- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.081
Aynen bayağıdır sesi çıkmıyo herhalde doğurmuştur bebeişle ilgileniyodurTuğçeden haber yok değil mi kızlar?
Başka hiçbir belirti olmayınca idrar kaçırma sandilar sanirim karlı bir ocak ayiydi malum hamilelerde böyle durumlar oluyor. Gece gitmiştim ebeler geri yollayinca sabah doktoruma gittim ben tekrar. Iyi ki de gitmişim ihmal edilecek bir durum degilmis.Doktorum da yatiş yaptirdi gunduz doluymuş akşam aldi sezaryeneben ebe değilim ama su geldikten sonra 24 saat içinde alınması gerekiyor diye biliyorumyani ebelerin eve yollması tuhaf
Ohh çok şükürKızlartugcekb bebişine sağlıkla kavuştu, az önce haberleştik. Kendini toparladığında yazar detayları darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Benimki de boğazlı olacak galiba çok sık acıkıyorum yaaa midem kazınıyo resmenbenimki hep yemek yerken hareket ediyor bu ara
pis boğaz mı olacak nedir?
Canım zaten artık tekme şeklinde olmuyor hareketler yerleri daraldı. Benim çok nadir tekme atıyo. Hareketleri hep yer değiştirme , gerinme şeklinde oluyoHareket var hiç yok değil ama vurduğu zaman karnım kalkardı. Şimdi kıpırdanıyor sadeceyarın en kötü doktora bi giderim stres oldum çünkü
Arkadaşlar çok güzel yazmışlar valla kalkıp hazır olan valizimi açıp tekrar düzenledimTecrübeli arkadaşlar anlatırsa iyi olur orda bide onla uğraşmak istemiyorum
Ay hadi çok şükürKızlartugcekb bebişine sağlıkla kavuştu, az önce haberleştik. Kendini toparladığında yazar detayları darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
yaaaa süpersin canım. Allaha şükür, sağ salim kavuştunuz.kizlar hepinize tesekkur ederim bana dua etmissiniz merak etmissiniz allah razi olsun darisi tum anne adaylarinin basina. Biraz surecten bahsediyim size. Dun gece 12 gibi hastaneye yatisim yapildi biliyorsunuz. Hastaneye geldigimde 1.5 cm acilmam vardi oglene kadar yani yaklasik 12 saatte 2.5 cm ancak acildi. Bu surede cok sanci cektim ebe bu kadar sanciya dogumu yapmis olman lazimdi normal istiyorum diye diretme bebegini riske atma dedi. Sonra dr geldi suyu kalmamis bu saatten sonra bebegin riske girer sen bilirsin riski aliyorsan bekle acilmani dedi. Mecbur sezeryani kabul ettim bebegi daha fazla riske atamazdim artik. Genel anestezi ile dogum gerceklesti. Oglum 3010 gr dogmus cok tatli dunyalar guzeli bir oglum oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Yazimda hata varsa kusura bakmayin hala tam kendime gelebilmis sayilmam.
yok kuzu enfeksiyon olması için yeşile dönük olmalı diye biliyorum.Kızlar süt kesiği gibi beyaz akıntı var. Hamileliğim boyunca hiç akıntım olmadı hafif su gibi akıntı dışında. Ayaklarım üşümüştü ondadır dedim ama enfeksiyon yada başka şey olabilir mi
Benimki de aynı sayayim diyorum unutuyorum yarım saate yakındır kasılma ve ağrım var bende bütün gün ayaktaydimkızlar bu arada bebek hareketlerini takip ettim bugün. belirgin tekmeler yok.
kıpırdanma gerinme var.
en fazla 1.5-2 saat hareketsiz kaldığı oldu. ama tabi sabahtan beri ayaktayım ben de hep.
temizlik yaptım çamaşır falan yıkadım astım yemek yaptım.
Benim ilk doğumum gibi olmuş sağlıkla kavuşmuşsun ya çok şükürkizlar hepinize tesekkur ederim bana dua etmissiniz merak etmissiniz allah razi olsun darisi tum anne adaylarinin basina. Biraz surecten bahsediyim size. Dun gece 12 gibi hastaneye yatisim yapildi biliyorsunuz. Hastaneye geldigimde 1.5 cm acilmam vardi oglene kadar yani yaklasik 12 saatte 2.5 cm ancak acildi. Bu surede cok sanci cektim ebe bu kadar sanciya dogumu yapmis olman lazimdi normal istiyorum diye diretme bebegini riske atma dedi. Sonra dr geldi suyu kalmamis bu saatten sonra bebegin riske girer sen bilirsin riski aliyorsan bekle acilmani dedi. Mecbur sezeryani kabul ettim bebegi daha fazla riske atamazdim artik. Genel anestezi ile dogum gerceklesti. Oglum 3010 gr dogmus cok tatli dunyalar guzeli bir oglum oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Yazimda hata varsa kusura bakmayin hala tam kendime gelebilmis sayilmam.
