- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.761
demin hıçkırdı biraz rahatladım.Bisey olmamıştır insallah canm o simdi bu hareketliljkten sonra yorulmus dinlenmeye gecmistir
bna normal doğum bir gün sezeryan iki gün dendi. ama bir aksilik olmazsa.Bide doktor toplam 1 gun hastanede kalcagimi soledi bende dusunuyorum ilk bebegimde 3gun kalmisdik anca yürüye bilmisdim bir korona testi yapilacakmis size de 1 gece kalmaktan bahsetdimi doktorunuz kizlar
Ikna etmeye calisicam doktorumu yoksa 1 gun nedir ya sonuçta ameliyatbna normal doğum bir gün sezeryan iki gün dendi. ama bir aksilik olmazsa.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallahIyi geceler hanimlar bende bugun 36+4 te yuksek tansiyon sebebiyle ve idrarda albumin gorulmesine baglu sezeryana alindim 5 kg bir oglum oldu dr um 4 kg bekliyordu hep birlikte sasirdik kaldik tostirik yanaklari gorunce ama benim icin hersey cok zordu tansiyn seke problemi varsa cekmediginiz kalmiyor cok aci cektim bugun neyseki oglumabakip rahatliyorum heekese saglikli hayirli dogumlar dilerim
Bende doktora sordum canım eğer sabahtan doğumun gerçekleşirse normal doğum olarak 12 saat geçtikten sonra çıkarıyoruz dedi.Ama sezeryan olursa 2 gün dedibna normal doğum bir gün sezeryan iki gün dendi. ama bir aksilik olmazsa.
Oyy maşallah tosuncuğa. Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün yolunu bahtını açık etsin.Iyi geceler hanimlar bende bugun 36+4 te yuksek tansiyon sebebiyle ve idrarda albumin gorulmesine baglu sezeryana alindim 5 kg bir oglum oldu dr um 4 kg bekliyordu hep birlikte sasirdik kaldik tostirik yanaklari gorunce ama benim icin hersey cok zordu tansiyn seke problemi varsa cekmediginiz kalmiyor cok aci cektim bugun neyseki oglumabakip rahatliyorum heekese saglikli hayirli dogumlar dilerim
Hayırlı olsun Allah hayırlı sağlikli ömür versin inşallah canım, ben de hastanedeyim çarsambadan beri. Bugün tekrar ultrasonda bakip karar verecek doktorumIyi geceler hanimlar bende bugun 36+4 te yuksek tansiyon sebebiyle ve idrarda albumin gorulmesine baglu sezeryana alindim 5 kg bir oglum oldu dr um 4 kg bekliyordu hep birlikte sasirdik kaldik tostirik yanaklari gorunce ama benim icin hersey cok zordu tansiyn seke problemi varsa cekmediginiz kalmiyor cok aci cektim bugun neyseki oglumabakip rahatliyorum heekese saglikli hayirli dogumlar dilerim
Tebrikler canımIyi geceler hanimlar bende bugun 36+4 te yuksek tansiyon sebebiyle ve idrarda albumin gorulmesine baglu sezeryana alindim 5 kg bir oglum oldu dr um 4 kg bekliyordu hep birlikte sasirdik kaldik tostirik yanaklari gorunce ama benim icin hersey cok zordu tansiyn seke problemi varsa cekmediginiz kalmiyor cok aci cektim bugun neyseki oglumabakip rahatliyorum heekese saglikli hayirli dogumlar dilerim
Canım doktorun korona olduysa zaten 2hafta kadar onunla temasa geçmemen senin için daha iyi olur. Başka güvenebileceğin doktor tavsiyesi isteyebilirsin kendi doktorundan eğer bildiğin başka doktor yoksa. Acil durum olursa ona gidersin en azından ki hafta olarak artık her an gelebilir bebiş. Ayrıca pandemi dönemi malesef tek önemli olan sağlıkla kucağımıza almak hangi doktor olduğu önemli değilKızlar gunaydın c tsı karantinam bıtmstı pzt duruma gidecektim oda corana olmus sanırım butun hafta yoktu yazdım bı Dr kontrol ol dedi 38 haftam carsamba gıttım vakıf hast. Hersey ıyı dedi sabah 5gıbı boyle sanki uykumdan uyandıracak akıntı gıbı basladı sonra tutamadım su gıbı camaşırımı ıslatıcak kadar sıvı geldi beklıyorum 1saatr devamı yok 9gıbı gene vakıf hast gıdıcem drum da yok sinirlerim cok bozuk ıns su degıldır bana dua edin Baska ellere kalmıyım
hahahah naptın kız bir gece kalıcaz
ben sadece depend koydum valla bir de kıçımdaki kilot olur yeter bence
İnşallah sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun bebişlerimizi..Bol miktarda bakteri çıktığı için sanırım. 2.5 litre de su iç, dedi.
