2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
S sumici Geçmiş olsun öncelikle. Covidi atlattıktan 2.5 ay kadar sonra, burnumda gitmeyen bir yanık kokusu oluştu. İğrençti sürekli midem bulanıyordu o kokudan 1 2 hafta kadar sürdü, şimdi de yediklerimde garip bir tat var bunu da covide bağlıyorum. Tat ve koku duyuları geri geliyor ama böyle saçma şekillerde Allah kolaylık versin, çok zor..

Ayyy kıyamam yaaa ilk gün benim de ateş yoktu ama sıtma vardı ve halsizlik baş ağrısı boğaz yanması vs. Sonra toparladım. Doğal olarak da , zenfelli bal yiyorum , meyve çayı yapıyorum ( elma,portakal,limon,zencefil kabuğu) bu çaydan içiyorum bal da katıp , bir de 1 çk sirke, 1çk limon suyu , 2 çk bal, 1 çay kağığı tarçın,1 diş ezilmiş sarımsak bunları karıştıp yiyorum. Bunların haricinde multivitaminime devam. Magnezyum, d vitamini, ekstra c vitamini içiyorum. Geceleri ballı sıcak süt iyi geliyor. Meyvemi düzenli yiyorum özellikle avakado kivi nar portakal elma. Odanın havası değişsin diye sıcak suya bazen lavanta yağı ya da karanfil yağı damlatıp kalorifer üstüne koyuyorum.

Maşallah kuzucuga, benim de bugün randevum vardı gunlerimiz ayni benim ogluş da 2.250 olmuş Bir hafta önden gidiyor dedi doktor. Ceviz, findik bal pekmez yemiştim bu ay güzel kilo almiş. Sağlıkla gelsinler inşallah

Bu aklımda olsun.Bugun eve filyasyon ekipleri gelecek onlara da bazi sorular soracağım.Kizkardeslerim kan sulandirici kullanmam gerektiğini söylüyorlar.Size böyle birşey dendi mi?
Yok bana da vermedi kan sulandırıcı doktorum. O yüzdrn kullanmıyorum.
Ayyy geldi mi tat koku kaybı. Ben de henüz yok. Ama iş
tahın gitse bile yemeye çalış. Beslenme çok önemli bu hastalıkta canım . Direncinin düşmemesi lazım. Bebişin için savaş zorla kendini. Moral de çok önemli inan

Evet ben de öyle duydum, zaten korkuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, inşallah kalan zamanda bir şey olmaz
Korkularımdan biri de doğum anında covidli olmaktı. İnşaşlah atlatırım da bi aksilik çıkmadan doğuma kadar da en yüksek koruma zaten bi daha uğraşmak istemiyorum. Sizler de çol dikkat edin o kadar yayıldı ki nereden geleceği belli olmuyor

Maşallah kuzucuga, benim de bugün randevum vardı gunlerimiz ayni benim ogluş da 2.250 olmuş Bir hafta önden gidiyor dedi doktor. Ceviz, findik bal pekmez yemiştim bu ay güzel kilo almiş. Sağlıkla gelsinler inşallah
aynen bana da bir hafta önde dedi maaşallah senin oğluşuna da, sağlıkla gelsinler inşallahh. ben de tahin pekmeze sardım bu sıralar

Çok yoğun doktorlarla çalışmak zor oluyor.Daha vaktin var degistirebilirsin aynen

Canım senin sekerin yok mu herşeye bal katmışsın ama Bir de balın faydası yok sadece şeker diyor uzmanlar..Zaten sekerin hicbir faydası yok ki...Bu söylediklerini sade de içebilirsin.Zencefilin çayını yap ayvayla mesela

Ben en son gittiğimde doktoruma sordum ameliyat öncesi yapılan testte pozitif çıkarsam ne olacak diye. Başka hastaneye göndermiyoruz bizim korona katımızda yatıyorsunuz dedi. Ama benim hastanemde koronaya ayrılmış 2 kat olduğu için sanırım böyle. Bebeği de yanına veriyoruz dedi emzirip odada uzakta tutuyoruz dedi başka bir önlem yok sanırım. Bebeği hiç vermemelerinden korkmuştum ben anne sütüyle korunuyor bebekte sıkıntı olmaz merak etme dedi inşallah öyledir. Şu süreci sağlıkla atlatalım hepimiz kucağımıza alalım bebeleri inş

Benim gittigim hastanede dogum oncesi covid testi yapilmiyormus ama siz ozellikle yaptirmak isterseniz yapariz dediler icim rahat etti. Dogumdan cok o testten korkuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…