2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende de yok canım

Bende var canım. 15 16lı haftalarda olmuştu. Hatta göbek altından başlayıp taa vajina ma kadar iniyor çizgi. Çok koyu değil ama var. Erkek bu arada bebeğim.

Bu durum şundan oluyormuş o çizgi zaten hep varmış orada. Ama soluk renk. Hamilelikte pigment değiştiği için belirginleşiyormuş.

Ben anlamadım bu kısmını..Raporunu 4 gün geç vermiş ama 32 hafta raporu olarak vermiş zaten.Dogumdan sonraya aktarılmiyor ki zaten bu şekilde.Kafam karıştı neye erken başlama dedi
Canım cumartesi günü 31+4 idim geçen hafta pazartesi işe başlayacaktım. Salı günü 32+0 oluyordum. O da haftaya gel senin için daha iyi olur dedi bir hafta daha evde dinlenmiş olursun dedi . 32+4 te gittiğimde verdi raporu. Cok fark yok aslında ama bir hafta fazladan durmuş oldum evde. Gecen hafta başlayacaktım yoksa. Anlatabildim mi ☺ doğum sonrası aktarma kısmını düşünmedim ben

Canım sen çalışabilir raporu almışsın o zaman.Calisamaz raporunu düşünerek okuyunca anlayamadım çünkü onun erken verilmesi olumlu.

Aynen anlattığın gibi...Bende o çizgi 3 gebeligimde de belirginleşmedi.

Canım sen çalışabilir raporu almışsın o zaman.Calisamaz raporunu düşünerek okuyunca anlayamadım çünkü onun erken verilmesi olumlu.
Canım ben de klbkbr ın mesajını yanlış okumuşum . Çalışamaz olacakmış onun rapor . Ben çalışabilir aldım ortalık 56 onun doktoru uyuzluk yapmış yine de ☺

Dünden beri düzensiz olarak karnım sertleşiyo nefesim kesiliyor kısa süre sonra normale dönüyor bebek hareketi normal herzamanki gibi. Sancı yok. Ama o an sanki hayat duruyor benim için sıklığı karışık düzenli değil. Cuma randevum var sancı olmadığı için telaş yapmıyorum bugün 34+0 hafta döngüsüdür diyorum normal diyorum kendimce. Bahsettiğim şey kasılma sanırım. Kasılmada bebek hareketi azalır mı benimki kasılma sonrası baya hareket ediyor

Kızlar beşiği kurdunuz mu. Erken mi daha.
Bence kasilmanin dk sini tut ne kadar zamanda bir oluyor diye siklasiyorsa sıkıntı olabilir benim öyle doğumum oomustu

Dun bende oyleydim canm ya nefes alamiyodum bide asagi cok baski yapiyodu doguracam sandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…