- 13 Aralık 2020
- 94
- 130
- 8
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.781
Riskleri hiç sevmiyorum anacım ben
İlla tedbir illa tedbir modundayım
Kafam rahat etmiyor başka türlü.
Bebeye de 20 tane bez koydum
Sanki B. K olarak dünyaya gelecek çocuk
Ama için rahat etmez
Cnm çokça su iç üç güne geçer benim öyle oluyo ne ilaçlar kullanmış biri olarak söyleyeyim iki buçuk litre iç mutlaka şeffaf olcak idrar iyice temizlenince anlarsın zaten ilaçlar içiyorsun ikisi bir olunca geçer merak etmecanım bu bakteriler çabuk geçiyor mu acaba ya?
pazartesi bende de çıktı. bol su içiyorum kaç gündür sabah akşam bir ilacım var, tek kullanımlık antibiyotik aldım, bir de fitilim var.
geçmiş midir acaba? önümüzdeki pazartesi tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum.
İki normal oldum işitme testinden sonra iki saat oldu olmadı çıktımbana da hastane normal doğumda da sezeryanda da bi komplikasyon olmadığı sürece 1 gece kaldırıyoruz, devlet izin vermiyor 1 geceden fazlasına korona yüzünden dedi. eğer bir sorun olursa uzatıyorlarmış ama sorun olmadığı sürece 1 gece
Hayırlısı olsun bebiş küçük inşallah doğum gerçekleşmez tabi sağlığı için en iyisini doktorlar bilirHayırlı olsun Allah hayırlı sağlikli ömür versin inşallah canım, ben de hastanedeyim çarsambadan beri. Bugün tekrar ultrasonda bakip karar verecek doktorum
benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti bende 30 tane bebek bezi koydum ya yetmezse ya gerekirdebulamazsam o an diye bizimki de biraz abartıya kaçıyor sanki
ben en sonbenibekleyin cnım bu gün rüyamda doğum sancılarımız başlıyormuş ikimizinde burdan yazışıyoruz aynı anda doğurucaz herhalde falan diyoruz hayra çıksın inşallah.Doğurduğumuzu göremeden uyandım
zaten o vajinadaki acı hissi geçti. akıntım, idrarım şeffaf. ilaçları almaya başladığımdan beri beşinci günüm. umarım geçmiştir çünkü doğuracak gibi hissediyorum geceden beri. fitili bile atmadım valla ne olur ne olmaz diye.Cnm çokça su iç üç güne geçer benim öyle oluyo ne ilaçlar kullanmış biri olarak söyleyeyim iki buçuk litre iç mutlaka şeffaf olcak idrar iyice temizlenince anlarsın zaten ilaçlar içiyorsun ikisi bir olunca geçer merak etme
Ben doğumdan önce coranaolmaktan korkuyordum, şimdi hastanede corona kapmaktan korkuyorum,doğumda maske ile fenalışırım diye korkuyorum,düşük tansiyonluyum ztn bayılmaktan korkuyorum.... Korkular bitmiyor..valla ben de normali bekliyorum ama bu aşka inancım kalmayacak gibi
gün geçtikçe stres yapıp ben doğuramam ben o kadar enerjik değilim ya yorulursam ya bayılırsam ya tansiyonum düşerse falan kafaya takmaya başladım.
Bende senim gibiyim. Bu gidişle büyük boy bavulla gideceğim glba diyorum. Daha çanta hazrlamadm amaRiskleri hiç sevmiyorum anacım ben
İlla tedbir illa tedbir modundayım
Kafam rahat etmiyor başka türlü.
