2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sorma canım yaa bu gidişle benimde annem gelemicek bugünden beri ona canım sıkıldı yaa çok istiyodum yanımda olmasını inşallah şu virüs biranönce geçer de rahat rahat gelebilirler yaa

Kızlar 2 hamileligimde de gobegimde çizgi oluşmuştu ama bunda yok normalde şimdiye kadar olması lazımdı yeni farkettim sizde varmı o çizgi

Yalnız ben fena ağırlaşmışım diğer haftalar seke seke iş yapıyordum şimdi penguen gibi yürümekten bir odayı anca topluyorum.
Ben de öyleyim aslında yine işlerimi yaparım da neden de afedersiniz tam da kasık aram fena ağrıyor özellikle hareket ederken

Kızlar 2 hamileligimde de gobegimde çizgi oluşmuştu ama bunda yok normalde şimdiye kadar olması lazımdı yeni farkettim sizde varmı o çizgi
Benim de çizgim yoktu yeni çıktı

Bende yoktu 2 hafta kadar önce oluştu o da belli belirsiz. Bi de göbek deliği çevrem karardı.

Ben de öyleyim aslında yine işlerimi yaparım da neden de afedersiniz tam da kasık aram fena ağrıyor özellikle hareket ederken

Benim de çizgim yoktu yeni çıktı
Demekki her hamilelik farklı oluyor. Diğerlerinde erken çıktığını çok iyi hatırlıyorum. Bunda kaçıncı haftada çıkacak bakalim

Kızlar merhaba. Çoğunuz benden ileride aranızda çalışıp 32. Hafta çalışamaz raporu alanlar vardı.

Raporda tahmini doğum tarihi ve gebelik haftası dışında bir şey yazıyor mu?
Yani sat fln yazmıyor değil mi?
Benim doktorum 3 gün önce çekmiyor sağolusun mecbur başka dr'a gdeceğim de öğrenmem gerek

Günaydın canım. Rapor başlama tarihi, izin başlama tarihi ve tahmini doğum tarihi var sadece. İstese çok rahat çekerdi yani, keşke yardımcı olsaydı. İnşallah başka doktor yardımcı olur

Günaydın canım. Rapor başlama tarihi, izin başlama tarihi ve tahmini doğum tarihi var sadece. İstese çok rahat çekerdi yani, keşke yardımcı olsaydı. İnşallah başka doktor yardımcı olur
Günaydın cnm ya zaten aylardır işyerimle mücadele veriyorum tüm rapor hakkımı bitirdim, yıllık iznimi zorla aldım. Çarşmba iznim bitiyor,normalde 32+0 ım Pazar günü. perşembe'ye çekmesi gerek.yoksa 3 gün yüzünden işimi kaybedeceğim Yok diyor hayır bir ay önce konuştuk o gün gelsin bakarız diye geçiştirmişti. Şimdi de sgk dan görürler yapamam diyor.gıcık
Başka bir doktorq gidim diyorum da ayıp olmaz mı ? rapor almya gelmiş gibi. Sat'ımı 3 gün önce söylerim en kötü dedm.
Ama mecburum

Hayir sat yazmıyor.Tahmini doğum tarihi ve gebelik haftası yazıyor

Evet o şekilde yap tanımadigin bir doktora git satını 1 hafta önce söyle istersen hiçbirşey olmaz

Gecen hafta gittim doktora 31+4 te rapor almak için doktor deli misin erken baslama haftaya gel vereyim dedi sağolsun. 32+4 te verdi hatta ben istemeden. Yav versen ne olur sanki ölür müsün

Kız cocukta daha belirgin erkek te silik olusuyormuss bnmde erkek cok az var
Yok canım ya benim 3. 'de kiz cinsiyetle alakalı bir durum değil bence, gerçi bunun hamileliği diğerlerinden çok farklı herkes hala doğumda sürpriz olabilir dio Ama kaç doktor gördü olamaz tabii
Bende de yok canım
Yalnız değilmişim demekki Hafta olarak benden illerdesin cinsiyet senin ne acaba

Kız cocukta daha belirgin erkek te silik olusuyormuss bnmde erkek cok az var
linea nigra çizgisinin bebegin cinsiyeti ile ilgisi yok batıl inanislar bunlar...Annenin cilt yapısı ile ilgili tıpkı çatlaklar gibi.Benim 3.gebeliğim üçünde de çizgi silik olarak bile oluşmadı.Hic olmadı bunda da yok.Bosverin takılmayın olmaması daha iyi değil mi?

Gecen hafta gittim doktora 31+4 te rapor almak için doktor deli misin erken baslama haftaya gel vereyim dedi sağolsun. 32+4 te verdi hatta ben istemeden. Yav versen ne olur sanki ölür müsün
Ben anlamadım bu kısmını..Raporunu 4 gün geç vermiş ama 32 hafta raporu olarak vermiş zaten.Dogumdan sonraya aktarılmiyor ki zaten bu şekilde.Kafam karıştı neye erken başlama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…