2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
aslında ilişkiye girmeyi çok istiyorum ama geçen hafta çooook uzun zaman sonra ilk defa ilişki olmuştu sonrasında enfeksiyon çıktı işte. korkuyorum bir daha yapmaya.
Bende de kronik bi şekilde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmiyordu şükür hamilelikte çok olmadı.ilişkiden önce ve sonrasında mutlaka tuvalete girmemi söylemişti doktor.Gerçekten çok işe yarıyor ve bol içmek ayağını sıcak tutmak bunlar baya etkili

Hayırlısı olsun bebiş küçük inşallah doğum gerçekleşmez tabi sağlığı için en iyisini doktorlar bilir
Bugün de erteledik ilaçlarla, ilaca rağmen sancim oluyor kesilmedi tamamen. Ciğer geliştirme ignesinin uzerinden 24 saat geçsin yarin sezaryen olacağım büyük ihtimalle

archimom
Teşekkür ederim, bugün de bekliyoruz yarin %90 sezaryen olacak dedi doktor, anne karnındaki bir gün küvezde kalacağı 3 gune bedel dedi. Onceki doğumdan dikişlerime baski yapıyor sancim da arada baya can yakıyor ama bir gece daha dayanacağiz ciğer geliştirme ignesinin daha iyi etki etmesi için.2900 olmuş inşallah küveze gerek kalmaz yanıma alabilirim

Geçmiş olsun.Kuvez görmeyebilir inşallah ciğer geliştirici de yapılmış.Saglikla kavuşun.Bizleri de haberdar edin

Yaz döneminde ben de 3 litre içiyordum. Kış gelince 1.5 litreye düşürmüşüm. Bir de ben günlük ped kullanıyordum.Acaba o mu tetikledi bilemiyorum. Günlük ped kullanmayı bıraktım zaten bol bol da su içiyorum. İnşallah hemen geçer. Doktor 2 hafta sonra tekrar test yapalım dedi. Yalnız ben çok stres yaptım, gece hiç uyuyamadım.

Geçmiş olsun canım inşaallah kuveze gerek kalmaz

Ahh bu bebişler ne aceleci böyle
Zamamjı gelmiş demek ki annesi.
Stres yapma.

Hadi hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Var mıydı hiç bi değişiklik belirti?

Hadi hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Var mıydı hiç bi değişiklik belirti?
Bi ara yazmıştım canım bayağı bi ara bacak aramdaki açıdan yürüyemiyordum şimdi ilk zamanki kadar ağrı yok da yine de yürürken acı çekiyorum yürüyüşüme bile yansıyor ister istemez penguen gibiyim resmen

Bu ocak bebekleri gercektende firlama citki kimse yerinde duramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…