- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.061
Ben de bilmiyorum valla hastane çıkış setini komple koyardım bak ben sormasamOnu ben de merak ediyorum.anneme bi tulum eldiven şapka zıbın ver diye tembihledim ama bilemiyorum nasıl bi ortam oluyor
Seninki mantıklı canım ben de böyle yapicamtecrübem yok kızlar ama
ben içine
iç zıbın,
üstüne çıtçıtlı zıbın,
alt üst takım,
çorap,
eldiven,
şapka,
ağız mendili,
battaniye koydum poşete. üstüne de hemşireye verilecek yazdım.
Teşekkür ederim canım böyle yapicam ben deBen iç zıbın,alt üst takım,çorap,şapka ve içinden çıkan o battaniyeyi koydum yanına da bez ve ıslak mendil ekleyip poşetledim canım
Sağlıkla kucağına al inş canımKizlar benim suyum geldi hastanedeyim yatisim yapildi umarim kolay bir dogum olur
Ben aynı bu şekilde gittim ilkinde nst de sanci çıkmadı açilma da yoktu ebeler sen yanlış anlamışsın diye beni eve geri yolladi ama bebegin suyu az kaldığı için dönerken hareket ederken karnimin içi aciyordu.Sabah doktoruma gittim ultrason ile bakinca bugün almamiz lazım dedi yaklaşık 24 saat geçti suyun gelmesinden ama hiç sancim yoktu. Ebelerin tavri da beni korkuttu sezaryen istiyorum dedim suni sanci istemedim. Sezaryen ile doğum yaptim. Zaten su önceden geldiği icin zor bir doğum olacakti bebek de 3buçuk kilo gorunuyordu ultrasonda. O an bebeğe sağlıklı kavuşmak önemli oluyor açıkçası. Bence gidin su gelince ve ultrason isteyin ebeler anlamayabiliyorSuyum geldi diyelim ama sancı yok. Yine de gitmek gerek değil mi
Valla bende nolur nolmaz diye bacaklarimi falan aldim annemdeyim zaten banyoda sağolsun beni bi keseledi yıkadı hazır ve nazirim yani o dereceBen de gittim hemen banyo yaptım heryerimi temizledim
Sorma tugce den sonra bana geldi mi bel agrisi kasik agrisi dönüyorum dönüyorum gecmiyor dedim herhalde bende dogurcam uyumusum sonraİlk doğum benim.
Emin olamıyorum ne zaman gelir diye.
Tuğçeden sonra bütün gece doğurduğumu gördüm ya
Hemen etkileniyorum sanırım.
Bende bugün öyle hissetim dün birde ben ve kasiklarim bayaa agridi ama hareket ediyor cok yavas eskisi gibi hizli degil galiba yerleri daraniyor artik ondan bence .günaydın arkadaşlar
dünden beri kızımın hareketlerinde azalma var sankiartık büyüdükleri yerleri azaldıkları için mi diye düşündüm ama bi yandan endişelendim..
Böyle bi durum yaşayan var mı? Veya yaşamış olup doktora giden?
hahahah harbiden aklıma hiç gelmemişti.Bende buna ilave olarak bez koydum bitane
evet canım kurdele gibi bişeyi var bağlıyorsun ya sanırım göbeği varken onu kullanmak gerekiyormuş.Bende buna ilave bez ve ıslak mendil koydum.ağız bezi ve iç zıbın koymadım sadece yarım kollu bir çıtçıtlı zıbın koydum.iç zıbın şu önü açık gibi olan mı oluyor canım?
