2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar siz nst de sırt üstü mu yatıyorsunuz ben çok rahatsız oluyorum nefes alamıyorum aynı şekilde bebis de rahatsız oluyor acaba yan yatan var mi

Nasıl rahat geliyorsa oraya dönüyorum canım ben..genelde sol tarafıma yatıyorum. Sırt üstü ben de uzun süre kalamıyorum. Hatta 5 dkdan sonra nefesim kesiliyor.

Oyy yerim minnoşu küçükmüş daha benimde aklımda o var haa benim kız beni sevmez pek baba aşığıdır o tuvalete gitse kapıda bekler o konuda rahatım ama işte analık

Kızlar sizce doğum sonrası basur ameliyati olacak olmana rağmen normal doğum mu , yoksa sezaryen mi. Ya benim basur gittikce ilerliyor gibi. Üç arkadaşım doğumdan sonra basuru cekiyor hala ameliyat oldular. O da sıkıntı. Siz ne düşünüyorsunuz

Cnm olmadan önce ısırgan otunu denesene doğum sonrası bende çatlak oluştu doğum sonrası afedersin ishalbile olunca can çekisiyordum İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin ısırgan otu kürünü denedim yirmi gün geçti

Ona Dr karar verir. Bazı basur lar normal doğuma engel şiddetine göre. Ben sezeryan olmama rağmen ara ara hep çektim dikkat etmediğim zamanlar. Şimdi de ara ara oluyor hamileliğin etkisiyle.

Kızlar bizde dün doktora gittik.Hafif derecede gebelik zehirlenmesi varmış ama tansiyon ödem olmadığı sürece sıkıntı yaratmazmış o yüzden sıkı takipteyiz artık tuzsuz tüketiyorum her şeyi, stresten uzak durmaya çalışıyorum.böyle devam ederse normal doğumu bekliycez.protein kaçağı var diye bu hafta boyunca hep proteinle beslendim Geçen hafta 3 kiloyu geçeceğini sanmıyorum demişti bebeğim 450 gr almış bir haftada şimdiden 2900 olduk ki gebelik zehirlenmesinde bebeğin gelişimi yavaşlarmış normalde Doktor bile şaşırdı nasıl başardın bunu diyor..umarım hepimiz bu son günlerimizi en güzel şekilde geçirir sorunsuz doğumlarla bu sürece son veririz

Geçmiş olsun bebeğin iyi çok şükür maşallah bak ne güzelde kilo almış.Rabbim hayırlısıyla kucağına versin inşallah aminnn

Canım bence doktoruna sor biz ne desek boş ama basur doğumdan sonra kalıcı olabiliyo diye biliyorum ama sezeryanla normal doğumla bağlantısı ne onu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…