Valla yavrum az önce de yazdım çok şükür tabii kısa çıkmasında. Tek başına anlamı yok bir anda kısalabiliyor. Ya nasip şans meselesi. Çok kısa olup aylarca dayanan var. Geçen biri vajinal 3,5 ile serklaj oldu. Rahmin dayanıklığı ayrı olay. İnşallah hepimizin ki dayanır 🤲🏻 Bir de kocakarı lafı ama kız bebekler aşağıda olurmuş. Bence onun da etkisi var.
Belkide olabilir Allah tan hayirlisi artik ne deyim sag salim kavusuruz insallah😊

Kızlar ben pahalı hastane çıkışı almaktan vazgectm zaten giyecek kaç hafta boşuna bir sürü para. Şu 3 ünü aldm toplamda 140 tl gibi bişi tuttu bence yeterli 10 lu falan almayı düşünmüyorum
Valla 3 üde cok güzelmis nerden aldn fiyatta uygun cok iyi yapmışsn gercekten giyemiyorlaemis bile

Valla ben sipariş verdim onlu ama pişmanım iade edebilirim hem düzgünde bulamadım kafama göre bir takım. E bebekten baktım uygun ama çok baskılı idi her yanı iki yıkamada gider gibiydi. Başka yerden aldım onda da baskı var maalesef ama daha az inşallah beğenirim beğenmezsem iade ederim
10 lular gercekten para tuzağı beğendiğim sade modeller 300 tl civarı ay yazık günah valla bakarken ayıplıyorum 🙁

Valla 3 üde cok güzelmis nerden aldn fiyatta uygun cok iyi yapmışsn gercekten giyemiyorlaemis bile

Diğerinin linki kopyalanmadı ya foto ekledm yanında da ağız bezi aldm kargo alıyor diye 🤓 kuponlarımla flan baya uyguna gelmiş oldu

Eklentiler

• 186403B1-61E6-48E0-9EE6-3E94EE37462E.webp
    186403B1-61E6-48E0-9EE6-3E94EE37462E.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 41
Bak yenındogan benegın 1. Gun mıdesı kıraz kadar bısey senın sutun mılım mılım de gelse ancak yol yapıyor onu düşün hıc endıse etme 2. Gun 3. Gun derken süt de gelmeye baslıcak onlarda emmeye ıyıce alısıcak onlar emdıkce veya sem sagdıkca kanalllar acılacak 🤲

Back
X