2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar çok afedersiniz ben mantar enfeksiyonu olmuşum dr.la gorusmemede daha çok var başınıza geldi mi hamileyken nasıl atlattiniz sirkeli suyla temizlik yapıyorum ama kaşıntı gitmiyor
Aynı dert benimde başımda cumartesi doktora sormuştum sirkeli su demişti bana da ama bi türlü geçmedi neyseki bugün randevum vardı bi fitille krem verdi.

Bu sefer 5 hafta boyunca beni görmemiş olacak. Başka dr a mi gitsem bilemedim. En son 26+1 de görmüş beni. Tabi yanındaki hemşiresi ve oradaki çalışanlar fln da riskli
ben ayda bir gidiyorm canm bi ara 2 3 haftada bi çağırmıştı ama 2 dir 1 ay sonra gel diyor, 5 hafta çok uzun bi süre değil ama içime sinmez diyorsn başka doktora git burası küçk şehir özelde ki doktorlar 16. haftadan sonra hiç bi gebeği kabl etmiyor en başından beri bana gelmedin ben snn hiç bişeyini bilmiyorm diyor, asla kbl etmiyorlar devlette de 3 hafta sınraya anca yer buluosn yani demem o içine sinmeyecekse ve başka dr imkanjn varsa git cnm

Canım 3 hafta geçmiş son kontrolünden. Doktorunun dönüşü minimum 2 hafta daha. Bence bi defalık kontrol için başka doktora git, doktorun iyileşip hasta kabulüne başladıktan 1 hafta sonra da yine onunla devam edersin. Benim de doktorum covidi yeni atlattı, bu hafta hasta kabulüne başladı ama ben özellikle haftaya aldım randevumu. Beraber çalıştığı doktor arkadaşı da böyle tavsiye etti

Haklısınız kendisiyle bir konuşayım bana güvenilir bir arkadaşını önersin. Benim dr hastanede çalışıyor , gerekirse özele de giderim. Karantinadan hemen sonra gitmeyeyim. 1 hafta daha geçsin.

Yok aslinda ikimixin de masallahi var buyuk oglum 3950 dogmustu bu ufak tefek olacak herhalde

Oyyy maşallah zamanla da alabilir annesi. Daha vakti var. Bazen büyüme atağı yaşıyorlar anne karnında. Sen bol bol tahin pekmez kaşar maden suyu yumurta yoğurt peynir tüket. Alır o merak etme

Oyyy maşallah zamanla da alabilir annesi. Daha vakti var. Bazen büyüme atağı yaşıyorlar anne karnında. Sen bol bol tahin pekmez kaşar maden suyu yumurta yoğurt peynir tüket. Alır o merak etme
Bu hamileligimde gebelik şekeri cikti maden suyu da yasak yumurta yiyorum. Alir insallah

Bu sefer 5 hafta boyunca beni görmemiş olacak. Başka dr a mi gitsem bilemedim. En son 26+1 de görmüş beni. Tabi yanındaki hemşiresi ve oradaki çalışanlar fln da riskli
Bence hafta olarak çok büyük değil daha bebişin bekleyebilirsin illa kendi doktorunu istersen ama imkanın varsa için rahat etmezse başka doktora da gidebilirsin canım sen nasıl rahat edersen

Kizlar dogum gunum bugun 35 oldum
Mutlu yaşların olsun canım

Bugün kontrolümüz vardı kızım daha dönmemiş ama kafası sol aşağıda poposu da sağ yukarıda yan duruyor inşallah bir dahakinde dönmüş olur fıstığım herşey yolunda görünüyor bu hafta burada kilo boy ölçmüyorlar haftayadan itibaren her hafta nst ye gireceğim doktorum doğum iznine ayrıldı haftaya da burada bayram yani neredeyse sürekli başka doktora gideceğim bakalım neyseki klinikteki diğer doktorlar da çok tatlı
Çatı ağrısını sordum normal kasılmalar çok acı vermedikçe su içip dinlendiğimde geçiyorsa normal tansiyon düşmesi normal

Eklentiler

• FE47D090-4586-43B7-BF77-6A41789E1373.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 80
Ben andywawa ve bibaby aldım ikisi de çok güzel yumuşacık.

Kızlar hala mide bulantısı yaşayan var mı ya, midem cok bulanıyor bazı sabahlarda kusuyorum zaten ilk 5 ay kusmuştum hep bi ara gecti gibi oldu şimdi yine başladı özellikle yemekten sonra yada gece yatağa girdiğim zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…