2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende çok korkarım öyle bakmaktan canım dikişti yaraydı falan hatta oğlumu doğum sırasında kucağıma vermek istemişti doktor yok yok sakın bana göstermeyin ben korkarım demiştimşimdi kordonu falan görürüm die kan falanbunda bakalım napıcam yine aynı düşüncem ilki gibi bu defa doğum fotoğrafçısıda giricek doğumuma mecbur kucağıma verirler napıcam hiç bilmiyorum

Bol miktarda bakteri çıktığı için sanırım. 2.5 litre de su iç, dedi.
Cnm kendimi bildim bileli idrarda enfeksiyon yaşadım bu hamilelikte iki litre hep su içtim nadiren yanma oluyo bide temiz kullanılmayan atlet kullanıyorum kesip katlayıp her lavaboda katlayıp çeviriyorum sonra başka kullanıyorum hep temiz oluyo enfeksiyon olusmuyo su ve bez çok önemli

canım bu bakteriler çabuk geçiyor mu acaba ya?
pazartesi bende de çıktı. bol su içiyorum kaç gündür sabah akşam bir ilacım var, tek kullanımlık antibiyotik aldım, bir de fitilim var.
geçmiş midir acaba? önümüzdeki pazartesi tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum.

Kızlar ne kadar çok sezaryan olacak kişi var normal olan çok az gördüğüm kadarıyla sağ saglim doğum yapalimda
Benim şimdilik normal bı aksilik çıkmazsa ilk dogumumda suni sancı ile oldu bunda da zorlanirsam cekermiyim o sanciyi bilmiyorum zor oluyor kendi sancin olmadığında

aman hiç güzel donum da yok hepsi pörsüdü.
en kötü eve yollarım eşimi dedim.
bu arada atlet konusunda da kocamınkilere geçiş yaptım ben
Biz pijamaları ortak giyiyoruz canım bim den aldim xl 3'lü 9 lira gibi bi rakamdi tam hatırlamıyorum da batarsa atarsın güzel donu ne yapacaksın güzelleri doğumdan sonraya sakla

Kızlar ne kadar çok sezaryan olacak kişi var normal olan çok az gördüğüm kadarıyla sağ saglim doğum yapalimda
valla ben de normali bekliyorum ama bu aşka inancım kalmayacak gibi
gün geçtikçe stres yapıp ben doğuramam ben o kadar enerjik değilim ya yorulursam ya bayılırsam ya tansiyonum düşerse falan kafaya takmaya başladım.

Biz pijamaları ortak giyiyoruz canım bim den aldim xl 3'lü 9 lira gibi bi rakamdi tam hatırlamıyorum da batarsa atarsın güzel donu ne yapacaksın güzelleri doğumdan sonraya sakla
çok mantıklı yarın çıkınca alıp yıkayayım bari çantaya atayım. ben valla indirimde diye koca paket ped almıştım kendime.
çok şükür ki kullanmak nasip olmadı, hamileymişim ondan da atayım bari birkaç tane.
benim de hastalığım çorap. asla çorapsız gezemem. dört tane koydum çantaya halbuki çok gereksiz

Yoo bence çok gerekli, ayaktan üşümemek lazım bebiş gazlı olmasın giy üst üste... annem hep der lohusa kendine çok dikkat etmeli hiç üşütme , ben yün örme corap bile koydum...ayaklarım çok üşür terliksiz çorapsız basamam kışın ne olur ne olmaz mevsim soğuk

aynen ilk defa bu akşam ayaklarıma sıcak su torbası koydum. zaten enfeksiyonum var.
normalde sıcak su torbası önerilmiyor sanırım ama üşüyeceğime koydum valla

kızlar bi on dakika önce falan feci bir sancı girdi özellikle kasıklarıma.
ayaktaydım dizlerimin bağı çözüldü resmen yere eğildim yığıldım kaldım. bebek inanılmaz hareketliydi.
biraz derin nefes aldım düzelince kalktım şimdi bebekte tık yok hareket etmiyor.
korkuyorum resmen bebeğe bir şey mi oldu acaba diye?
karnım da baya aşağı inmiş.

Hanimlar anca girebildim bugun sezaryen olacaklar dikiş izi kalmıyor eskisi gibi estetik dikis atiyorlar benim de genel anesteziyle sezeryan kesilmekden cok genel anesteziden korkuyorum

Bisey olmamıştır insallah canm o simdi bu hareketliljkten sonra yorulmus dinlenmeye gecmistir

Bide doktor toplam 1 gun hastanede kalcagimi soledi bende dusunuyorum ilk bebegimde 3gun kalmisdik anca yürüye bilmisdim bir korona testi yapilacakmis size de 1 gece kalmaktan bahsetdimi doktorunuz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…