2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar kontrolden çıktım. Bebeğin kafası ve göbeği 38+0la uyumlu dedi doktor. Aşırı uzun sürdü ultrason kontrolü ve hiç yorum yapmadı. Sıkıntı yok dedi ama içim rahat etmedi ya niye kafa çevresi büyük ki bebeğin

Kızlar isim buldunuzmu bebişlerinize yoksa benim gibi kararsızmısınız oğlumun adı yunus emre eşimde bebeğe babamın adını yani Ali ismini koyalım diyor bende kararsızım
Bizde de hala isim yok malesef eşimin iki isim takıntısı yüzünden bi türlü bulamıyoruz. Birini bulsak ona uyumlu başka bişey çıkmıyor. Ne zormuş ya erkek olunca daha da bi zor oldu.

Benim de 10 senstı galiba tam hatırlamıyorum daha iki seans üç kontrolüm var inşallah biter
Ben de doğumdn sonra gidebilmeyi istiyorum aslında bacaklarım için de. Bakalım nasip olur mu bilmem
Kızlar isim buldunuzmu bebişlerinize yoksa benim gibi kararsızmısınız oğlumun adı yunus emre eşimde bebeğe babamın adını yani Ali ismini koyalım diyor bende kararsızım
Sena olacak bizim kızın adı ali güzel isimdir seviyorum ben erkek olsaydı poyraz ali koyacaktık.
Kuzum göbek çevresi de ilrde. Sadece kafası değil. Genel olrk hftsı ilerde çıkmış. Sorun yok dediyse doktor öyledir bir sorun olsa söylerdi heralde canını sıkma

Canım öyle çıkabilir dert etme.
Hızlı gelişim göstermiştir.
Genetiktir.
Yediklerin olumlu etkilemiştir.
Bir sürü güzel sebep olabilir
Kötüyü düşünme bence

Yok canım yapmadı haftaya tekrar çağırdı
tamam işte onu düşünmüştür acaba bebek gelebilir mi gelemez mi vajinadan diye.
haftan da erken olduğu için şimdiden bir şey dememiştir. kötü bir şey olsa söylerdi bence.
doğum şekli için kafasında kurmuştur çatı muaynesinden sonra netleşir.

Canım doktorunda demiş sıkıntı yok die o yüzden kafana takma stres yapma kendine canım

Ben kuaföre gidiyorum malesef.. kendim hiç yapamıyorum e jilet yapsam 2 güne yine aynı..
bende de sivilce çıktıııı. Bide sanki hafif şiş dudaklar falan. Kuaför ödem toplamaya başlamış dedi. Böyle bir şey bar mı ki? Sizin nasıl?

Ağdaya alisiksan eldivenle denesene ayna koy karsina elinin uzandigi yerleri yol gitsin ağda daha zor sur yapıştır çek eldivenle direk çekersin

Doktor bi sıkıntı olsaydı söylerdi sen içini ferah tut.
Doğru diyosun canım ama ne bileyim işte
Doktorum da pimpirikli biridir normalde ama hiç bişey demedi. Sıkıntı yok diyince ustelemedim ama gerildim işte insallah cidden sıkıntı yoktur
Canım doktorunda demiş sıkıntı yok die o yüzden kafana takma stres yapma kendine canım
Sağol canım doğru diyosun

Benim vajinal da varis var şekli semali degisti bi tuhaf oldu doğumdan sonra normale dönüyor ama şimdi ben bile bakamıyorum içim bi tuhaf oluyor

evet benim de şiş dudakları hatta iç kısmı da
ama önemsemedim nedense.

Benim vajinal da varis var şekli semali degisti bi tuhaf oldu doğumdan sonra normale dönüyor ama şimdi ben bile bakamıyorum içim bi tuhaf oluyor
Bende de mi öyle bir şey oldu acaba. Aynayla baktım 2 tane siyah damar görüyorum resmen. Elimi sürdüğümde de hissediyorum baya bildiğim damarı
evet benim de şiş dudakları hatta iç kısmı da
ama önemsemedim nedense.
Ödem ise önemsenecek bir şey yok zaten ki öyledir ikimizde de olduğuna göre. Doğum sonra normale dönerler inşallah

Böyle kabarık darmar gibiyse varisdir

İnşallah canım ya ne bileyim işte tedirgin oldum birden
Benim bebeğimin de önde. Doktor bana şu şekilde açıkladı
Eşimle yanyana geldi bak dedi benim başım eşine göre daha uzun ve eşinin yanları daha geniş. Bu genişlik ölçümde önde olmasını sağlıyor yani başın durumuna göre önde yada geride görünüyor. Bu sıkıntı edilecek bir durum değil dedi. Bende etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…