- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Yaa niye ki sağ ol kuzum ben hep telefondan yüklüyorum sitesine girerek sorun olmuyorduŞaka gibi netten giriyorum yine atamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa niye ki sağ ol kuzum ben hep telefondan yüklüyorum sitesine girerek sorun olmuyorduŞaka gibi netten giriyorum yine atamıyorum![]()
Ayy canevimden vurdun beniValla düşün kuzum ona vereceğin parayla mustela alırsın mesela
cnm gerekli takviyeleri aldın mı yemeğine dikkat ettinmi düzelecektir üzülmeKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
Canım benim biraz bilinçli yersin yemeklerini bebişe yarıcak şeyleri hiç bişey olmaz merak etme daha çook var zaten son aylarda daha çok alıyomuş bebeklerKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
Yaa dimi nasıl iş bu göbek onca yağa kuru 1 tane sivilce cıkmıs inşallah yağ alt bölgelere ulasıyordur dedimTabi canımbizim şu aşağı tarafta akıntı nemlenme oluyo buralar göbek möbrk kuruyo anlamıyorum
![]()
Yumuşacık valla yıkanınca nasıl olur öok bilemem ama yorumlarda yıkanınca da bozulmadığını okumuştum. Ben 20 ye aldım şimdiki fiyatını bilmiyorum çok fark varsa bekle amaKuzum kumaşı nasıl baktın mı
Ben onu baştan beri hiç yapamıyorum uygulamadan atamıyorum. Neyse artık ın hallettim attım,Yaa niye ki sağ ol kuzum ben hep telefondan yüklüyorum sitesine girerek sorun olmuyordu
Canım hergün avokado muz süt ceviz badem fındık tahin ye etini balığını ye sonraki kontrolde gör bak bebişi nasıl büyümüşKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
E öyle amaAyy canevimden vurdun beni![]()
Benim ağdalık olduYaa dimi nasıl iş bu göbek onca yağa kuru 1 tane sivilce cıkmıs inşallah yağ alt bölgelere ulasıyordur dedimbu arada alt kısım uzasın biraz ağdaya gidiciğim karar verdim
Yaa bak ben sayende avokado yemeye basladımCanım hergün avokado muz süt ceviz badem fındık tahin ye etini balığını ye sonraki kontrolde gör bak bebişi nasıl büyümüş![]()
Bi kez çeksin bakalım çok kötüyse yaptırmamBenim ağdalık olduama korkuyorum çok acı eşiğimiz de düşük yaa
![]()
Ben de en son dün yedim benim avokadocu hasat ekim sonunda olcak dedi kendime başka avokadocu bulmam lazımYaa bak ben sayende avokado yemeye basladımsımdıye kadar toplam 1 bucuk yemıs olsam da kursagımdan gectı o vıtamın
![]()
En son sıparıa verıdgım guzeldı kuzu hepsıexpresten tazemasa dıe bolumden aldım 14.50 tanesı meyvelerı keslerle felan kutulara koyup bayagı özenlj getırmıs lerdi benden tam not aldıBen de en son dün yedim benim avokadocu hasat ekim sonunda olcak dedi kendime başka avokadocu bulmam lazım![]()
Kuzu at kılı mı o fırca eger oyle ıse kaca aldınDün söyledim bugun geldi. Gelmeden önce de otomatık aradılar yarım saate kapıdayız diye sekreter![]()
Uygulaması var mı bu siteninBen onu baştan beri hiç yapamıyorum uygulamadan atamıyorum. Neyse artık ın hallettim attım,![]()
Çok şükür canım benim, sağlıklı olsun da kilo mühim değil.Kızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok
PahalıymışEn son sıparıa verıdgım guzeldı kuzu hepsıexpresten tazemasa dıe bolumden aldım 14.50 tanesı meyvelerı keslerle felan kutulara koyup bayagı özenlj getırmıs lerdi benden tam not aldı
Sadece 2 gun yaglı kagıda sardım sonra yedım yarısını yarıaıda beklıyor benı![]()
Bemım de oyleydı kılosu az az dedım 10 gun ıcınde masallah 300 gr fark ettı neyden bılmıyorum proteıne mı cok yuklendım yoksa usg cıhazının olcümunden mıKızlar dr.da çıktım herşey yolunda dedi yanlız biraz minyon dedi kilosu için az buldu yağlı protein tüket dedi biraz ona cnm sıkıldıonun dışında şükür bişey yok