2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Onu ben de merak ediyorum.anneme bi tulum eldiven şapka zıbın ver diye tembihledim ama bilemiyorum nasıl bi ortam oluyor
Ben de bilmiyorum valla hastane çıkış setini komple koyardım bak ben sormasam
Seninki mantıklı canım ben de böyle yapicam
Ben iç zıbın,alt üst takım,çorap,şapka ve içinden çıkan o battaniyeyi koydum yanına da bez ve ıslak mendil ekleyip poşetledim canım
Teşekkür ederim canım böyle yapicam ben de

Suyum geldi diyelim ama sancı yok. Yine de gitmek gerek değil mi
Ben aynı bu şekilde gittim ilkinde nst de sanci çıkmadı açilma da yoktu ebeler sen yanlış anlamışsın diye beni eve geri yolladi ama bebegin suyu az kaldığı için dönerken hareket ederken karnimin içi aciyordu.Sabah doktoruma gittim ultrason ile bakinca bugün almamiz lazım dedi yaklaşık 24 saat geçti suyun gelmesinden ama hiç sancim yoktu. Ebelerin tavri da beni korkuttu sezaryen istiyorum dedim suni sanci istemedim. Sezaryen ile doğum yaptim. Zaten su önceden geldiği icin zor bir doğum olacakti bebek de 3buçuk kilo gorunuyordu ultrasonda. O an bebeğe sağlıklı kavuşmak önemli oluyor açıkçası. Bence gidin su gelince ve ultrason isteyin ebeler anlamayabiliyor

Ayy ne bileyim
İlk doğum benim.
Emin olamıyorum ne zaman gelir diye.
Tuğçeden sonra bütün gece doğurduğumu gördüm ya

Hemen etkileniyorum sanırım.
Sorma tugce den sonra bana geldi mi bel agrisi kasik agrisi dönüyorum dönüyorum gecmiyor dedim herhalde bende dogurcam uyumusum sonra

Bende bugün öyle hissetim dün birde ben ve kasiklarim bayaa agridi ama hareket ediyor cok yavas eskisi gibi hizli degil galiba yerleri daraniyor artik ondan bence .

benim kiz nst baglayinca cosuyor sürekli onun sesini actim youtubden hareket etmeye basladi sende dene istersen

Bende buna ilave bez ve ıslak mendil koydum.ağız bezi ve iç zıbın koymadım sadece yarım kollu bir çıtçıtlı zıbın koydum.iç zıbın şu önü açık gibi olan mı oluyor canım?
evet canım kurdele gibi bişeyi var bağlıyorsun ya sanırım göbeği varken onu kullanmak gerekiyormuş.

Ya kızlar benimkinde de haraket azalması var sabah bi hıçkırığını hissettim bide bi kaç kez kımıldadı o kadar sol tarafıma yattım tekme atsın diye bekliyorum

kızlar bebeklerin yeri daraldığı için tekmelerini falan daha az hissedermişiz. önemli olan artık kıpırdanmaları. benimki de totoyu bir sağıma bir soluma doğru çeviriyor oh diyorum iyi
bazen de hıçkırıyor.
ama mesela yemek yerken tekme atsa da geçen haftadaki gibi acımıyor.

Kızlar hastane kıyafetlerini ben kilitli poşetlere koydum ayrı ayrı ve üstlerine ne zaman giydirileceklerini yazdım böyle 3 takım yaptım. İçlerinde çorap, atlet, alt üst takım, şapka, bez, önlük, eldiven, battaniye vardı. Hepsini de giydirmişlerdi. Çok büyük kolaylık oldu, size de fikir olsun

ben ebe değilim ama su geldikten sonra 24 saat içinde alınması gerekiyor diye biliyorum yani ebelerin eve yollması tuhaf

Ayy seninki daha fena desene artık beraber dogurursunuz benimki gece beni habire kaldiriyo sola dön diye son ay önemli ama kolay doğum için

Amin cnm çok haklısında. İşte annem psikolojikman çökük güçlü biri değil. Hakkını helal et diyor başlıyorım ağlamaya ztn duygusal bi dönemdeyiz.elden bi şey gelmediği gibi Dediğin gibi ağlayınca da bi şey olmuyor tbiki. Vitamin sipairişi vermiştim netten herkes arayıp bir şey demiş iyice korkmuş gittim nöbetçi ecznden aldım meyve sebze sağlıklı şeyler aldm gittim kapıya bırktım. Bıktım bu her kafadan bi ses çıkmasından.faydan yoksa zarar verme bari ya.
Allahım ailelerimize ve bebeklerimize sağlık versin. Hepimiz eksilmeden çoğalarak atlatslım iniallah bu süreci
Eşim dünyanın en rahat insanı dikkat et diyorum yok.maske tak diyorum ağzı boş durmadığı için maske taktığı süre azıcık. 10 aydır covidi anlatamadım. Ondan kapmaktan korkuyordum kim kimden ne zmn kapack belli olmwyan bi hastalık işte.
Teşekkürler tüm yazdıkların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…