2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
5 tane sıfır kollu 5 tane kısa kollu 5 tane uzun kollu aldım

Ben de bu konuda kararsızım kizimda kapi süsü ,süslü terlik lokum paketleri, küpürlü pijama, özel tasarım hastane çıkışı hepsini yaptım şimdi ikinci çocuk olduğu için hevesimi almış hissediyorum, korona da var ikram falan pek olmayacak. Uğraşmayayım hiç diyorum sonra da haksızlık mi yapmış oluyorum diye düşünüyorum. En azından kapı süsü, isimli yastık ve bir kutu çikolata yaptırayım diyorum. Hediye yelekli süslü bir hastane çıkışı geldi onu giydiririm diye düşündüm fotoğraf çekerken. Sağlıkla doğurup eve getirsem yeter diyorum sonra, kafam allak bullak

Garanti olmuş. Peki bunları kaç aylık için aldın 0-1mi direk ben aldığım şeylerin çoğunu 0-3 almışım çok farkediyo mu acaba. Ben de hep sıfır kollu almışım 0-3 3-6 aylar için.
Bunlar 0-3 ay için 3-6 ay için de bikaç tane aldım. Aslında kardeşim de hamile peşimden geliyor fazla olursa ona veririm diye her şeyden bol bol aldım

Ben hiç birini yapmadım bahsettiklerinizin. Düz krem rengi sadece 1 tane hastane cıkısı seti aldım bebeğe, kendime özel bi pijama almadım. Normal günlük her zaman giyebileceğim pijamalardan aldım. Taç terlik vs. de almadım. Bence özensizlik değil de, bana gereksiz geliyor hevesli değilim o tarz şeylere o yüzden. Hevesi olan yapsın kimsenin içinde kalmasın :)

H HİÇ yarım kol almadım hepsini uzun kollu aldım bu 4. bebeğim içine bi cit çıtli badi altına ayakli pijama üstüne tulum yarım kundak Battaniye ye sardım mi tamam benim ev sıcak oluyor ama diğer odalar göre yatak Odam soğuk oluyor çift cephe biraz zor isiniyor

Cnm aldinmi geldimi yoksa siparismi ettin çok beğendim belki bende sipariş ederim

Teşekkürler tecrübe konuştu ben de öyle yapayım o zaman

Valla benimki o kadar sade kii instagramdailere göre. Kendime de henüz düz mavi pijama takımı aldım. Lc waikikiden gecelik ve sabahlık beğendim onları alacağım. Onlar da gayet günlük

Cnm aldinmi geldimi yoksa siparismi ettin çok beğendim belki bende sipariş

suslu hastane cikisi almadim ortalama fiyatli kiyafetler aldim hep kendime de pijama falan almadim onden dugmeli pijamalarim var zaten. 2-3 resimde gorunecek diye masraf yapmadim sonra kullanmayacagim seyler icin

ozmanl
Kızlar ben şimdi bebişin kıyafetlerini ütüledim, dolabına astım. Koca oda takımı aldık gardroplu sifonyerli. Azıcık eşyası var kuzumun yav kuş kadar yer kapladı
oo zamanla dolar, eksiğin varmı ki daha kafanda

Ben ne kendime ne bebeğime öyle çok süslü puslu şeyler almadım doğrusu bana biraz fuzuli gibi geliyor çünkü bebek hızlı büyüyor bizde lohusadan uykusuzluktan onları giymeye çokta vaktimiz olacagani sanmıyorum birde çok pahalilar o yüzden de ben tercih etmedim

kaynanalik benim ruhumda var kaynana olunmaz kaynana dogulur
ben de oglan annesi olmak icin dogmusum kiz annesi olamam diyordum kaynanalik yaparim ruhumda var gelinler yandi diyordum Allahin sopasi yok 2. hoop kiz oluverdi..simdi dusunuom kara kara napiim kizin kaynanasiyla ugrasirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…