2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim vajinal da varis var şekli semali degisti bi tuhaf oldu doğumdan sonra normale dönüyor ama şimdi ben bile bakamıyorum içim bi tuhaf oluyor
Aynen canım yaa geçen bende ağda yaparken baktım ayy çok kötü görünüyodu yaa bi kararmış bi şişmiş böyle moralim bozuldu valla

İsim bizde de muamma. Cinsiyet belli olunca benim adama dedim bana bırakma isim bul dedim sesi çıkmadı. En az 15 isim sundum hepsine sessiz kaldı yada beğenmedi. Kendi bir tane isim söyledi yok dedim o zaman sen koy ben gider kimliğini çıkarırım dedi trip attı. İsim meselesi öylece kaldı. Oğlumun adı Said buğra. İlla benzer olsun kaygım yok. Eşim salih Talha diyor ben istemiyorum. Bilemedim. Çıkmazdayım. Kerem ismi hoşuma gidiyor hatta ali kerem. İkna edebilsem

Ben kuaföre gidiyorum malesef.. kendim hiç yapamıyorum e jilet yapsam 2 güne yine aynı..
İşte ben virüs başladığından beri inanırmısın canım kaşlarımı bile aldırmaya gitmedim yanii kendim çıkanları alıyorum.Ee şimdi dahada çoğaldı virüs bakalım napıcam

İşte ben virüs başladığından beri inanırmısın canım kaşlarımı bile aldırmaya gitmedim yanii kendim çıkanları alıyorum.Ee şimdi dahada çoğaldı virüs bakalım napıcam
Ben gittim ya. Önünü alamadım. Şekli bozuldu. Kalın ve sık olunca illa bilen birinin alması gerekiyor.

Benim biraz stresli geçti hem işte çok koşturmalı stresli günler yaşadım hem kanamam oldu bebeğimi kaybetme korkusu hem de kabus gibi olan kayınvalidem ama sağlıkla doğsun sadece bebeğime odaklanacam
1 ay sonra buralar hep doğum anılarıyla dolacak rabbim ne güzel şeyler yaşatıyo çok şükür bunları konuşabiliyoruz ilk günler kalp atışı kese oluşumu derken bu günlere kadar geldik

Ya evet genetik faktörler de çok önemliymiş bu durumda. Benim eşim de biraz koca kafalidir herhalde babaya çekecek siz böyle yazınca içim ferahladı valla kızlar hepinize teşekkür ederim

Kızlar bu günü saymazsak benim şafak son bir
Bugün 2-3 tencere yemek yaptım evim temiz son eksiklerimi aldım market alışverişi pazar alışverişi derkeeeennn günü bitirdim kayınvalidem gelecek ama olsun evde yemek olsun hiç çekemem onu valla
Bi ebeyle konuşuyorum bebek doğsun anne-bebek bakımı için bir günlük destek alcam ondan bana doğuma girmeden 6 saat önce şekerli süt içmemi önerdi bu durumda bebek doğduğunda kan şekeri çok düşük olmazmış içer uyurum artık yada uyuyamam heycanım yok ev işine yemeğe verdim kendimi galiba hastane kapısından girene kadar böyle olcam düğünümde de aynen böyleydim

Evet kesinlikle öyle
Ben de kanama yaşadım kuzum malesef.
Konuşmuştuk daha önce de zaten.
Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ben de.
Bi öyle Bi böyle geçiyor işte günler.
Mesela korona var dün bize geldi
Görüşme anne kimseyle diyorum.
Komşularıyla yürüyüşe çıkıyor
Eşim de söz geçiremiyor.

Neyse eee..........
Biz evlatlarımıza odaklanalım.
Mis kokusunu çekelim içimize.
Unuturuz inşallah herşeyi.
Hepsi geride kalır

Ay şuan kalbim pıt pıt atıyor
Sağlıcakla al inşallah kucağına kuzum.
Hiç stres yapma.
Sağlıcakla bebişin kucağında olacak inşallah.
Sezeryandı değil mi seninki?

Heyecan illaki olacak.. Epidural mi genel mi

İnşallahhhh enerjimizi düzeltemeyeceğimi şeylere hiiiiiçççç harcamayalım söz dinlemiyolar tedbirsizler bizim sağlığımızı ve bebeğimizin sağlığını hiç düşünmüyolar o zaman tüm enerji ve iyi niyetimizi bebeğimize saklayalım sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya

Ay şuan kalbim pıt pıt atıyor
Sağlıcakla al inşallah kucağına kuzum.
Hiç stres yapma.
Sağlıcakla bebişin kucağında olacak inşallah.
Sezeryandı değil mi seninki?
Evet kuzum sezaryen inşallah her şey yolunda gidecek rabbim bize bu günleri gösterdi kucağımıza almayı da nasip edecek inşallahh

Evet kuzum sezaryen inşallah her şey yolunda gidecek rabbim bize bu günleri gösterdi kucağımıza almayı da nasip edecek inşallahh

Aminnn
İnşallahh
Ay ne güzel cennet gibi kokar şimdi o

Kuzum şey duymuştum sen daha iyi bilirsin tabi. Anestezinin etkisi çabuk geçsin diye şekersiz nescafe için demişler Aralık anneleri grubunda.
İnşallahh işine yarar senin de.
Çabucak ayaklanırsın
Bol bol sütün olur

Evet onu ben de duydum türk kahvesi iç demişlerdi benimki plastik cerrahi ameliyathanesi olduğu için servis katına pek hakim değilim ama duymuştum bunu

Napın edin kayınvalidenize söz geçirin eşiniz baskı yapsın. Babam da laf dinlemedi hergün yarım saat yürüyüşe çıktı.kimseyle yaklaşmıyorum maskemi indirmiyorum dedi ama şuan covid ve hastanede solunum cihazına bağlı , anneme de bulaştırdı haliyle annem evde tedavi halinde komşularıyla görüşüyorsa sizinle görüşmesin. Şuan öyle bir haldeyiz ki yakalanmamak mucize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…