2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    240
Günaydın herkese
Bugün ilk posta çamaşırımızı yıkayacağım. Bu konuda tavsiye rica ediyorum, kaç dakikalık programda kaç derece atmak lazım??
İlk aldığım sıvı deterjanla yıkayacağım. Granül olanı açmak istemedim doğuma kadar nemlenir hava alır diye.
Siz nasıl yıkadınız acaba?
 
Benim 20 dk sürmüştü canım
Sağol canım
Ben alergy plus&baby diye bi program var makinamda onda yıkadım canım. 3 saate yakın bi program. Granül deterjanla yikamistim çok güzel durulanmis 3 saatte
 


Ben 800 devirde 2 saate yakın yıkama yaptırdım. 30 40 derece yeterli bence. Sıvı deterjan kullandım ben de
 
Günaydın kızlar okullar yine uzaktan eğitime geçti ben haftaya çalışabilir raporu alcam umarım bu 5 haftayı sonrasına aktarbiliriz
Kuzum şöyle bir şey duydum ama net bilgi mi bilmiyorum.

Uzaktan eğitim verilecek ya şimdi. Fiili olarak okulds bulunmadığımız için o haftalar doğum sonrasına aktarılmıyormuş.
Doğum sonrasına geçmesi için illa ki fiziksel olarak okulda bulunmsk gerekiyor demişti birisi. Bi araştır istersen.
 
Hangi haftada nst ye alıyorlar peki
 
Kızlar bişey sorcam. Şimdi ben yarın çalışabilir raporu alicam ama diyelim ki 34-35 haftada artık çalışmak istemedim. O zaman işgöremezlik raporumu alabilir miyim yoksa 37ye kadar devam zorunluluğum mu olur?
 
Kızlar bişey sorcam. Şimdi ben yarın çalışabilir raporu alicam ama diyelim ki 34-35 haftada artık çalışmak istemedim. O zaman işgöremezlik raporumu alabilir miyim yoksa 37ye kadar devam zorunluluğum mu olur?
Devam zorunlu değil canım. İstediğin zaman bırakabiliyorsun diye biliyorum ben
 
Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Geçen sene başıma geldi ve seni çok iyi anlıyorum ama benimki öyle kötü olmuştu ki bacaklarıma kadar yayılmıştı artık.Doktor banada sirkeli su demişti 3-4 tane krem ve hap vermişti ama işe yaramamıştı.1 ay maf etmişti beni en son yengem kantoron yağı sür dedi.Ve onu sürdüm 2 güne geçti.İstersen bi doktoruna danışıp sende sürebilirsin.
 
Şekeri yüksek çıkan arkadaşlar düşürmek için ne yapıyorsunuz hemen düşsün diye
insulin Canım öyle bir sistem yok.Seker kontrolü diyet ve insulin tedavisi ile kapsamlı olarak yapılan bir iş.Sekerim 200 cıktı hop birşey yiyeyim düşsün diye bir olay yok.Ac karnına insulin vurursun günde 3 kez bir de genel dengeleyici gece dozu var.Sekeri kontrol altında tutarsın
 
Cnm kadın dogumcu travazol verdi bana
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…