2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım.Dualarımdasın

Tamam canım bakayım bi ona. Duymamıştım ısırgan otunu. Hamileyken yapabiliyor muyuz acaba . Teşekkürler bu arada
Ona Dr karar verir. Bazı basur lar normal doğuma engel şiddetine göre. Ben sezeryan olmama rağmen ara ara hep çektim dikkat etmediğim zamanlar. Şimdi de ara ara oluyor hamileliğin etkisiyle.
Basur da kötü bir şeymiş ya. Allah ileri düzeyde olanlara yardım etsin. Benim arkadaş alaturka tuvalete oturacakken kan çıkıyor fayansa diyordu. Ameliyat oldu hala düzelmedi. Hamilelikten olmustu onun da . Tırstım o yüzden
Canım bence doktoruna sor biz ne desek boş ama basur doğumdan sonra kalıcı olabiliyo diye biliyorum ama sezeryanla normal doğumla bağlantısı ne onu bilemedim
Normal doğumda ıkınıyoruz o da zaten basuru ilerletiyor malesef
Canım geçmiş olsun kaç haftalıksın sen

Normal doğumda ıkınıyor ya daha şiddetli hale gelebiliyor basur

Hmm doğru söylüyorsun

Yaşı küçük ya ister istemez kıskançlık çok olur. Bizimki 5 yaşında baya heyecanlı tabi şimdilik. mutlaka bizdede kriz olacaktır.
Elbette oluyo canm ablamin yas farki 4 olmasina ragmen cok fazla bi kiskanclik vardi kıskançlıktan 1 ay hep hastaydi tabi bu durum kizlarda fazla oluyo erkeklerde kiskanclik nadir oluyo

Cnm hamilelikte bir bilgim yok malesef doğum sonrası yap mutlaka perisandim beni kurtardı basur çatlak iltabi gideriyo doğumdan sonra benim hep oluyo doğum sonrası yine baslarim

Oyy yerim minnoşu küçükmüş daha benimde aklımda o var haa benim kız beni sevmez pek baba aşığıdır o tuvalete gitse kapıda bekler o konuda rahatım ama işte analık
Ne guzel canm sen rahat olursun ama bebek gelince belli de olmaz küçük olmasi iyi diyom bazen su an zarar vermeyi bilmiyo hic saldirgan degil kizim

Rica ederim

Geçmiş olsun cnm sen dikkatli ol kuzum Allah buyuk masallah iyi beslendin demekki benim bebek 31 de bir altiyuzdu nasıl besleniyorsun cnm bende ekleyeyim

Bugün biraz temizlik yaptım tuvaleti falan temizledim eğildim doğruldum. Şimdi çok ilginç bi ağrım var böyle karnımın içi acıyo bi de midem bulanıyo gibi ama bulantı sağ tarafta yer değiştirmiş olamaz heralde midem Off fena oldum valla.

Ne guzel canm sen rahat olursun ama bebek gelince belli de olmaz küçük olmasi iyi diyom bazen su an zarar vermeyi bilmiyo hic saldirgan degil kizim
Benimkide zarar vermez hırçın değil ama babasına imkanı yok sevdirmycek ondan eminim eşime diyorum gündüz uyu kız okuldayken geceleri hem çocuğunu sev hem bak

Ayni durumdaymissik benim ki gerci 30 haftadan sonra kisalma oldu ...

Progrstani biraktin mi yoksa nzmn birakocaksin ? Bana doktorum 37. haftaya girdigimde birakmami söyledi magnezyum ile birlikte .
Yalniz benimkinin kafasi baya asagida

Geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerlesin azcık daha dayansın minnoş

Bende geniş dipten temizlik yapıyorum cnm bu ay baya yoğunum iki gün dinlenip yapıyorum bebiş tertemiz bir eve doğsun istiyorum

Dikkat et cnm bol dinlen Allah yardım etsin inşallah iki hafta daha geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…