2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım hastanede sadece 1,sorun olursa max.2 gün kalacaksın bu kadar sıkıntı yapma bence.Evdekiler bir şekilde olur gider.Ben son günleri tamamen hastanede yatarak geçireceğim inan sorun yapmıyorum evdekiler bensiz ölmeyecek. Bir şekilde olacaklar.En kötü esin birkaç gün izin alacak.Devlet memuruysa zaten 15 gün doğum izni var özel sektör ya da kendi işiyse de ara versin birkaç gün doğumdan,hastaliktan daha önemli bir mevzu mu var

Bir de ben refakatçi derken hastanede yatacağım günleri değil doğum yaptığım son günü kastetmistim. Öncesinde zaten refakate ihtiyaç yok.Dogum sc olacagi icin kalkip oturtacak bebeği bana verecek birine ihtiyacım var 2 günlük yani.

Canım kızınla konuş. 1 gün bilemedin 2 gün olamayacağını söyle. Kardeşin gelecek sen başkasıyla kalacaksın vs. Oğlumla hergün konuşuruz. Bebek gelecek sen babanla kalacaksın ben hastanede olacağım. Sonra bebeği alıp geleceğiz diyorum tamam diyor. Bakacak kişileri kafana takma mecbur biri yavruna bakacak kenara çekilmek yok şöyle bir durumda. Olmadı eşin o gün için izin alsın zaten dağum izni veriyorlar. 4 yaş biraz sıkıntılıdır seni anlıyorum ama kızınla mutlaka konuş anlamaz deme duruma hazırlıklı olsun bakacak kişiye karşı olumsuzluk çıkarmaz en azından

hiç takma. 18 yaşında bir öğrencimin annesi geçen yaz doğum yaptı. kız çok tavırlıydı annesine. sınav senemde yapılacak iş mi kaç tane çocuğu vardı ne gerek vardı vs.
bebek bir doğdu tüm düşünceleri geçti. hala bana bebeğin fotolarını atar, gece annesini uyusun diye ilgilenir falan. ben bu kadar tatlı olacağını tahmin edemedim diyor

Bizde ayniyiz sınav senemde ne olcak benim halim diyor bebek dogunca evden gidecekmis yanlarinda bebek ilgi tek kelime edemiyoruz şu an bişey olsa bebeğe zil takip oynayacaklar o derece onlar yüzünden 6 ay bebeği kabullenemedim isim konusu bile muallakta bizim istiyorum onlarında fikri olsun istedikleri olsun büyük eski sevgilisinin ismini verecekmis nefrete bak

Aslında herseyin farkındayım ama detaycilik beni mahvediyor biraz Gamsız olmak gerekiyor hersey olacağına varır şu akar yatağını bulur

onlar ergen canım dikkate alma. nefreti, öfkeyi, sevgiyi en uçta yaşıyorlar. şimdi böyle düşünmesi çok normal. çünkü ben merkezci olduğu için hep kendisi ön planda olsun istiyor. istedi ki sınav senemde ailem beni ön plana çıkarmalıydı vs. ama bebeği gördüğü anda düşünceleri değişecek. eminim bundan içini ferah tut. hamileliğini doya doya yaşa. ama zıtlaşma özellikle büyük kızla. sakince bekle doğumu. o kadar yardımcı olup sevecek ki bunları yapan o kız mıydı diyeceksin

Ay çok sevindim. İnşallah doktorum öne çeker yine bir 10 gün heyet rapor almam gerekiyor. İnşalllah onuda hallederim.
Tüm beyaz yakaları yıllık izne yollmışlar, izni olmayanlarda 3 gün evden 3 gün işyerinde çalışacak şekilde ayarlmşlar. Fabrika korpnadan kırılıyormuş. Odamdaki iki arkdşta corona olmş.Dün gece yıllık izin talebi maili attım. Belki bu bahaneyle verirler ddm ama inşallah

merhaba kızlar..benimde annem yok kayınvalidemide hastanede istemiyorum açıkçası.ama bi taraftandan da korkuyorum ilk bebeğimiz, eşimle ikimiz bakamaz mıyız acaba hiç deneyimimiz yok diye.Çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum

Valla eskiler nasıl tek başına doğurmuş. Yaparsın neden yapamayacaksın?

Ben kısmetse kimseyi istemiyorum. Eşim olsun yeter bana. Bir de son dakikaya kadar hastaneye gitmek istemediğim için özel Bi ebeyle anlaştım. O yardımcı olacak bana. Böyle birşey yapabilirsin sen de anneleri istemiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…