2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yemin ederim aynısını yaşadım ya bebeğim solda diyorum hayır erkek bebek sağda oluyo ben görüyom zaten burdan diyo ahsgsgsg

kızlar bende dün hastane çantasını bitirdim 5 tane alt üst takım koydm bebeğe 1 de hastane çıkışı var ama kendime kaç kilot kaç sütyen kaç atlet alacağımı kestiremiyorm sizler kaç tane koydunuz bide kendime lausa tacı terliği yaptırmıştm ama normal dışar terliği de al yanına dediler sizler koydunuz mu ya da koyacak mısınız?

Sütün geç mi gelmişti cnm

Kesinlikle dışarı terliği almalısın ben hastanede kaldığım için tecrübe ettim havlu köy kendin için kağıt havluda olur hurma koy cantana sütünü gelmesini daha çabuk saglar doğum ağrılarında azaltır iç çamaşırı 3 er tane koydum ben

Benim sezeryan olacak 2 şer atlet pedli atlet olduğu için sütyen koymam 3 kilot yeterli olur. İki pijama polar sabahlık, kalın çorap.. Senin belli değilse doğum şekli iç çamaşırı daha fazla koyarsın. Normal terlik koyacağım süsü püsü evde yaparız diye düşünüyorum.

Rezene çayıda koyun kızlar süte faydası olduğu gibi gaz sancısınada iyi gelir. Hurmayı unutmuştum. Hatırlattın cnm alıyım bende

Allah yardımcınız olsun kızlar şimdiden takmayın boşverin ge deyin geçin ama insan ister istemez takıyo.Allah razı olsun benim kayınvalidem çok iyidir siz daha iyi bilirsiniz der.Hatta ilk doğum yaptığımda anlatır bazen der benim göğüslerim çok kötü yara olmuştu emzirmek istemiyodum.Ayy dio çocuk ağlıcak die çok korkuyodum dio seni nasıl uyandırıcam die kızıcaksın die dioinşallah bundada öyle anlayışlı olur

Yemin ederim aynısını yaşadım ya bebeğim solda diyorum hayır erkek bebek sağda oluyo ben görüyom zaten burdan diyo ahsgsgsg

Hey Allahım
Ne ilginç ler gerçekten.
Nasipse oğlum olacak ya.diyorum Allahım hayrlı bir gelin ver bana da hayırlı mantıklı bir kayınvalide olmayı nasip et

Allah yardımcın olsun

Hey Allahım
Ne ilginç ler gerçekten.
Nasipse oğlum olacak ya.diyorum Allahım hayrlı bir gelin ver bana da hayırlı mantıklı bir kayınvalide olmayı nasip et
Bende gelinime kalk kiz bana bi cay koy dicem diyorum kotu kaynana olcam

İlla vereceğim diyorsa şekerli su yerine birazcık hurma versin kuzum. Sarılık olmuyor gerçekten bir sürü bebekte denedik. Kendi yeğenlerim de dahil faydasını gördük en azından saf şekerden iyidir diye düşünüyorum

yenidogan bebek sekerli su hurma vs mama ve anne sutu haric bir gidayi sindiremez hatta su bile bobreklerini yoruyormus. Bebek sarilik olmayacak diye baska zararlar vermemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…