevmesemde o şekilde. Beceriksizlik 🥴
Kızzz sen varya senn ne yere bakan yurek yakanmıssın varya aa daha ne olsun bee cokta guzel duruyor 🤩 ellerıne saglık hıc demıyor da baslıyorum felan dıe 🤣

Bak ben şuan sırt üstü yatıyorum 😂😂 yanlarım çürüdü yeminlen arada yatıyorum ben ya. Bence o sırt üstü yatma olayı şu. Sonuçta gece uykudan kendimizi alıp hele ki bu halimizle dönmeyeceğiz haliyle sırt üstü yatmış olsak düşünsene kaç saat o şekilde kalabiliriz. Ama ağda dediğin ne
15 20 dk da bitirir ondan da bişe olmaz diye düşünüyorum. Sadece ben başka bişeyi düşünüyorum yüzüstü yat diyorlar ya işte ozaman napacağız 😂😂
Yan dönmeni istiyorlar yüzüstü mümkün değil ben sırt üstü yatınca bebekler bir iki dakika içinde toplanıyor ya. O yüzden yatmam zor. Kolay bir yolu yok sanırım 😅

Kızzz sen varya senn ne yere bakan yurek yakanmıssın varya aa daha ne olsun bee cokta guzel duruyor 🤩 ellerıne saglık hıc demıyor da baslıyorum felan dıe 🤣
Ya ani kararla başladım annem hep al eline bir şey oyalan diyordu ama yapamadım bilmiyorum da inan ikinci mi elime alışım nedir öyle. Yaka kısmını sevmedim. Bilenlerin önerisine açığım 😅😂 tığlayayım değil mi en oluru o beceremedim çünkü artırmayı bir türlü. Muntazam durmuyor. Nasıl tığlayayım. Bu arada öğlen şekerim 115 çıktı ve yine kan yetersizliğinden zaiyat var 😂 ne zaman alışacağım.

Ya ani kararla başladım annem hep al eline bir şey oyalan diyordu ama yapamadım bilmiyorum da inan ikinci mi elime alışım nedir öyle. Yaka kısmını sevmedim. Bilenlerin önerisine açığım 😅😂 tığlayayım değil mi en oluru o beceremedim çünkü artırmayı bir türlü. Muntazam durmuyor. Nasıl tığlayayım. Bu arada öğlen şekerim 115 çıktı ve yine kan yetersizliğinden zaiyat var 😂 ne zaman alışacağım.
Cok iyi cıkmıs kuzum 🤲🧿🤩

Back
X