- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.281
Anldım cnm esıme soylıyım bnada yapsın cok gecms olsun sana da Allah bir daha Yaşatmasın hıcbırmzeAyyy kıyamam yaaa ilk gün benim de ateş yoktu ama sıtma vardı ve halsizlik baş ağrısı boğaz yanması vs. Sonra toparladım. Doğal olarak da , zenfelli bal yiyorum , meyve çayı yapıyorum ( elma,portakal,limon,zencefil kabuğu) bu çaydan içiyorum bal da katıp , bir de 1 çk sirke, 1çk limon suyu , 2 çk bal, 1 çay kağığı tarçın,1 diş ezilmiş sarımsak bunları karıştıp yiyorum. Bunların haricinde multivitaminime devam. Magnezyum, d vitamini, ekstra c vitamini içiyorum. Geceleri ballı sıcak süt iyi geliyor. Meyvemi düzenli yiyorum özellikle avakado kivi nar portakal elma. Odanın havası değişsin diye sıcak suya bazen lavanta yağı ya da karanfil yağı damlatıp kalorifer üstüne koyuyorum.
tesekkur ederimBenim de bebeğim hala doğum pozisyonu almadığı için yazmak istedim. Bazı hareketler var, bebeğin pozisyon almasına yardımcı olabilecek şekilde, internette bulabilirsiniz. Eğer spor yapmanızda sakınca yoksa ve doktorunuz da uygun görürse bunları yapabilirsiniz, en azından bir denemiş olursunuz. Ben kanepeye dizlerimi koyup sonra dirseklerimi halıya koyup yarım dk-1 dk kadar o şekilde kalça yukarıda duruyorum. Bir de fil yürüyüşü dedikleri eller ve ayaklar üstünde yürüyüş var, biraz zor oluyor ama zaten 1 dkdan uzun süre yapmıyorum. Aynı zamanda inek-kedi yoga pozisyonu da öneriyorlar. Bilmiyorum etkili olur mu diye ama benim de ilk doğumum olacağı için normal olmasını çok istiyorum inşallah bebeklerimiz güzel bir şekilde doğum pozisyonu alır :)
Benim 38 artılı günler aralığın son haftası oluyor anlaşılan ocağı bulmayacak. Cuma günü belli olur. Heyecan bastıevet canim ilk bebisimi sezeryanla dogum yaptim 38+5de
Size de çok geçmiş olsun.Sizin tam olarak gelmedi sanırım Tat ve koku duyunuz.Umarim o kadar uzun sürmez de hemen biter giderS sumici Geçmiş olsun öncelikle. Covidi atlattıktan 2.5 ay kadar sonra, burnumda gitmeyen bir yanık kokusu oluştu. İğrençti sürekli midem bulanıyordu o kokudan1 2 hafta kadar sürdü, şimdi de yediklerimde garip bir tat var bunu da covide bağlıyorum. Tat ve koku duyuları geri geliyor ama böyle saçma şekillerde Allah kolaylık versin, çok zor..
Yiyemiyorum imkansız.Hersey mide bulandırıcı geliyor.Aksam üç kaşık pilav üç kaşık barbunya yedim.Bu arada nefes darlığı başladı bende.Umarim daha da ilerlemez.Suan hafif hafif vuruyorYok bana da vermedi kan sulandırıcı doktorum. O yüzdrn kullanmıyorum.
Ayyy geldi mi tat koku kaybı. Ben de henüz yok. Ama iş
tahın gitse bile yemeye çalış. Beslenme çok önemli bu hastalıkta canım . Direncinin düşmemesi lazım. Bebişin için savaş zorla kendini. Moral de çok önemli inan
Hayırlısıyla atlatayım şu hastalığı.Duruma göre karar vereceğim artikÇok yoğun doktorlarla çalışmak zor oluyor.Daha vaktin var degistirebilirsin aynen
Teşekkürler yok geri geldi ama olur olmadık bir şey kokusu ve tadı da alıyorum dokular çok garipmiş... onca haftalar hiçbir şey almadım şimdi de resmen koku halüsinasyonu yaşatıolar banaSize de çok geçmiş olsun.Sizin tam olarak gelmedi sanırım Tat ve koku duyunuz.Umarim o kadar uzun sürmez de hemen biter gider
Canım miktarını çok az koyuyorum bir de her g0n hepsini yemiyorum bi gün birini diğer g0n diğerini yoksa çarpılırım şekerden valla dediğin gibiCanım senin sekerin yok mu herşeye bal katmışsın amaBir de balın faydası yok sadece şeker diyor uzmanlar..Zaten sekerin hicbir faydası yok ki...Bu söylediklerini sade de içebilirsin.Zencefilin çayını yap ayvayla mesela
Sağol canım Amin kimse yaşamasın inşallahAnldım cnm esıme soylıyım bnada yapsın cok gecms olsun sana da Allah bir daha Yaşatmasın hıcbırmze
