- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.521
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım.DualarımdasınKızlar sabah kanamam oldu biraz hastanedeyim nst de biraz sancim var, daha erken diye ertelemeye çalisiyor doktorum. Suyu iyi ve açilma yok çok şükür. Dua edin lütfen, 2800 olmuş kilosu doğsa da sorun olmaz inşallah ama iki hafta falan daha sabretsek iyiydi
Tamam canım bakayım bi ona. Duymamıştım ısırgan otunu. Hamileyken yapabiliyor muyuz acaba . Teşekkürler bu aradaCnm olmadan önce ısırgan otunu denesene doğum sonrası bende çatlak oluştu doğum sonrası afedersin ishalbile olunca can çekisiyordum İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin ısırgan otu kürünü denedim yirmi gün geçti
Basur da kötü bir şeymiş ya. Allah ileri düzeyde olanlara yardım etsin. Benim arkadaş alaturka tuvalete oturacakken kan çıkıyor fayansa diyordu. Ameliyat oldu hala düzelmedi. Hamilelikten olmustu onun da . Tırstım o yüzdenOna Dr karar verir. Bazı basur lar normal doğuma engel şiddetine göre. Ben sezeryan olmama rağmen ara ara hep çektim dikkat etmediğim zamanlar. Şimdi de ara ara oluyor hamileliğin etkisiyle.
Normal doğumda ıkınıyoruz o da zaten basuru ilerletiyor malesefCanım bence doktoruna sor biz ne desek boş ama basur doğumdan sonra kalıcı olabiliyo diye biliyorum ama sezeryanla normal doğumla bağlantısı ne onu bilemedim
Canım geçmiş olsun kaç haftalıksın senKızlar sabah kanamam oldu biraz hastanedeyim nst de biraz sancim var, daha erken diye ertelemeye çalisiyor doktorum. Suyu iyi ve açilma yok çok şükür. Dua edin lütfen, 2800 olmuş kilosu doğsa da sorun olmaz inşallah ama iki hafta falan daha sabretsek iyiydi
Normal doğumda ıkınıyor ya daha şiddetli hale gelebiliyor basur
Hmm doğru söylüyorsunTamam canım bakayım bi ona. Duymamıştım ısırgan otunu. Hamileyken yapabiliyor muyuz acaba . Teşekkürler bu arada
Basur da kötü bir şeymiş ya. Allah ileri düzeyde olanlara yardım etsin. Benim arkadaş alaturka tuvalete oturacakken kan çıkıyor fayansa diyordu. Ameliyat oldu hala düzelmedi. Hamilelikten olmustu onun da . Tırstım o yüzden
Normal doğumda ıkınıyoruz o da zaten basuru ilerletiyor malesef
Canım geçmiş olsun kaç haftalıksın sen
Elbette oluyo canm ablamin yas farki 4 olmasina ragmen cok fazla bi kiskanclik vardi kıskançlıktan 1 ay hep hastaydi tabi bu durum kizlarda fazla oluyo erkeklerde kiskanclik nadir oluyoYaşı küçük ya ister istemez kıskançlık çok olur. Bizimki 5 yaşında baya heyecanlı tabi şimdilik. mutlaka bizdede kriz olacaktır.
Cnm hamilelikte bir bilgim yok malesef doğum sonrası yap mutlaka perisandim beni kurtardı basur çatlak iltabi gideriyo doğumdan sonra benim hep oluyo doğum sonrası yine baslarimTamam canım bakayım bi ona. Duymamıştım ısırgan otunu. Hamileyken yapabiliyor muyuz acaba . Teşekkürler bu arada
Basur da kötü bir şeymiş ya. Allah ileri düzeyde olanlara yardım etsin. Benim arkadaş alaturka tuvalete oturacakken kan çıkıyor fayansa diyordu. Ameliyat oldu hala düzelmedi. Hamilelikten olmustu onun da . Tırstım o yüzden
Ne guzel canm sen rahat olursun ama bebek gelince belli de olmaz küçük olmasi iyi diyom bazen su an zarar vermeyi bilmiyo hic saldirgan degil kizimOyy yerim minnoşu küçükmüş dahabenimde aklımda o var haa benim kız beni sevmez pek baba aşığıdır o tuvalete gitse kapıda bekler o konuda rahatım ama işte analık
Rica ederimTamam canım bakayım bi ona. Duymamıştım ısırgan otunu. Hamileyken yapabiliyor muyuz acaba . Teşekkürler bu arada
Çok illet bişey hayattan soğutuyor.
