2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimkide o kadar hareketli ki çıkacak herhalde şimdi diyorum bazen aşağılara bi yerlere bastırıyor gibi oluyor soluğu tuvalette alıyorum.

bir de kızlar sizce bu dönemde ağdaya gitmek mantıksız değil mi? birden doğum başlarsa diye korkuyorum. aslında kendim alabilirim tüyleri kilom yok uzanabiliyorum her yerime. ama gücüm yok yorgunum

bir de kızlar sizce bu dönemde ağdaya gitmek mantıksız değil mi? birden doğum başlarsa diye korkuyorum. aslında kendim alabilirim tüyleri kilom yok uzanabiliyorum her yerime. ama gücüm yok yorgunum
Canım ben gidiyorum kendim normalde de becerip alamıyorum o yüzden ayda bir gidiyorum hatta şimdi bu aralar daha sık gitmek lazım temiz kalmak açısından guuvendigin bir yerse yorma kendini giit 5 dk bitsin

Aslında şanslı gurup taşın temiz güvenilir bi yerin varsa olabilir ama tekrar Uzama ihtimali var ben özel bölgemde jilet kullanıyorum kesinlikle göremiyorum el yordamiyla şimdilik üstün körü hallediyorum dogum zamanida aynayla halletmeye calisicam bacaklarimida 26.hafta almıştım uzadilar ama cokn seyrek çıktılar göze batmitorlar (keşke herzaman böyle olsalar) iki 3 hafta daha bekleyip öyle alıcam doğuma yakin

Bu aralar tüyler geç uzuyor bende bacaklarımı ne zaman aldım hatırlamıyorum çıkmadılar hala keşke hep böyle olsa dediğin gibi hormonlardan herhalde çok çıkmıyor çok geç uzuyor

Bu aralar tüyler geç uzuyor bende bacaklarımı ne zaman aldım hatırlamıyorum çıkmadılar hala keşke hep böyle olsa dediğin gibi hormonlardan herhalde çok çıkmıyor çok geç uzuyor
Evet hormonlar östrojen hormonu baskın şimdi normalde tuyluyum ve bu benim için hep sorun ağdaya bi basliyoz yolunmadik yerim kalmıyor

valla ben bugün gitsem 3 hafta sonra yine gidilcek gibi olurum.
artık bıktım zaten bu kıl tüy işinden.
iki kere acı çekmesem dedim en azından şimdi kendim alayım doğuma yakın belki ağdaya giderim. belki vakalar da azalır.

Vakaların azalacagi yokta acı konusu sikinti bekleye biliyorsan bekle bence

ya bekleyeyim de korkuyorum birden doğum başlarsa diye. belki jilete dönerim. kafam karışık.
Valla ben de agdaya gidiyodum da su Corona muhabbetine en son 5.haftada gittim. Şimdi de jiletle üstün körü idare ediyorum. Agdaya gidince nasıl sırt üstü uzanicaz uzun süre sıkıntı olmaz mı bide kuaförler falan tekrar kapanırsa diye de aşırı gerginim bi kaç hafta sonra gideyim diye düşünüyorum ben de

aynen belki ağda malzemelerini alıp kendim mi yapsam diyorum yavaş yavaş bir gün koltuk altı bir gün bacak falan diye
hem çok canım acımaz sanki. bilemedim işte düşünüp duruyorum.
şimdiye başlasaydım bitmişti. bende icraat yok

Hahah ben de sen gibiyim. Kafamın ici full organizasyon ama reelde koltuk üstünde yatıyorumdur Yapabiliyosan yap bence hiç riske girme. Ben göbekten yetişemiyorum artık

Ben hamile yastığı aldım bi kere kullandım bende pek işe yaramadı canım artık sağ sol taraflarım çürümüş gibi ağrıyor sürekli o taraflarda yattığım için

Diyesin mi var
Biz Bi sorun çıkmazsa öyle diycez
Eve gelip ben doğurdum ahanda torun bu dicem

Bende oyleyim canim malesef ya ağlamaklı oluyorum artk ağrıdan nasil bi ağrı ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…