Mantar olabilir kaşıntı ya da acı ağrı varsaKızlar süt kesiği gibi beyaz akıntı var. Hamileliğim boyunca hiç akıntım olmadı hafif su gibi akıntı dışında. Ayaklarım üşümüştü ondadır dedim ama enfeksiyon yada başka şey olabilir mi
Yok hiç bişey sadece akıntıMantar olabilir kaşıntı ya da acı ağrı varsa
kizlar hepinize tesekkur ederim bana dua etmissiniz merak etmissiniz allah razi olsun darisi tum anne adaylarinin basina. Biraz surecten bahsediyim size. Dun gece 12 gibi hastaneye yatisim yapildi biliyorsunuz. Hastaneye geldigimde 1.5 cm acilmam vardi oglene kadar yani yaklasik 12 saatte 2.5 cm ancak acildi. Bu surede cok sanci cektim ebe bu kadar sanciya dogumu yapmis olman lazimdi normal istiyorum diye diretme bebegini riske atma dedi. Sonra dr geldi suyu kalmamis bu saatten sonra bebegin riske girer sen bilirsin riski aliyorsan bekle acilmani dedi. Mecbur sezeryani kabul ettim bebegi daha fazla riske atamazdim artik. Genel anestezi ile dogum gerceklesti. Oglum 3010 gr dogmus cok tatli dunyalar guzeli bir oglum oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Yazimda hata varsa kusura bakmayin hala tam kendime gelebilmis sayilmam.
benim de sırtım ağrıdı artık. uzanıcam.Benimki de aynı sayayim diyorum unutuyorum yarım saate yakındır kasılma ve ağrım var bende bütün gün ayaktaydim
Gözünüz aydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.İyi olmanıza çok sevindimkizlar hepinize tesekkur ederim bana dua etmissiniz merak etmissiniz allah razi olsun darisi tum anne adaylarinin basina. Biraz surecten bahsediyim size. Dun gece 12 gibi hastaneye yatisim yapildi biliyorsunuz. Hastaneye geldigimde 1.5 cm acilmam vardi oglene kadar yani yaklasik 12 saatte 2.5 cm ancak acildi. Bu surede cok sanci cektim ebe bu kadar sanciya dogumu yapmis olman lazimdi normal istiyorum diye diretme bebegini riske atma dedi. Sonra dr geldi suyu kalmamis bu saatten sonra bebegin riske girer sen bilirsin riski aliyorsan bekle acilmani dedi. Mecbur sezeryani kabul ettim bebegi daha fazla riske atamazdim artik. Genel anestezi ile dogum gerceklesti. Oglum 3010 gr dogmus cok tatli dunyalar guzeli bir oglum oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Yazimda hata varsa kusura bakmayin hala tam kendime gelebilmis sayilmam.
Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin oğluşunakizlar hepinize tesekkur ederim bana dua etmissiniz merak etmissiniz allah razi olsun darisi tum anne adaylarinin basina. Biraz surecten bahsediyim size. Dun gece 12 gibi hastaneye yatisim yapildi biliyorsunuz. Hastaneye geldigimde 1.5 cm acilmam vardi oglene kadar yani yaklasik 12 saatte 2.5 cm ancak acildi. Bu surede cok sanci cektim ebe bu kadar sanciya dogumu yapmis olman lazimdi normal istiyorum diye diretme bebegini riske atma dedi. Sonra dr geldi suyu kalmamis bu saatten sonra bebegin riske girer sen bilirsin riski aliyorsan bekle acilmani dedi. Mecbur sezeryani kabul ettim bebegi daha fazla riske atamazdim artik. Genel anestezi ile dogum gerceklesti. Oglum 3010 gr dogmus cok tatli dunyalar guzeli bir oglum oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Yazimda hata varsa kusura bakmayin hala tam kendime gelebilmis sayilmam.
Geçen hafta İdrar tahlili yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı Dr fitil yazdı bana gece yatmadan önce kullandım sabah kalktığımda bendede dediğiniz gibi süt kesiği gibi birşey gelmiştiKızlar süt kesiği gibi beyaz akıntı var. Hamileliğim boyunca hiç akıntım olmadı hafif su gibi akıntı dışında. Ayaklarım üşümüştü ondadır dedim ama enfeksiyon yada başka şey olabilir mi
Masaallah canım rabbim hayırla buyutmeni nasip etsin darısı başımıza inşaallahkizlar hepinize tesekkur ederim bana dua etmissiniz merak etmissiniz allah razi olsun darisi tum anne adaylarinin basina. Biraz surecten bahsediyim size. Dun gece 12 gibi hastaneye yatisim yapildi biliyorsunuz. Hastaneye geldigimde 1.5 cm acilmam vardi oglene kadar yani yaklasik 12 saatte 2.5 cm ancak acildi. Bu surede cok sanci cektim ebe bu kadar sanciya dogumu yapmis olman lazimdi normal istiyorum diye diretme bebegini riske atma dedi. Sonra dr geldi suyu kalmamis bu saatten sonra bebegin riske girer sen bilirsin riski aliyorsan bekle acilmani dedi. Mecbur sezeryani kabul ettim bebegi daha fazla riske atamazdim artik. Genel anestezi ile dogum gerceklesti. Oglum 3010 gr dogmus cok tatli dunyalar guzeli bir oglum oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Yazimda hata varsa kusura bakmayin hala tam kendime gelebilmis sayilmam.
Çok geçmiş olsun ve hayirli uğurlu olsun...sağlıklı huzurlu ömrü olsun kuzunun... Darısı bizlere insallahhhkizlar hepinize tesekkur ederim bana dua etmissiniz merak etmissiniz allah razi olsun darisi tum anne adaylarinin basina. Biraz surecten bahsediyim size. Dun gece 12 gibi hastaneye yatisim yapildi biliyorsunuz. Hastaneye geldigimde 1.5 cm acilmam vardi oglene kadar yani yaklasik 12 saatte 2.5 cm ancak acildi. Bu surede cok sanci cektim ebe bu kadar sanciya dogumu yapmis olman lazimdi normal istiyorum diye diretme bebegini riske atma dedi. Sonra dr geldi suyu kalmamis bu saatten sonra bebegin riske girer sen bilirsin riski aliyorsan bekle acilmani dedi. Mecbur sezeryani kabul ettim bebegi daha fazla riske atamazdim artik. Genel anestezi ile dogum gerceklesti. Oglum 3010 gr dogmus cok tatli dunyalar guzeli bir oglum oldu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Yazimda hata varsa kusura bakmayin hala tam kendime gelebilmis sayilmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?