2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende böyle hissediyorum rahim agzi kisaligi varmis ilaclarla rahattim simdi biraktim yine böyle hissediyorum .

ama söyle düsün dogumun inhsallah kolay olur acilman vs

Iyiyim.Hastane ortamı nasıl olsun..Yatış işte
Hayırlısı olsun.Biraz dayanırsın belki..Yine de hazırlıklarını bitir tabi

Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.

Basin sag olsun ... benim babam yok ama hayatimin cogunu anneannemle gecirdim ve bende onu kaybettim 8. ayda kovidden cenazesine gidemedim

belkide gidemedigimiz bizim icin daha iyi yoksa daha fazla yikilabilridik . Agla bolca dök icini acisi gecmiyor ama diniyor

ben etrafimda kimsenin konuyla konusmasini istemedim esim de dahil sanki hala hastanede yatiyormus hissi var

evladin icin güclü dur dua et bol bol

yatigi yer cennet olsun inshallah topragi bol olsun

Bende babamı iki ay önce kaybettimdoya doya kendimi sala sala aglayamadim... Doğum yapsam kendimi sıkmadan ağlayacağım...
Babalarimizin mekanı cennet olsun kabirleri nur dolsun... Ben hala kabullenemedim sanki bir yere gitti gelecek gibi...

Başın sağolsun. Mekânı cennet olsun inşallah.
Rabbim sizlere sabır versin.

Aa seninle günümüz nerdeyse aynı canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım benim başın sağolsun Allahım sabır versin sana , mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun canım, Rabbim size sabır versin

Başın sağ olsun kuzum.
Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Sen yolunu bulmuşsun zaten
Sımsıkı sarıl bebeğine.
Ömür işte başlıyor birşeyler vesile oluyor bitiyor.
Tam hayat döngüsünün içindeyiz bir yerde ömür bitiyor bir yerde başlıyor.
Bizim de babaanemiz koronadan vefat etti ertesi gün görümcem doğum yaptı.
Amcamız vefat etti koronadan ertesi gün ben hamile olduğumu öğrendim.
Ömür işte....

Başınız sağolsun, Allah sabır versin

Peki sen bir sey hissettin mi cnm? Bebisler beklemiyor... Benim de normalde 5 Şubat ama ocağın son haftası diyordu doktorum. İnşallah bekler

canim allah sabir versin mekani cennet olsun

Başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…