Bebeye de 20 tane bez koydum
Sanki B. K olarak dünyaya gelecek çocuk
Ama için rahat etmez
Yahu yeteri kadar koyun hastane dönüşü çanta boşaltma kısmı da var biliyorsunuz demiBen doğumdan önce coranaolmaktan korkuyordum, şimdi hastanede corona kapmaktan korkuyorum,doğumda maske ile fenalışırım diye korkuyorum,düşük tansiyonluyum ztn bayılmaktan korkuyorum.... Korkular bitmiyor..Allah yardımcımız olsun
Bende senim gibiyim. Bu gidişle büyük boy bavulla gideceğim glba diyorum. Daha çanta hazrlamadm amayedek çantası da yapim o da bagajda kalsın diyorım
Tabi senin son günlerin cnm sen yinede suya devam et bence dogurana kadar ilişkide enfeksiyon yapiyozaten o vajinadaki acı hissi geçti. akıntım, idrarım şeffaf. ilaçları almaya başladığımdan beri beşinci günüm. umarım geçmiştir çünkü doğuracak gibi hissediyorum geceden beri. fitili bile atmadım valla ne olur ne olmaz diye.
Ben doğumdan önce coranaolmaktan korkuyordum, şimdi hastanede corona kapmaktan korkuyorum,doğumda maske ile fenalışırım diye korkuyorum,düşük tansiyonluyum ztn bayılmaktan korkuyorum.... Korkular bitmiyor..Allah yardımcımız olsun
Bende senim gibiyim. Bu gidişle büyük boy bavulla gideceğim glba diyorum. Daha çanta hazrlamadm amayedek çantası da yapim o da bagajda kalsın diyorım
aslında ilişkiye girmeyi çok istiyorum ama geçen hafta çooook uzun zaman sonra ilk defa ilişki olmuştu sonrasında enfeksiyon çıktı işte. korkuyorum bir daha yapmaya.Tabi senin son günlerin cnm sen yinede suya devam et bence dogurana kadar ilişkide enfeksiyon yapiyo
Haklısın cnm yapacağım bende. Fırsat buldukça evi toparlıyorum şimdi.Oyy kuzum yap yap bence artık. Baksana bebişlerin zamanı hiç belli olmuyor. Geliverir bir anda.
Sen hazırlıklı ol.
Hem daha ağırlaşmamışsındır
Son haftalar daha zor oluyor
Ben şimdi evi toparlamaya çalışıyorum üstten.
Ikınarak yapıyorum pek çok şeyi
aslında ilişkiye girmeyi çok istiyorum ama geçen hafta çooook uzun zaman sonra ilk defa ilişki olmuştu sonrasında enfeksiyon çıktı işte. korkuyorum bir daha yapmaya.
çok çok geçmiş olsun canım. bir an önce sapasağlam evine döner insallah.Haklısın cnm yapacağım bende. Fırsat buldukça evi toparlıyorum şimdi.
Annemle yapacktık covid oldular.babamı dün yoğun bakıma kaldırdılar.Bende bir şey çıkacak mı endişesi..Ona ağla öbürüne ağla helak oldum 1 haftadır. Önümüzdeki hafta kesin hazırlayacağım. Sinir stres üzüntüden erken doğururum diye korku sardı çünkü.
içim rahatladı 10 tane koymuştum.20 bez koyan arkadaslar 12 tane koydum yarisini geri getirdim eve
Haklısın cnm yapacağım bende. Fırsat buldukça evi toparlıyorum şimdi.
Annemle yapacktık covid oldular.babamı dün yoğun bakıma kaldırdılar.Bende bir şey çıkacak mı endişesi..Ona ağla öbürüne ağla helak oldum 1 haftadır. Önümüzdeki hafta kesin hazırlayacağım. Sinir stres üzüntüden erken doğururum diye korku sardı çünkü.
aynen aman enfeksiyon olmasın da napalım artık...bizde 8 aydır tık yok maalesef doktor yasakladı bide doğurunca lohusalık var ohooo bekle de bekle
Çok geçmiş olsun inşallah ağır atlatmazlar covidi sen sinir stres yapma bebekte hissedermiş sakin olmaya çalış herşey güzel olacak diye hem kendini hem bebişini telkin etHaklısın cnm yapacağım bende. Fırsat buldukça evi toparlıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?