Geçmiş olsunKızlar bizde dün doktora gittik.Hafif derecede gebelik zehirlenmesi varmış ama tansiyon ödem olmadığı sürece sıkıntı yaratmazmış o yüzden sıkı takipteyiz artık tuzsuz tüketiyorum her şeyi, stresten uzak durmaya çalışıyorum.böyle devam ederse normal doğumu bekliycez.protein kaçağı var diye bu hafta boyunca hep proteinle beslendim Geçen hafta 3 kiloyu geçeceğini sanmıyorum demişti bebeğim 450 gr almış bir haftada şimdiden 2900 olduk ki gebelik zehirlenmesinde bebeğin gelişimi yavaşlarmış normaldeDoktor bile şaşırdı nasıl başardın bunu diyor..umarım hepimiz bu son günlerimizi en güzel şekilde geçirir sorunsuz doğumlarla bu sürece son veririz
Benimkide zarar vermez hırçın değil ama babasına imkanı yok sevdirmycek ondan eminimNe guzel canm sen rahat olursun ama bebek gelince belli de olmaz küçük olmasi iyi diyom bazen su an zarar vermeyi bilmiyo hic saldirgan degil kizim
doğum sonrası kabiz olmamaya bakın vücut doğumda çok zorlaniyo bol hosav tavsiye ederim bende öyle yapicam sürekli annen beş ocakta gelicekti dimi yasak yok gelir artikinNormal doğumda ıkınıyor ya daha şiddetli hale gelebiliyor basur
Doğum 5 ocakta canım yılbaşı yasakları öncesi gelecek inşallahCnm
doğum sonrası kabiz olmamaya bakın vücut doğumda çok zorlaniyo bol hosav tavsiye ederim bende öyle yapicam sürekli annen beş ocakta gelicekti dimi yasak yok gelir artikin
Ayni durumdaymissik benim ki gerci 30 haftadan sonra kisalma oldu ...valla benim 22. hafta civarı kanamam oldu serklaj yapmayı bile düşünmüştü doktorum ama progestanla düzeldi. hep 32. haftayı görebilsek diyordu çünkü rahim ağzı kısalıyordu her muaynede.
ama 34. hafta gibi durdu şimdi de doğası gelmiyor, doktor şok ben şok
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerlesin azcık daha dayansın minnoşKızlar sabah kanamam oldu biraz hastanedeyim nst de biraz sancim var, daha erken diye ertelemeye çalisiyor doktorum. Suyu iyi ve açilma yok çok şükür. Dua edin lütfen, 2800 olmuş kilosu doğsa da sorun olmaz inşallah ama iki hafta falan daha sabretsek iyiydi
İnşallah cnm Allah kavustursunDoğum 5 ocakta canım yılbaşı yasakları öncesi gelecek inşallah
Bende geniş dipten temizlik yapıyorum cnm bu ay baya yoğunum iki gün dinlenip yapıyorum bebiş tertemiz bir eve doğsun istiyorumBugün biraz temizlik yaptım tuvaleti falan temizledim eğildim doğruldum. Şimdi çok ilginç bi ağrım var böyle karnımın içi acıyo bi de midem bulanıyo gibi ama bulantı sağ tarafta yer değiştirmiş olamaz heralde midemOff fena oldum valla.
Dikkat et cnm bol dinlen Allah yardım etsin inşallah iki hafta daha geçer inşallahKızlar sabah kanamam oldu biraz hastanedeyim nst de biraz sancim var, daha erken diye ertelemeye çalisiyor doktorum. Suyu iyi ve açilma yok çok şükür. Dua edin lütfen, 2800 olmuş kilosu doğsa da sorun olmaz inşallah ama iki hafta falan daha sabretsek iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?