Hayırlısıyla saglikla bebeğine kavuşursun inşallahNstde fazla sanci cikmiyor malesef bekliyoruz hala umarim kendiliginden gelir suniye sezeryana gerek kalmadan
ben ebe değilim ama su geldikten sonra 24 saat içinde alınması gerekiyor diye biliyorumBen aynı bu şekilde gittim ilkinde nst de sanci çıkmadı açilma da yoktu ebeler sen yanlış anlamışsın diye beni eve geri yolladi ama bebegin suyu az kaldığı için dönerken hareket ederken karnimin içi aciyordu.Sabah doktoruma gittim ultrason ile bakinca bugün almamiz lazım dedi yaklaşık 24 saat geçti suyun gelmesinden ama hiç sancim yoktu. Ebelerin tavri da beni korkuttu sezaryen istiyorum dedim suni sanci istemedim. Sezaryen ile doğum yaptim. Zaten su önceden geldiği icin zor bir doğum olacakti bebek de 3buçuk kilo gorunuyordu ultrasonda. O an bebeğe sağlıklı kavuşmak önemli oluyor açıkçası. Bence gidin su gelince ve ultrason isteyin ebeler anlamayabiliyor
Ben aynı bu şekilde gittim ilkinde nst de sanci çıkmadı açilma da yoktu ebeler sen yanlış anlamışsın diye beni eve geri yolladi ama bebegin suyu az kaldığı için dönerken hareket ederken karnimin içi aciyordu.Sabah doktoruma gittim ultrason ile bakinca bugün almamiz lazım dedi yaklaşık 24 saat geçti suyun gelmesinden ama hiç sancim yoktu. Ebelerin tavri da beni korkuttu sezaryen istiyorum dedim suni sanci istemedim. Sezaryen ile doğum yaptim. Zaten su önceden geldiği icin zor bir doğum olacakti bebek de 3buçuk kilo gorunuyordu ultrasonda. O an bebeğe sağlıklı kavuşmak önemli oluyor açıkçası. Bence gidin su gelince ve ultrason isteyin ebeler anlamayabiliyor
Ay öyleler vallaha uykusundan uyanmayan adam az yanasip sarilsam kizima dikkat et kay kenara diyorilsiki desen ohoooo aylardir ses seda yok gecen gögüslerde iyce sisti ya dikkatimi cekmis diyorki korkuyorum bisi olcak yanlislikla bisi yapcam diye ama bu gidislede kamyonu devircez galiba ikna ettim sonra bisi olmaz diye
Evet sola yat diye takmis durumdaAyy seninki daha fena desene artık beraber dogurursunuz benimki gece beni habire kaldiriyo sola dön diye son ay önemli ama kolay doğum için
Aynı durumdayız ya esimde öyle zaten sürekli tuvalete kalkıp duruyorum uykum açılıyor bide beni uyandırıp su tarafa dön diyorEvet sola yat diye takmis durumdabilmiyor ki yata yata uyustu sol yanim bakalim 9 dogurcaz bu gidisle
Amin cnm çok haklısında. İşte annem psikolojikman çökük güçlü biri değil. Hakkını helal et diyor başlıyorım ağlamaya ztn duygusal bi dönemdeyiz.elden bi şey gelmediği gibi Dediğin gibi ağlayınca da bi şey olmuyor tbiki. Vitamin sipairişi vermiştim netten herkes arayıp bir şey demiş iyice korkmuş gittim nöbetçi ecznden aldım meyve sebze sağlıklı şeyler aldm gittim kapıya bırktım. Bıktım bu her kafadan bi ses çıkmasından.faydan yoksa zarar verme bari ya.Ben de en azından aralık bitsin az daha dayansın istiyorum. Ama tabi nasip neyse o vakti geldiğinde gelecek biz ne yaparsak yapalım.
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Annenim de pozitif olmasına üzüldüm. Benim de babam aynı senin gibi normal üşütme bişeyim yok deyip gitmemişti teste. 1 haftayı aynen evde geçirdi hasta hasta ve bize söylemeyip saklamışlar. Ben öğrenir öğrenmez 112 yolladım eve zaten. Benim annemde de tansiyon ,şeker, kronik bronşit ve zatüre geçmişi var. Ama çok şükür ona rağmen çok hafif geçiriyor. O yüzden hemen panikleme hastalık kimde nasıl geçeceği belli olmuyor gerçekten. Bizimkiler de 1 hafta geç başlamış oldu tedaviye. Babanın ciğerlere inmemiş olsun yeterki. Takviyelerle bağışıklığını yüksek tutsun. Benim babamda ciğerlere şimdi geç kalındığı için şimdi solunum sıkıntısı çekiyor hastanede.onun dışında sıkıntısı yok. Allah annene ve babana acil şifalar versin. Ben de çok ağladım ama sonra kızım için topladım kendimi. Ağlamamla iyi ya da kötü olmayacaklar dedim hayatıma devam etmek zorundayım bolca da dua etmek zorundayım yapabileceğim başka bir şey yok. Üzülmek sadece bana ve bebeğime zarar verecek çünkü. He tabi duygusuz değiliz insanız elbet üzülüyorum ama kendimi o anda bi.işe verip aklımı meşgul ediyorum. Rabbim ailelerimize sıhat versin onları başımızdan eksik etmesin
Canım rabbim kolaylık versin sağ salim kucağına al bebişini inşallah güzel haberlerle gel
Eşim dünyanın en rahat insanı dikkat et diyorum yok.maske tak diyorum ağzı boş durmadığı için maske taktığı süre azıcık. 10 aydır covidi anlatamadım. Ondan kapmaktan korkuyordumHe bi de eşinle her şeyi ayırman iyi olmuş. Pozitifsen iyi kötü eşini bu şekilde korursun. Bir de ben şey yapmıştım wc ortak sonuçta. Wc yi her kullanan kullandıktan sonra temizleyip oturma kısımlarını da dezenfektan ile silip öyle çıkıyordu. O şekilde yöntem bulmuştuk. Evi sık sık havalandırın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?