Çok kötü yaaa direncin düşecek bu şekilde. Çorba falan da mo içemiyorsun et suyu vs tarzında. Vitaminlerini aksatma. Kötü olumsuz düşünme kabullenme hastalığı olur mu. İnşallah atlatacaksınYiyemiyorum imkansız.Hersey mide bulandırıcı geliyor.Aksam üç kaşık pilav üç kaşık barbunya yedim.Bu arada nefes darlığı başladı bende.Umarim daha da ilerlemez.Suan hafif hafif vuruyor
Hayırlısıyla atlatayım şu hastalığı.Duruma göre karar vereceğim artik
Sorma yaa kapana sıkışmış gibi olduk herşey bomboş geliyor.Yeni yasakları gördünüz mü kızlar? Ne garip bi zamana denk geldik ya bazen üzülüyorum gebeliği özgürce yasayamadigimiz için. Kız kardeşim 19 yaşında, haftaya Antalya'dan yanima gelecekti. Rahat rahat ablasının yanına bile gelemiyoaşırı duygusallastim bu yasak yüzünden
Yeni yasakları gördünüz mü kızlar? Ne garip bi zamana denk geldik ya bazen üzülüyorum gebeliği özgürce yasayamadigimiz için. Kız kardeşim 19 yaşında, haftaya Antalya'dan yanima gelecekti. Rahat rahat ablasının yanına bile gelemiyoaşırı duygusallastim bu yasak yüzünden
Bi yandan insan strese giriyor böyle yasaklarla ama bi yandan da iyi oldu ya kendimizi daha iyi koruruz korumak zorunda kalırız. Yakalananlar inşallah kolaylıkla atlatır. Biz de sağ sağlim geçiririz inşallah şu süreci.Sorma yaa kapana sıkışmış gibi olduk herşey bomboş geliyor.
Canım yemekten kesme kendini eşim nasıl olsa yemiyorum kiloda veririm falan dedi kendi kendine 9. Günde ağırlaştı ve 5 gün hastanede yattı ateşi çıktı sıtnalandi bağışıklık düştü zormalaya çalış ne canın istiyorsa ondan yemeye çalış anlıyorum seni için almıyor ama kötüleşmemek için kendin ve bebeğin için yeYiyemiyorum imkansız.Hersey mide bulandırıcı geliyor.Aksam üç kaşık pilav üç kaşık barbunya yedim.Bu arada nefes darlığı başladı bende.Umarim daha da ilerlemez.Suan hafif hafif vuruyor
Ablamda şuan ağır geçiriyor. Yemeği ihmal etmedi bulansa da yedi içti. Dirençten düşersin canım zorla kendini.Yiyemiyorum imkansız.Hersey mide bulandırıcı geliyor.Aksam üç kaşık pilav üç kaşık barbunya yedim.Bu arada nefes darlığı başladı bende.Umarim daha da ilerlemez.Suan hafif hafif vuruyor
Hamile iken hastalığı ne kadar sürede atlattınız acaba, yaşayan bütün arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfenS sumici Geçmiş olsun öncelikle. Covidi atlattıktan 2.5 ay kadar sonra, burnumda gitmeyen bir yanık kokusu oluştu. İğrençti sürekli midem bulanıyordu o kokudan1 2 hafta kadar sürdü, şimdi de yediklerimde garip bir tat var bunu da covide bağlıyorum. Tat ve koku duyuları geri geliyor ama böyle saçma şekillerde Allah kolaylık versin, çok zor..
Ben covid olduğumu bilmeden atlattım, kbb doktoruna gittim ve semptomlarım benzemediği için test yapılmadı. Bir ton ilaç verdi doktor ama ilaçlara başlayınca 3 4 gün içinde tat ve koku kaybı yaşadım. Nasılsa ilaç vermiyorlar hamilelere diye test yaptırmadım. Eşimle yatakları ayırdık tedbir amaçlı ama ona geçmiş meğerse. Benim grip sandığım covidim 2 haftada geçti, eşim benden kat kat ağır atlattı. Geçmiş olsun size deHamile iken hastalığı ne kadar sürede atlattınız acaba, yaşayan bütün arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfen
Size de çok geçmiş olsun. Şu yüzden merak ediyorum, acaba doğuma kadar iyileşmek için vaktim var mı diye. Yapayalnız kaldım, gerekirse beklicem 1 haftası farketmeden geçti zaten.Ben covid olduğumu bilmeden atlattım, kbb doktoruna gittim ve semptomlarım benzemediği için test yapılmadı. Bir ton ilaç verdi doktor ama ilaçlara başlayınca 3 4 gün içinde tat ve koku kaybı yaşadım. Nasılsa ilaç vermiyorlar hamilelere diye test yaptırmadım. Eşimle yatakları ayırdık tedbir amaçlı ama ona geçmiş meğerse. Benim grip sandığım covidim 2 haftada geçti, eşim benden kat kat ağır atlattı. Geçmiş olsun size deben bilmediğimden ekstra bi şey yapmadım, sadece zencefil limon bal süt..
Geçer geçer 1 haftaya kadarSize de çok geçmiş olsun. Şu yüzden merak ediyorum, acaba doğuma kadar iyileşmek için vaktim var mı diye. Yapayalnız kaldım, gerekirse beklicem 1 haftası farketmeden geçti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?