2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İlk kez normal doğum yapacaklara biraz da olsun yardımcı olabilmek için yazıyorum kızlar.şimdi tuğçe doğuma gidince herkesi telaş sardı.ikinci olmasına rağmen beni de sardı:) önce eğer nişanınız gelirse sancılar gelene kadar yani sıklaşana kadar hastanede beklemek istemiyorsan ız evde bekleyin.çünkü ilk kez olduğu için inanın uzun bir süreç.internette de araştırırsanız en az 14 15 saatlik bir süreç..ama eğer suyunuz ilk gelirse muhakkak gidin.çünkü o zaman riskli olabiliyor diyorlar.

Suyum geldi diyelim ama sancı yok. Yine de gitmek gerek değil mi

benim gideceğim hastane otel gibi valla. evde durmaktansa gider orda paşa paşa yatarım gibi geliyor

Ne şikayetin oldu da protein kaçağına baktı drun canım. Bir şikayet olmadan rutin yapılan idrar tahlillerinde belli oluyor mu protein kaçağı

Kızlar bu 10lu hastane çıkışları var ya. Onu komple mi veriyoruz hemşireye, dogumhaneye? Ona göre poşetleyip koycam çantaya. Bunun içinde tulum falan da var ya fazladan kıyafet koymuş olmuyo muyuz kafam karıştı

Onu ben de merak ediyorum.anneme bi tulum eldiven şapka zıbın ver diye tembihledim ama bilemiyorum nasıl bi ortam oluyor

Ne şikayetin oldu da protein kaçağına baktı drun canım. Bir şikayet olmadan rutin yapılan idrar tahlillerinde belli oluyor mu protein kaçağı
Bi şikayetim yoktu canım rutinde çıktı ama doktorum çok önemsememişti sonra yine de bi 24 saatlik idrar tahlili yapalım dedi o kesin sonuç veriyormuş onuda yapınca kesinleşti.

tecrübem yok kızlar ama
ben içine
iç zıbın,
üstüne çıtçıtlı zıbın,
alt üst takım,
çorap,
eldiven,
şapka,
ağız mendili,
battaniye koydum poşete. üstüne de hemşireye verilecek yazdım.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün niye zor geçti epidral olmadın mı? Sütün gelir merak etme canım

Ben iç zıbın,alt üst takım,çorap,şapka ve içinden çıkan o battaniyeyi koydum yanına da bez ve ıslak mendil ekleyip poşetledim canım

Bende buna ilave bez ve ıslak mendil koydum.ağız bezi ve iç zıbın koymadım sadece yarım kollu bir çıtçıtlı zıbın koydum.iç zıbın şu önü açık gibi olan mı oluyor canım?

Tecrübeli arkadaşlar anlatırsa iyi olur orda bide onla uğraşmak istemiyorum
Bak resimli atıyorum tulum yada alt üst takim cit çıtli badi yada zihin badi altına ayakli pijama içine çorba şapka eldiven bi battaniye penye de olur yada kalın battaniye

Eklentiler

• 20201213_141136.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…