Maşallah maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallahIyi geceler hanimlar bende bugun 36+4 te yuksek tansiyon sebebiyle ve idrarda albumin gorulmesine baglu sezeryana alindim 5 kg bir oglum oldu dr um 4 kg bekliyordu hep birlikte sasirdik kaldik tostirik yanaklari gorunce ama benim icin hersey cok zordu tansiyn seke problemi varsa cekmediginiz kalmiyor cok aci cektim bugun neyseki oglumabakip rahatliyorum heekese saglikli hayirli dogumlar dilerim
Canım inşallah en hayırlı olan neyse o olur hakkında bu şekilde dua et sende.belki de başka eller senin için şu durumda daha iyi olacak bilemeyiz.hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar gunaydın c tsı karantinam bıtmstı pzt duruma gidecektim oda corana olmus sanırım butun hafta yoktu yazdım bı Dr kontrol ol dedi 38 haftam carsamba gıttım vakıf hast. Hersey ıyı dedi sabah 5gıbı boyle sanki uykumdan uyandıracak akıntı gıbı basladı sonra tutamadım su gıbı camaşırımı ıslatıcak kadar sıvı geldi beklıyorum 1saatr devamı yok 9gıbı gene vakıf hast gıdıcem drum da yok sinirlerim cok bozuk ıns su degıldır bana dua edin Baska ellere kalmıyım
Cok gecmis olsun.Emin ellerdesiniz.Hersey çok güzel olacak inşallah.Son durum nedir ?Ben korkmaya başladım kızlar dua edin yarın güzel bir gün olsun bebeğim doğacaksa da sağlıklı olsun
Çok geçmiş olsun.Neyse ki acilen müdahale etmişler tehlikeli bir durum geçirmişsiniz.Sekeriniz varsa o yüzden tospik doğmuştur kuzucuk. Hem preeklemsi hem gebelik şekeri baya zorlamış sizi ama sağlıkla kucaginiza aldınız ya çok şükür.Anali babali saglikli bir ömrü olsun.Iyi geceler hanimlar bende bugun 36+4 te yuksek tansiyon sebebiyle ve idrarda albumin gorulmesine baglu sezeryana alindim 5 kg bir oglum oldu dr um 4 kg bekliyordu hep birlikte sasirdik kaldik tostirik yanaklari gorunce ama benim icin hersey cok zordu tansiyn seke problemi varsa cekmediginiz kalmiyor cok aci cektim bugun neyseki oglumabakip rahatliyorum heekese saglikli hayirli dogumlar dilerim
Doktorunuzla 2-3 hafta temasa geçmemelisiniz.Gecmis olsun.Onemli olan bebişlerin sağlıkla doğması.Kendinize yeni bir doktor seçerseniz daha iyi olacak gibi.Kızlar gunaydın c tsı karantinam bıtmstı pzt duruma gidecektim oda corana olmus sanırım butun hafta yoktu yazdım bı Dr kontrol ol dedi 38 haftam carsamba gıttım vakıf hast. Hersey ıyı dedi sabah 5gıbı boyle sanki uykumdan uyandıracak akıntı gıbı basladı sonra tutamadım su gıbı camaşırımı ıslatıcak kadar sıvı geldi beklıyorum 1saatr devamı yok 9gıbı gene vakıf hast gıdıcem drum da yok sinirlerim cok bozuk ıns su degıldır bana dua edin Baska ellere kalmıyım
Dogurursun cnm bı ıkın çıkarvalla ben de normali bekliyorum ama bu aşka inancım kalmayacak gibi
gün geçtikçe stres yapıp ben doğuramam ben o kadar enerjik değilim ya yorulursam ya bayılırsam ya tansiyonum düşerse falan kafaya takmaya başladım.
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün oğluşunuzuIyi geceler hanimlar bende bugun 36+4 te yuksek tansiyon sebebiyle ve idrarda albumin gorulmesine baglu sezeryana alindim 5 kg bir oglum oldu dr um 4 kg bekliyordu hep birlikte sasirdik kaldik tostirik yanaklari gorunce ama benim icin hersey cok zordu tansiyn seke problemi varsa cekmediginiz kalmiyor cok aci cektim bugun neyseki oglumabakip rahatliyorum heekese saglikli hayirli dogumlar dilerim
bana da hastane normal doğumda da sezeryanda da bi komplikasyon olmadığı sürece 1 gece kaldırıyoruz, devlet izin vermiyor 1 geceden fazlasına korona yüzünden dedi. eğer bir sorun olursa uzatıyorlarmış ama sorun olmadığı sürece 1 geceBide doktor toplam 1 gun hastanede kalcagimi soledi bende dusunuyorum ilk bebegimde 3gun kalmisdik anca yürüye bilmisdim bir korona testi yapilacakmis size de 1 gece kalmaktan bahsetdimi doktorunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?