cnm ben uçucu yağlardan yapılan bir karışım kullanıyorum.maskeme sıkıyorum öyle dışarıya çıkıyorum.artık evde de üstüme sıkıyorum eşim geldiğinde ne olur ne olmaz diye.virüs öldürücü özelliği var.eczacı hülya kayhanın aromaterapi ürünlerinden flymix adı.kadının çok güzel ürünleri var.benim komşumun oğlunun kulak sıvısı vardı doktor antib. verdi geçmedi ameliyat dedi.kadından yağ aldı kullandı iki haftaya geçti ameliyattan kurtuldu.ben birde burun açıcısını kullanıyorum yok böyle birşey kokladığın anda burnun açılıyor👍ürünlerini inceleyebilirsin instagramda..
Vvaauvvv atsana sayfasını

Bişe dicem siz de benim gibi duşa girmeye üşenir oldunuz mu 🤭
Ya bugün duşa girdim ama var ya nasıl zorla. Havalar soğuğundan mı yoksa yoksa artık her hareket ağırlaştığından mı anlamadım 🙈
Başlarda korkuyordum şimdi de korkuyorum banyodan gerçi ama dediğin gibi zor geliyor 😬

Başlarda korkuyordum şimdi de korkuyorum banyodan gerçi ama dediğin gibi zor geliyor 😬
Korku şöyle her zaman eşim evdeyken giremiyorum haliyle ama giriyorum haberin olsun diye mesaj atıyorum bilgisi olsun nolur nolmaz yoklasın diye ama bu öylr bişe değil üşenme 😂😂😂

Korku şöyle her zaman eşim evdeyken giremiyorum haliyle ama giriyorum haberin olsun diye mesaj atıyorum bilgisi olsun nolur nolmaz yoklasın diye ama bu öylr bişe değil üşenme 😂😂😂
Önce aman sıcak mı oldu tansiyon mu düşer şimdi önümü göremiyorum ama üşenme var yani her gün yapan insandım haftada iki kere giriyorum artık 😅😬

Kızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler 😅

Kızlar emzirme sütyeni bence gereksiz bir icat. Göğüs çıkıyor ki normal sütyenden çıt pıt uğraş bence saçma. Atlet mantıklı olabilir o da göğüs çıkmaz diye. Ben bir tane almıştım ucuz yollu e bebekten geldi bir neden büyük aldım yine de şimdi tam oldu sütlenirse olmaz gibi bilemedim ama iade etmeyeceğim. Ben sevemedim normal sütyen daha mantıklı geldi. Bu çıtçıtlar kopar iki günde çöp olur diğerini hep kullanırsın. Pahalı markalar nasıl bilemem ama. Belki bunun bir büyüğünü alırım bir tane de başka da almam. İki atlet almıştım bir tane daha alırım heralde bilemedim ya. Saçma geldi bana bu ürünler 😅
Yaa öyle mi dersin bende 1 tane alaym diyordum ama gereksiz gibiyse haklısn valla ben lejardin alıyorum bos olanlardan topsuz yıkıyorum hic birsey olmuyor cok memnunum hemde 70 tl🤣

Yaa öyle mi dersin bende 1 tane alaym diyordum ama gereksiz gibiyse haklısn valla ben lejardin alıyorum bos olanlardan topsuz yıkıyorum hic birsey olmuyor cok memnunum hemde 70 tl🤣
Zaten dolu olanları önermiyorlar en iyisi o boşlarmış. Ben e bebekten 29 TL ye aldım bir şey değil fiyatı ama yani o çıtçıtlar çabuk kopar ve normal giyeyim desende giyemezsin yani bilemiyorum 🙄

Kızz sen bugune bugun gümüş kapaklar alansın sudyen nıe sacma geldı 🤣
Bazen bana da oyle oluyor ya şaka bı yana bırının cok gereklı gordugunu ben cok gereksız bence diyebiliyorum
Bneım sudyen lerın hepsı dolgulu ve aıkı gelıyor sımdı evde takamıyorum
Ama emzırmede sureklı takmmam gerekcek süt olacak ve yer cekım gücü var lakk dıe asagıya sarkmasın dedım emzırmeden sonra eskı bedenımı mı gıyerım kılo verebılır mıyım bılmıyorum eskıler kenarda kalcak maalesef
Şöyle desteksız bende dolgun goguslu olsaydım pek segıamezdı bedenım sadece ıclerı sut olurdu
Meme ufak olunca sutler gelınce benımkıler acılıyor bayagı yanı ozamanlar da bıle kucuuk memelı kısıye bakınca bebek emzırırken bebegın kafasından buyuk oluyordu ınsallahh sımdı de bok sütlü olurum da hayalımız bu 😂🤣🤭

En son kac mm oldu canım bana da 7 de felan dediler ama bilemiyorum tam olarak
Ultrason kayıtlarını inceledim canım en son gittiğim doktor kaç olduğunu söyledi kendi doktorum söylemedi. Onu da inceleyerek buldum 😅 vajinal hiç bakılmadı. İlk 4.9 imiş sonra 4.3 olmuş en son gittiğim doktor 4.2 dedi. Bu kez kaç çıkar bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Back
X