1_org_zoom.webp

Yavrular gecelik pijama takımına buna karar verdim nasıl sizce ?
320 tl şuan trendyolda

Ya net sayı olarak ne dusunuyorsunuz mesela kac tane patikli tulum kac tane uzun kollu zibin kacta ne 3 lü 5 li ben hic patiksiz tulum almadm mesela almak gerekirmi

Sade gecelik ve sabahlık olanlarda hemen hemen yakın ne alacağıma karar veremiyorum valla çok gezmekte istemiyorum. Avmlere de aşı kartı zorunluluğu gelecekmiş hiç bir yere bakamayacağım bu gidişle
Haklısın avm lere elinden geldikce hafta ici git yari yariya azaliyor en azindan 3 lü takimlar ortalama bu fiyat zaten

Haklısın avm lere elinden geldikce hafta ici git yari yariya azaliyor en azindan 3 lü takimlar ortalama bu fiyat zaten
Ahh ahh tüm gün işyerindeyim kuzum anca benim alışveriş haftasonu kontrollerimde sağolsun doktorum cumartesiye alıyor. Gerçi yasal hakkım ama eşim olmuyor hafta içi de mecbur haftasonu alıyorum randevuları.

Yaaa kıyamam sanaa bozulmuş rüyan cidden 😂 allah korusun ama okuduklarımızdan duyduklarımızdan etkileniyoruz gerçekten o an olmasa bile işte rüyalarda çıkıyor 😅😱 ben hamile kalmadan önce hep artistlik yapardım normal doğurcam bilmem ne şimdi üç buçuk atıyorum kimse bu konuyu açmasın istiyorum 😂😂
Valla zaman yaklaştıkça bana da bi tırsma gelmedi değil yanii 🤩

Ya net sayı olarak ne dusunuyorsunuz mesela kac tane patikli tulum kac tane uzun kollu zibin kacta ne 3 lü 5 li ben hic patiksiz tulum almadm mesela almak gerekirmi
Ya bence bunda Bi kesin sayı yok biliyomusun sadece şunu söyleyebilirim. İç zıbının sayısını bolca tut sonuçta kış bebeleri ve iki kat giyecek ler iç zıbının düz beyaz olsun bol. Diğer türlü de tiny miracle tiny miracle dediği doğru aslında. Günde hiç değişmesen 2 kez değişceksin ya üstünü. Haftalık hesaplarsan her gün çamaşır yıkayamıycan için haftalık 14 yapıyo. Tek bebek için konuşuyorum. Tabi bunların hepsi patikli tulum olmcak ya mesela Bi kısmı patikli bir kısmı patik siz bir kısmı alt üst takım yaparsın. Bende nerdeyse hiçbişe yokmuş bu hesapla

Ya bence bunda Bi kesin sayı yok biliyomusun sadece şunu söyleyebilirim. İç zıbının sayısını bolca tut sonuçta kış bebeleri ve iki kat giyecek ler iç zıbının düz beyaz olsun bol. Diğer türlü de tiny miracle tiny miracle dediği doğru aslında. Günde hiç değişmesen 2 kez değişceksin ya üstünü. Haftalık hesaplarsan her gün çamaşır yıkayamıycan için haftalık 14 yapıyo. Tek bebek için konuşuyorum. Tabi bunların hepsi patikli tulum olmcak ya mesela Bi kısmı patikli bir kısmı patik siz bir kısmı alt üst takım yaparsın. Bende nerdeyse hiçbişe yokmuş bu hesapla
Ahh suan dolabi acıp saymaya gidiyorummm😂😂bende de yok galiba

Yaaa arkadas hepsıexpreste kampanyalar olunca dırek asılıyorum kacırmıyorum dedıkten 5 dk sonra ben bugunun 75 tl ye 25 ındırımını gorunce yıne sıparıs gırmeye calısıyorum ama kacc saattır sıstem hata verıyor acmıyor ne kadar şoma agızlı oldum ben 🤣🤣🤣🤣

Back
X