Üzülmeee kuzumm o zaman benım daha da üzülmem lazımm doz olarak senın 3 katın zararlı bısey degıl bızım unsılın degerımız bebege asıl zararr vermesın dıe alıyoruz onlar ıcın annesııı normal calısamayan hormona destekleyıcı verıyrouz kötü bısey degıl ki 🙂🤩
Ay yavrum sağ olasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İnşallah sağlıkla tamamlayalım şu süreci 🤲🏻

Acaba birkaç gün daha takip edilebilir miydi hani iki günle hemen karar vermek bilemedim tabi yine biz onlardan iyi bilemeyiz buda ayrı bir konu. Canını sıkma kuzum strese girersen bebişlerde etkilenir kendi doktorunla görüştün mü o ne diyor
İlaç ismini sordular dönerler birazdan heralde. Bilmiyorum ki en son muayene de biraz suları fazla çıktı kendi doktorum değildi bakan da sınırın az üzerinde dedi. Riske de atmak istemiyorum eşim biraz daha bekle diyor ama kafam çorba oldu

Ay yavrum sağ olasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İnşallah sağlıkla tamamlayalım şu süreci 🤲🏻
Oyoyy kuzumm gececk 🥰 benım bırde sabahları tsh ılacımda var kuzu arada cıkan tansıyon ııcn ılac unsılın alınan gereklı vıtamın destegı harıc ee mecbur vucud uretmeyınce napcazz tek degıkız kı bebeler var bızde onların saglıklı gelısımı ıcın gereklı 😉

Kızlar ya doktora attım sonuçları son iki gün sabah tokluk yüksek çıkınca insülin başla yarın dedi☹️☹️☹️☹️
bende tioid ilacı kullanıyorum hatta gebelik olunca mg yükselecek.kullandığımız hormon ilaçları da cabası.herşey onlar için.sağlıkla kavuşabilmek için.üzme kendini 🙏🙏
şeker yüklemesi yaptırmayıp bundan haberdar olmadığını düşün birde.sağlıkla büyüsünler inşallah🙏🙏

Oyoyy kuzumm gececk 🥰 benım bırde sabahları tsh ılacımda var kuzu arada cıkan tansıyon ııcn ılac unsılın alınan gereklı vıtamın destegı harıc ee mecbur vucud uretmeyınce napcazz tek degıkız kı bebeler var bızde onların saglıklı gelısımı ıcın gereklı 😉
Ah yeterki iyi olsunlar yaparım da o kadar ilaç bir de kendi arada yükselir normal diyip hemen ilacı dayaması canımı sıktı ☹️

İlaç ismini sordular dönerler birazdan heralde. Bilmiyorum ki en son muayene de biraz suları fazla çıktı kendi doktorum değildi bakan da sınırın az üzerinde dedi. Riske de atmak istemiyorum eşim biraz daha bekle diyor ama kafam çorba oldu
Olumsuz şeyleri hiç düşünme kontrolünede az kaldı zaten bebeğe zarara verecek hiçbirşey kullandırmazlar gruptata kullanan arkadaşlarımız var yeterki onlar sağlıklı olsunlar vücut karşılayamıyorsa ihtiyacı mecbur kullanmak zorundayız herşey onların ve bizim iyiliğimiz için 🥰

bende tioid ilacı kullanıyorum hatta gebelik olunca mg yükselecek.kullandığımız hormon ilaçları da cabası.herşey onlar için.sağlıkla kavuşabilmek için.üzme kendini 🙏🙏
şeker yüklemesi yaptırmayıp bundan haberdar olmadığını düşün birde.sağlıkla büyüsünler inşallah🙏🙏
Ah kuzum Rabbim hepimize sağlık versin 🤲🏻 Yeter ki sağlıkla büyüsünler benim endişem onlar zaten

Olumsuz şeyleri hiç düşünme kontrolünede az kaldı zaten bebeğe zarara verecek hiçbirşey kullandırmazlar gruptata kullanan arkadaşlarımız var yeterki onlar sağlıklı olsunlar vücut karşılayamıyorsa ihtiyacı mecbur kullanmak zorundayız herşey onların ve bizim iyiliğimiz için 🥰
Engel olamıyorum kendime zaten vardı bir şey sabahtan yolladım normalde hemen dönerlerdi şimdi döndü doktor. Ayy ne yapcaz benim derdim bebekler zaten. Onlar iyi olacaksa kullanırım.

Bi kaç gündür depresyona geçtim kuzular aşısızım diye aileme bile gidemiyorum. Alınacak bin tane şey var alamıyorum nasıl yapacağıma karar veremediğim için. O yüzden sessizim yoksa yazdıklarınızı okuyorum...
Hepimiz aynıyız canım hiiiç merak etme her gün birşey alıyorum ama ortada hiçbirşey yok aşı konusunda ben de aşırı düşünceliyim ve arkadaslarım sürekli toplu görüşmek istiyor gitmek istiyorum ama gidemiyorum napıcaz ne olacak valla sıkıntı

Noldu kuzum ben anlamadım bişey mi oldu

Engel olamıyorum kendime zaten vardı bir şey sabahtan yolladım normalde hemen dönerlerdi şimdi döndü doktor. Ayy ne yapcaz benim derdim bebekler zaten. Onlar iyi olacaksa kullanırım.
Tedbirlerimiz onlar için kuzum Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X