2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anldım cnm esıme soylıyım bnada yapsın cok gecms olsun sana da Allah bir daha Yaşatmasın hıcbırmze

tesekkur ederimdeneyecegim bu dediklerinizi. hepimiz en sagliklisi ne sekilde olacaksa oyle kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah

Ben de doktoruma sordum corona testi yapiliyor mu dogum oncesi diye. Kent hastanesi eger normal dogum icin sanci ya da suyun geldiyse alelacele giris yaptiysan test falan yapmiyormus planli sezeryan dogumlarda hem gebeye hem de refakatcisine covid testi yapiliyormus. diyelim ki covidlisin hastaneye gittiginde covidliyim dersen hastaneye almiyormus zorluk cikariyormus kent. doktorun araya girmesi falan lazimmis oyle durumda Allah korusun olayi bana birak ben cozerim dedi. Bu arada bana zorda kalmadikca disari cikma izole yasa ve kimseyle gorusme. esinle anne baba kayinpeder aileden kim varsa mesafe koy dedi. riske atma sakin dedi. zaten izole yasiyordum ama tembihlenince korktum

Yeni yasakları gördünüz mü kızlar? Ne garip bi zamana denk geldik ya bazen üzülüyorum gebeliği özgürce yasayamadigimiz için. Kız kardeşim 19 yaşında, haftaya Antalya'dan yanima gelecekti. Rahat rahat ablasının yanına bile gelemiyo aşırı duygusallastim bu yasak yüzünden

Size de çok geçmiş olsun.Sizin tam olarak gelmedi sanırım Tat ve koku duyunuz.Umarim o kadar uzun sürmez de hemen biter gider

Yiyemiyorum imkansız.Hersey mide bulandırıcı geliyor.Aksam üç kaşık pilav üç kaşık barbunya yedim.Bu arada nefes darlığı başladı bende.Umarim daha da ilerlemez.Suan hafif hafif vuruyor
Çok yoğun doktorlarla çalışmak zor oluyor.Daha vaktin var degistirebilirsin aynen
Hayırlısıyla atlatayım şu hastalığı.Duruma göre karar vereceğim artik

İzmir'de yaşayan kizlar... Doğuma özel doktorum girecek...ama hastaneyi anlaşmalı olduğu hastanelerden seçeceğim... Can hastanesi ya da egepolp araştıran oldu mu? Can hastanesi düşünüyorduk ama egepolde eve çok yakın... Egepol hakkında bilgisi olan var mı?

Size de çok geçmiş olsun.Sizin tam olarak gelmedi sanırım Tat ve koku duyunuz.Umarim o kadar uzun sürmez de hemen biter gider
Teşekkürler yok geri geldi ama olur olmadık bir şey kokusu ve tadı da alıyorum dokular çok garipmiş... onca haftalar hiçbir şey almadım şimdi de resmen koku halüsinasyonu yaşatıolar bana

Canım miktarını çok az koyuyorum bir de her g0n hepsini yemiyorum bi gün birini diğer g0n diğerini yoksa çarpılırım şekerden valla dediğin gibi kullandığım bal market balı değil güvendiğimiz bir bal ama haklısın balsız da yapılabilir hepsi özellikle şekerimi kontrol etmek istediğim bu dönemde teşekkür ederimmm
Anldım cnm esıme soylıyım bnada yapsın cok gecms olsun sana da Allah bir daha Yaşatmasın hıcbırmze
Sağol canım Amin kimse yaşamasın inşallah

Çok kötü yaaa direncin düşecek bu şekilde. Çorba falan da mo içemiyorsun et suyu vs tarzında. Vitaminlerini aksatma. Kötü olumsuz düşünme kabullenme hastalığı olur mu. İnşallah atlatacaksın

Sorma yaa kapana sıkışmış gibi olduk herşey bomboş geliyor.

Sorma yaa kapana sıkışmış gibi olduk herşey bomboş geliyor.
Bi yandan insan strese giriyor böyle yasaklarla ama bi yandan da iyi oldu ya kendimizi daha iyi koruruz korumak zorunda kalırız. Yakalananlar inşallah kolaylıkla atlatır. Biz de sağ sağlim geçiririz inşallah şu süreci.

Canım yemekten kesme kendini eşim nasıl olsa yemiyorum kiloda veririm falan dedi kendi kendine 9. Günde ağırlaştı ve 5 gün hastanede yattı ateşi çıktı sıtnalandi bağışıklık düştü zormalaya çalış ne canın istiyorsa ondan yemeye çalış anlıyorum seni için almıyor ama kötüleşmemek için kendin ve bebeğin için ye

Ablamda şuan ağır geçiriyor. Yemeği ihmal etmedi bulansa da yedi içti. Dirençten düşersin canım zorla kendini.

Hamile iken hastalığı ne kadar sürede atlattınız acaba, yaşayan bütün arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfen

Hamile iken hastalığı ne kadar sürede atlattınız acaba, yaşayan bütün arkadaşlar cevap verebilir misiniz lütfen
Ben covid olduğumu bilmeden atlattım, kbb doktoruna gittim ve semptomlarım benzemediği için test yapılmadı. Bir ton ilaç verdi doktor ama ilaçlara başlayınca 3 4 gün içinde tat ve koku kaybı yaşadım. Nasılsa ilaç vermiyorlar hamilelere diye test yaptırmadım. Eşimle yatakları ayırdık tedbir amaçlı ama ona geçmiş meğerse. Benim grip sandığım covidim 2 haftada geçti, eşim benden kat kat ağır atlattı. Geçmiş olsun size de ben bilmediğimden ekstra bi şey yapmadım, sadece zencefil limon bal süt..

Size de çok geçmiş olsun. Şu yüzden merak ediyorum, acaba doğuma kadar iyileşmek için vaktim var mı diye. Yapayalnız kaldım, gerekirse beklicem 1 haftası farketmeden geçti zaten.

S sumici Mesajlarını okudum canım Rabbim tez zamanda şifa versin rahatlatsin kolaylaştırsın inşallah iştahsızlık yiyememek gerçekten çok zor bir durum. Bende bugün doktorumu aradım ama ulaşmak ne mümkün sekreteri başından attı resmen beni ilaçlarına devam et dedi. Zencefil zerdeçal kullanabilirmiyim diye sordum doktor bey önermiyormuş. Bende korkuma kullanamadım. Cok şükür bugünde bi belirti falan olmadan geçti inşallah bulaşmamıştır bana bu saatten sonra zaten bulaşmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…