- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.541
Benim pilim bitti bugün daha iki oda kaldı. Öğlen uyumuşum yorgunluktan. Yarın dinlenir ertesi gün oraları hallederim. Büyük temizlik biterse kalanlar çokta yormazBende geniş dipten temizlik yapıyorum cnm bu ay baya yoğunum iki gün dinlenip yapıyorum bebiş tertemiz bir eve doğsun istiyorum
İnşallah bende cuma günü izne ayrılıp geniş geniş temizliğimi yapacağım. Çalışırken o kadar zordu ki, siz böyle yazınca acayip canım çekti temizlik yapıp yorulmayiBenim pilim bitti bugün daha iki oda kaldı. Öğlen uyumuşum yorgunluktan. Yarın dinlenir ertesi gün oraları hallederim. Büyük temizlik biterse kalanlar çokta yormaz
İnşallah bende cuma günü izne ayrılıp geniş geniş temizliğimi yapacağım. Çalışırken o kadar zordu ki, siz böyle yazınca acayip canım çekti temizlik yapıp yorulmayi
Canım o dediğin gebenin haberini ben de izlemiştim ve baya da ağladım çok üzücü bi durum. Haberin arkasından konuşan bi doktor, şu anda böyle bi uygulama yok, tamamen hastanenin hatası demişti. Aslında acil durum olduğu için mecbur kabul etmeleri gerekirmiş ama bi kadincagizin hayatına mal oldular ve eşiyle çocuğu mahvolduBenim bugün kontrolüm vardı kızlar bebis 3100 gr olmus 38+4de sezaryan olucam doğumdan bi gün önce test olucam korona için hastane pozitif çıkarsa kabul etmiyormuşaniden suyum falan gelmesin diye progestan a başladım çünkü test yapılması gerekiyormus. Ya vefat eden bir hamile vardı iki hafta önce falan ondan çok etkilenmistim ağlamıştım çok üzülmüştüm çok zor bi zamandayiz kabul ama suyu gelen bi gebeyi bekletmek ya da kabul etmemek de sıkıntılı bir durum . evet diğer gebeleri korumak için yapilan bir durum ama başka bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor.
Aynen canım yapıp temiz temiz otururuz oh mis. Zaten insan evi ve bedeni temizken kuş gibi oluyo dimiişler yapılmayı beklerken insanın gerçekten canı çekiyor. Son haftalara bırakmamakta fayda var.
işler yapılmayı beklerken insanın gerçekten canı çekiyor. Son haftalara bırakmamakta fayda var.
Kesinlikle öyle temizlediğimAynen canım yapıp temiz temiz otururuz oh mis. Zaten insan evi ve bedeni temizken kuş gibi oluyo dimi
Cam olayı lanet bişey hergün yağmur yağıyorAy ben de başladım temizliğe.
Dip bucak Bi odayı ancak bitirebiliyorum
İçten salonun camlarını sildim. Kollarım ağrıdı ya
34. hafta gibi yavaş yavaş bıraktık. onun etkisi midir nedir şimdi de doğmak bilmiyor işteAyni durumdaymissik benim ki gerci 30 haftadan sonra kisalma oldu ...
Progrstani biraktin mi yoksa nzmn birakocaksin ? Bana doktorum 37. haftaya girdigimde birakmami söyledi magnezyum ile birlikte .
