- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.841
Demek ki o penguen yürüyüşü ondan oluyomuşBi ara yazmıştım canım bayağı bi ara bacak aramdaki açıdan yürüyemiyordum şimdi ilk zamanki kadar ağrı yok da yine de yürürken acı çekiyorum yürüyüşüme bile yansıyor ister istemez penguen gibiyim resmen
Bende böyle hissediyorum rahim agzi kisaligi varmis ilaclarla rahattim simdi biraktim yine böyle hissediyorum .Bi ara yazmıştım canım bayağı bi ara bacak aramdaki açıdan yürüyemiyordum şimdi ilk zamanki kadar ağrı yok da yine de yürürken acı çekiyorum yürüyüşüme bile yansıyor ister istemez penguen gibiyim resmen
Iyiyim.Hastane ortamı nasıl olsun..Yatış iştearchimom nasılsın canım
Hayırlısı olsun.Biraz dayanırsın belki..Yine de hazırlıklarını bitir tabiKızlar ben bugün hastaneye gittim bebek 2600 olmuş kafası kanala girmiş ultrasonda bunu görünce alttan muayene etti ve 2 cm açıklığım var hazırlıklarını tamamla ocağı beklemeyecek çarşamba günü tekrar gel dedi doktor
Basin sag olsun ... benim babam yok ama hayatimin cogunu anneannemle gecirdim ve bende onu kaybettim 8. ayda kovidden cenazesine gidemedimKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Bende babamı iki ay önce kaybettimKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Benim de 4 Ocak'a gün aldım o zamana kadar durursaBen de 4 ocağa aldım tabi durursa o güne kadar
Başın sağolsun. Mekânı cennet olsun inşallah.Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Aa seninle günümüz nerdeyse aynı canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar ben bugün hastaneye gittim bebek 2600 olmuş kafası kanala girmiş ultrasonda bunu görünce alttan muayene etti ve 2 cm açıklığım var hazırlıklarını tamamla ocağı beklemeyecek çarşamba günü tekrar gel dedi doktor
Canım benim başın sağolsun Allahım sabır versin sana , mekanı cennet olsun inşallahKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Başınız sağolsun canım, Rabbim size sabır versinKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Aynen ya illa 2020 de gelcez diye diretiyorlar
Canım hadi inşallah dualarımız seninle, bebegin de inşallah hemen yanına verilir.Bugün de erteledik ilaçlarla, ilaca rağmen sancim oluyor kesilmedi tamamen. Ciğer geliştirme ignesinin uzerinden 24 saat geçsin yarin sezaryen olacağım büyük ihtimalle
Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Başınız sağolsun, Allah sabır versinKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Peki sen bir sey hissettin mi cnm? Bebisler beklemiyor... Benim de normalde 5 Şubat ama ocağın son haftası diyordu doktorum. İnşallah beklerKızlar ben bugün hastaneye gittim bebek 2600 olmuş kafası kanala girmiş ultrasonda bunu görünce alttan muayene etti ve 2 cm açıklığım var hazırlıklarını tamamla ocağı beklemeyecek çarşamba günü tekrar gel dedi doktor
canim allah sabir versin mekani cennet olsunKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallahKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun.Kuvez görmeyebilir inşallah ciğer geliştirici de yapılmış.Saglikla kavuşun.Bizleri de haberdar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?