2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Riskleri hiç sevmiyorum anacım ben
İlla tedbir illa tedbir modundayım
Kafam rahat etmiyor başka türlü.

Bebeye de 20 tane bez koydum
Sanki B. K olarak dünyaya gelecek çocuk
Ama için rahat etmez
benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti bende 30 tane bebek bezi koydum ya yetmezse ya gerekirdebulamazsam o an diye bizimki de biraz abartıya kaçıyor sanki

Cnm çokça su iç üç güne geçer benim öyle oluyo ne ilaçlar kullanmış biri olarak söyleyeyim iki buçuk litre iç mutlaka şeffaf olcak idrar iyice temizlenince anlarsın zaten ilaçlar içiyorsun ikisi bir olunca geçer merak etme

İki normal oldum işitme testinden sonra iki saat oldu olmadı çıktım

benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti bende 30 tane bebek bezi koydum ya yetmezse ya gerekirdebulamazsam o an diye bizimki de biraz abartıya kaçıyor sanki

O telaşın içinde dışarı çık eczaneye git. Eksik malzeme al. Geri gel. Filan filan bana daha zor geliyor açıkçası

Hoş.. Hayat düsturumdur bu.
Tedbir bizden takdir Allahtan
Bakalım ne yaşayacağız Allahın izniyle

ben en son tugcekb yle aynı rüyayı gördüğümde kız doğurdu biliyorsun.
valla ben gece hiç uyuyamadım 2-3 saatte bir şiddetli sancım oldu. karnım birden indi aşağıya iyice. eşim de farkında karnın gitmiş resmen diyor.
anneme geçeceğim birazdan evde tek kalmak istemiyorum. büyük tuvalete çıkıp çıkıp duruyorum baskı hissinden.

zaten o vajinadaki acı hissi geçti. akıntım, idrarım şeffaf. ilaçları almaya başladığımdan beri beşinci günüm. umarım geçmiştir çünkü doğuracak gibi hissediyorum geceden beri. fitili bile atmadım valla ne olur ne olmaz diye.

Ben doğumdan önce coranaolmaktan korkuyordum, şimdi hastanede corona kapmaktan korkuyorum,doğumda maske ile fenalışırım diye korkuyorum,düşük tansiyonluyum ztn bayılmaktan korkuyorum.... Korkular bitmiyor.. Allah yardımcımız olsun
Riskleri hiç sevmiyorum anacım ben
İlla tedbir illa tedbir modundayım
Kafam rahat etmiyor başka türlü.

Bebeye de 20 tane bez koydum
Sanki B. K olarak dünyaya gelecek çocuk
Ama için rahat etmez
Bende senim gibiyim. Bu gidişle büyük boy bavulla gideceğim glba diyorum. Daha çanta hazrlamadm ama yedek çantası da yapim o da bagajda kalsın diyorım

Yahu yeteri kadar koyun hastane dönüşü çanta boşaltma kısmı da var biliyorsunuz demi

Tabi senin son günlerin cnm sen yinede suya devam et bence dogurana kadar ilişkide enfeksiyon yapiyo

Oyy kuzum yap yap bence artık. Baksana bebişlerin zamanı hiç belli olmuyor. Geliverir bir anda.
Sen hazırlıklı ol.
Hem daha ağırlaşmamışsındır
Son haftalar daha zor oluyor
Ben şimdi evi toparlamaya çalışıyorum üstten.
Ikınarak yapıyorum pek çok şeyi

Haklısın cnm yapacağım bende. Fırsat buldukça evi toparlıyorum şimdi.
Annemle yapacktık covid oldular.babamı dün yoğun bakıma kaldırdılar. Bende bir şey çıkacak mı endişesi..Ona ağla öbürüne ağla helak oldum 1 haftadır. Önümüzdeki hafta kesin hazırlayacağım. Sinir stres üzüntüden erken doğururum diye korku sardı çünkü.

çok çok geçmiş olsun canım. bir an önce sapasağlam evine döner insallah.

Sakin ol kuzum.
İnsan tabiki üzülüyor ama değişen bir şey olmayacak.
Üstelik bu hazırlıkları kendin yapman seni hem mutlu eder hem sakinleştirir hem de motive olursun.
Gerginlik bebeği kötü etkiliyor.
Sakin ol.
Derin nefesler al.
Ağlaman değiştirmez birşey ama dua etmen sakin kalıp allahtan yardım istemen çok şey değiştirebilir
O yüzden sakin ol.
Bence aç valizi.
Minik minik evladının eşyalarını koklayarak koy valize.
İyi gelecek

Çok geçmiş olsun inşallah ağır atlatmazlar covidi sen sinir stres yapma bebekte hissedermiş sakin olmaya çalış herşey güzel olacak diye hem kendini hem bebişini telkin et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…