Yalniz benimkinin kafasi baya asagida
Bende geniş dipten temizlik yapıyorum cnm bu ay baya yoğunum iki gün dinlenip yapıyorum bebiş tertemiz bir eve doğsun istiyorum
Benim pilim bitti bugün daha iki oda kaldı. Öğlen uyumuşum yorgunluktan. Yarın dinlenir ertesi gün oraları hallederim. Büyük temizlik biterse kalanlar çokta yormaz
Aman kızlar dikkat edin benim ağrım aşırı arttı bi de mide bulantısı eklendi 1 saat kadar sürdü nefes alamadım nerdeyse. Allahtan bebek hareketliydi gerçi o da biraz fazla hareketliydi. Ağrı geçince sağlık ocağına gittim tansiyonum normalmiş ama bebeğin nabzı çok artmış 160 170 çıktı. Eve göndermediler biraz uzan burda kalkma dediler neyseki 1 saate normale döndü. Daha da iş miş yapmam.İnşallah bende cuma günü izne ayrılıp geniş geniş temizliğimi yapacağım. Çalışırken o kadar zordu ki, siz böyle yazınca acayip canım çekti temizlik yapıp yorulmayi
Canım inşallah herşey yolunda gidecek en kotu ihtimali düşünme bir sürü hastane varBenim bugün kontrolüm vardı kızlar bebis 3100 gr olmus 38+4de sezaryan olucam doğumdan bi gün önce test olucam korona için hastane pozitif çıkarsa kabul etmiyormuşaniden suyum falan gelmesin diye progestan a başladım çünkü test yapılması gerekiyormus. Ya vefat eden bir hamile vardı iki hafta önce falan ondan çok etkilenmistim ağlamıştım çok üzülmüştüm çok zor bi zamandayiz kabul ama suyu gelen bi gebeyi bekletmek ya da kabul etmemek de sıkıntılı bir durum . evet diğer gebeleri korumak için yapilan bir durum ama başka bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor.
Aynen cnm ya hamile hamile zor oluyo gerçekten arayla yap cnm bebiste yoruluyormus bende öyle yapıyorum sonunda değecek annem bekle beni beraber yaparız diyo kıyamıyorum yapıp bitircem inşallahBenim pilim bitti bugün daha iki oda kaldı. Öğlen uyumuşum yorgunluktan. Yarın dinlenir ertesi gün oraları hallederim. Büyük temizlik biterse kalanlar çokta yormaz
Can cekiyorda içine girince çok fena o kadar yoruluyorum ki eşim habire sancinmi var diyo yorgunluktan dün kalça kemiğim ağrıyordu arayla yap cnm bebiscigi yorma son günlerimiz ne olur ne olmazİnşallah bende cuma günü izne ayrılıp geniş geniş temizliğimi yapacağım. Çalışırken o kadar zordu ki, siz böyle yazınca acayip canım çekti temizlik yapıp yorulmayi
İnşaallah daha bekler bebisin canimKızlar sabah kanamam oldu biraz hastanedeyim nst de biraz sancim var, daha erken diye ertelemeye çalisiyor doktorum. Suyu iyi ve açilma yok çok şükür. Dua edin lütfen, 2800 olmuş kilosu doğsa da sorun olmaz inşallah ama iki hafta falan daha sabretsek iyiydi
İnan bu ay nasıl geçti anlamadım benim gibi sabırsız anneler varsa temizlik ilaç gibi günler hızlı geçiyorişler yapılmayı beklerken insanın gerçekten canı çekiyor. Son haftalara bırakmamakta fayda var.
Ay kıyamamAman kızlar dikkat edin benim ağrım aşırı arttı bi de mide bulantısı eklendi 1 saat kadar sürdü nefes alamadım nerdeyse. Allahtan bebek hareketliydi gerçi o da biraz fazla hareketliydi. Ağrı geçince sağlık ocağına gittim tansiyonum normalmiş ama bebeğin nabzı çok artmış 160 170 çıktı. Eve göndermediler biraz uzan burda kalkma dediler neyseki 1 saate normale döndü. Daha da iş miş yapmam.
Yaa ne kadar çok uyuyorsun keşke bende uyuyabilsem saat başı uyanıyorumbenim enerji falan bitti kızlar. gün 24 saatse 20 saat uyuyorum resmen. gebeliğin başında da böyleydim o günlere geri döndüm resmen.
ya da ilaçlardan böyle oldum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?