2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar 30. Haftadayim mide yanmam çok fazla ne yapabilirim günde 3 kaşıktan fazla gaviscon iciyorum
Ilık süt tek çözüm üçer yudum iç başlayınca birdaha ara ara bardak elinde kalsın üçer yudum iç on dk kesiyo otur dik dur sırtının arkasına yastık köy ben öyle kurtuldum

yenidogan bebek sekerli su hurma vs mama ve anne sutu haric bir gidayi sindiremez hatta su bile bobreklerini yoruyormus. Bebek sarilik olmayacak diye baska zararlar vermemek lazim
Aynen.. Şekerli su facia işlenmiş şekeri yenidoğan bebeğe vermek nasıl bir düşünce. Hurmanın suyunu sarılık olmasın diye değilde peygamber efendimiz torunlarına verirmiş yenidopduklarında. Ona istinaden verenler oluyor. En güzeli anne sütü ama geç geldiğinde sindirimi kolay mamalar la açlığı giderilir sarılık önlenir. İnşallah hepimizin foşur foşur sütü olurda bebişlerimizi emziririz

Kuzu doktora soracağız ver derse veririm tabii

Kızlar siz bebislerinize süslü püslü , pahallı hastane çıkışı aldınız mı. Severek aldığım hastane çıkışını yıkadıktan sonra öyle basit geldiki gözüme... insta dan bir iki begendim o da en az 250 tl. Böyle pahalli bir şeye gerek var mı sizce. Kendiniz için de süslü püslü mü pijamalarınız. Ya ben kendimi özensiz hissettim biran

Aradığım kalın battaniyeyi buldum sonunda kızlar. Dokusu kalınlığı tam istediğim şekilde hem kundak hem battaniye bununla bile dışarı çıkılır o kadar kalın battaniye arayan olursa link beceremedim ama trendyolda bakabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20201119_192730.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 61
Bebeğime en sade günlükte de kullanacağım şekilde hastane çıkışı aldım. Kendime de normalde de giyinebileceğim pijama takımı aldım. Özene özene yıkadım ütüledim hepsini Tek isteğim sağlıkla kucağıma almak

İlla süslü olacak diye bir kural yok canım. İçinde kendini rahat edeceğin pijamalar alırsın. İnan bana Lohusalık eşittir rahatlık demek yaşayınca anlarsın. Bebek için bişey diyemem ço Gelen giden olacaksa süslü görünsün istersen alabilirsin ama bazıları gerçekten aşırı pahalı sana kalmış bişey

Bende ileriye dönük aldım kıyafetlerini pijamaları Vs. Uzun süre emzirirsem diye hem önü açılır aldım pijamaları. Bebek içinde sade oldu genelde zaten erkek bebeği ne kadar süsleyebilirimki.

Benim bi hastane çıkışı eksik kaldı birde ben kendime normal bi pijama takımı alıcam süslü püslüye gerek yok bencede canım

Bende ileriye dönük aldım kıyafetlerini pijamaları Vs. Uzun süre emzirirsem diye hem önü açılır aldım pijamaları. Bebek içinde sade oldu genelde zaten erkek bebeği ne kadar süsleyebilirimki.
Sağlıkla doğsunlar hastaneden hemen çıkalım süsleme sonradan da olur
Ve gerçekten erkek bebekler için çok fazla seçenekte yok

Zaten korona dönemi olduğundan geşen giden olamayacak bence. O sebeple pahalı süslü hastane çıkışlarına gerek yok bence. Ben 1 tane hastane çıkışı koydum 2 takımda kıyafet koydum. Alt üst iç zıbınlar hariç. Az mı olmuş ki

Bence yeterli canım. Çoğu fazladan konan kıyafetler eve geri gelecek kullanılmadan. Bebek ne kadar kirletebilir ki zaten.

cnm süsten kastın ne bilmiyorm ama bnm ilk çocuğum olacak o yüzden isim yazılı hastane çıkışı aldım kendime de uygun renkli normal pijamalar aldım, ama terlik taç falan da yaptırdım yanıma da koydm bilmiyorm foto çekmeye halim kalır mı da deneyeceğim

Korona insanda heves bırakmadı ne hastane çıkışı yaptırdım ne süslü pijama aldım. Kimse gelmeyecekki zaten. Foto çekilecek olan varsa alabilir ben ilk doğumunda 4 çeşit dantelli almıştım fotoğrafçı tutmuştum bebeğe çeşitli kıyafetler götürmüştüm ama bu sefer hiç masraf etmem bosuna

Canım tam olarak bundan bahsediyorum isimli , nakışlı , dantelli hastane çıkışları ve foto için terlik , taç , güpürlü pijama vs. Benim de ilk olacak ve kız bebişi ... Acaba cok mu sadeyim dedim. Yani ilerde pisman olur muyum keske ilk cocugumda şunu alsaydım , bunu taksaydım vs. Sonra baktım haddinden fazla pahallı olacak vazgeçiyorum

Kızlar ya iç bodyleri kısa kollu mu almak lazım uzun kollu mu karar veremedim. Malum kış çocukları olacak ama yinede uzun kollu üstüne bi uzun kollu daha çok mu gelir emin olamadım. Bu arada evim baya soğuk onu da belirteyim çünkü alt katıö boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…