2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çoookkk geçmiş olsun maalesef yaşlılar söz dinlemiyolar rabbim tez vakitte şafi adıyla şifa versin inşallaaahhh

Ben kendim asla yapamadığım için senelerdir kuaföre gidiyorum bu süreçte de gittim eldiven ve maske ile eve gelince de üstümdekileri hemen çıkartıp kirli sepetine atıyorum bende banyoya giriyorum çok şükür bir sorun olmadı

Büyük ihtimalle öyle oldu.Gerçekten ağır bir hastalık süreci geçirdim.

Sağolun havuç suyunu deneyeceğim inşallah

Henüz 32.haftadayim ben ama bebek 31 haftayla uyumlu.Ancak Hiç stres yapmıyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah normale döner bebeğin suyu
Beni korona suyunu hiç etkilememisti hatta doktsra sordum virüs bebeğe hiç etki etmiyor korkma demişti tabi bilemiyoruz kanıtlanmış birşey yok herkeste farklı seyir ediyor havuç suyunu bende duymuştum bu akşam da bulursan bol bol iç
Yemeyi içmeyi bende hiç kesmedim zorla da olsa yemeye calistim dikkat et kendine canım

İşte ben virüs başladığından beri inanırmısın canım kaşlarımı bile aldırmaya gitmedim yanii kendim çıkanları alıyorum.Ee şimdi dahada çoğaldı virüs bakalım napıcam
Aynı durumdayıznapicam bilmiyorum önümüzdeki hafta çatı muayenesi var gidicek artık

Senin şafak bitti sayilirrrrdarısı bizlere insaalllahhh

Merhaba, bende korona olmuştum 22. Haftada 24. Haftada kontrole gittiğimde bebegin suyu hiç kalmamıştı ve böbreklerde genişleme bagirsakta parlaklık çıkmıştı. Gittiğim hastane heyet olarak bana gebeliği sonlandırmayı önerdi.kabul etmedim. Yaklaşık 2 hafta sonra suyum eski seviyesine geldi. 5 hafta sonra böbrekler düzeldi. Ama bebeğin gelişimi korona öncesi 2 hafta ilerdeyken şu anda bacakları 4 hafta karin çevresi 2 hafta geriden gidiyor. 36 haftaligim.

Çok geçmiş olsun sizlere de.
Allah şifalar versin

Ya o kadar çok söylüyoruz ki... Anlatamam size. Diyorum bak anne ben yakalanırsam özele almıcaklar beni. Şurda doğuma 15 20 gün var. Doğunca yakalansam bebeği emziremicem. Yapma diyorum ama yok. Şimdi doğum öncesi dedim. Bundan sonra çıkma Bi yere yoksa göstermem torununu dedim. Benim ailem aşırı titiz ve önem veriyor. Ama kayınvalidemde tık yok

Ne güzel. Gebelik Bitmiş sizin. Allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Şekerli süt güzel bir bilgi canım bizde yapalım. Allah yardımcın olsun.
benimde bugün randevum vardı. Sıvı çokmuş, su içmeyi azalt dedi. Bende çok terliyorum ve çokda susuyorum. Artık kontrollü içeceğim. Haftaya cumartesi muayene sonrası güne karar verecek. Son 10 gün hayırlısı ile tamamlasaydım

Kayınvaliden laftan anlamıyo belliki. Rabbim sakınsın seni de bebişini de canım

Ayyy suyu azaltmak o kadar zor ki petekler de açık boğazım kuruyo sürekli bir bardağı yudum yudum iç suyu bölersen su ihtiyacın da azalır az kalmış senin de sağlıkla gelsin inşallah

Siz hafif geçirmiş olabilirsiniz.Ben nefes darlığına kadar çektim malesef
Size de çok geçmiş olsun.Suyunuzun eski haline gelmesi için özel birşey yaptınız mı?Burada arkadaşların önerisi ole havuç suyuna başladım bugün.Benim de şuan neredeyse iki hafta geride gelişimi.Yarın doppler sonrası belli olacak benim de herşey.Umarım benim bebeğim de toparlar

Teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun. Ben havuç suyu ve armut tükettim. Hatta bir süre sonra doktor havucu kes artık suyun aşırı artmış dedi.suyunuzun artacağına inanın.ben kronik astım hastasıyım.covit çok ağır atlattım.olecegimi düşündüm.korona iken sehir hastanesine bebegin hareketlerini hissedemedigimde gitmiştim.orada covitli hamileler için bir oda yapmışlar. Son haftalarda olanların suyu bile gelmişti.doguma alınanlar vardı covitli. Fransada yapılan araştırmada covit anne karninda bebege geçtiği kanıtlanmis. Ama çok şükür düzeldi suyum ve bobrek sorunları.

Bu yazdıklarınız bana umut verdi gerçekten.Ben de hastaneye gidecektim ancak kizkardesim corona anlatırken bir de hastanede enfeksiyon kapinca korkumdan gitmedim.Ancak bebek hareketlerini ben de neredeyse bir hafta hissetmedim.Gelmiş geçmiş olsun çok.Havuç suyu ve armutu da deneyeyim ben.Cok teşekkürler tekrardan cevabınız için.

Inşallah en kısa sürede düzelir suyunuz.doktor suyum az olduğunda soluna yatmaya çalış bebek rahat etsin demisti. Ultrason masasında bile soluma yatırıp bakmaya çalışıyordu. Tek doktorla kalmamanizi da nacizhane tavsiye ederim.6 doktor gezdim. Şuan halen riskli gebelik bölümünde devam ediyorum.

Evet bir perinatologdan da randevu almayı düşünüyorum.Ancak arabam yok evde iki çocuk var.Onlara bakacak bir tek eşim var.Bu yüzden mecburen en yakinimdaki hastaneye devam ediyorum.Yine yakın çevredeki Bir perinatolog bulmayı düşünüyorum.Şu saatten sonra ben de riskli gebelige giriyorum sanırım

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalarını versin inşallah

Ayy ne güzel yaa hayırlısıyla bebeğini kucağına al canım.Yavaş yavaş gelmeye başlıyo bebişler artık

Evet nescafe ve bitter çikolata yerdi arkadasim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…