2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Başın sağolsun Allah sabır versin. Allah sana yavruna uzun sağlıklı ömür versin inşallah.

çok çok geçmiş olsun canım. bir an önce sapasağlam evine döner insallah.
İnşallah cnm benim
Ne güzel yazmışsın cnm gönlüne sağlık
Olmaya çalışıyorum hem annem hem babam olunca ikiye bölündüm. Annem iyi de hem panik biri hem de babamı düşünmekten kendini helak etti. Evladımın tekmeleri bile beni nasıl mutlu ediyor, Allah'ıma şükürler olsun

Çok geçmiş olsun inşallah ağır atlatmazlar covidi sen sinir stres yapma bebekte hissedermiş sakin olmaya çalış herşey güzel olacak diye hem kendini hem bebişini telkin et
Allah razı olsun cnm deniyorum.

GonulSenligim seninde başın sağolsun cnm. Mekanı cennet olsun. yazdıklarını okuyunca dayanamadım başladım ağlamaya
Allah'ım babamı bize bağışlasın,torununu görmeyi nasip etsin çok korkuyorum bende.
Rabbim şifasını versin annenle babanın inşallah canım
Amin canım çok teşekkür ederim

Sizden ricam hepimiz hamileyiz dualarımızı Allahım kabul eder anneme babama bir dua eder misiniz kızlar?

Bende böyle hissediyorum rahim agzi kisaligi varmis ilaclarla rahattim simdi biraktim yine böyle hissediyorum .
ama söyle düsün dogumun inhsallah kolay olur acilman vs
İnşallah canım ya bugün işte muayeneden sonra çatın çok müsait çok rahat doğurursun falan dedi ama tabi son dk kadar ne olacağı belli olmaz nasip

Amin çok teşekkür ediyorum evet ben de konuyla ilgili konuşmayı tercih etmiyorum, taziye aramalarına çıkmıyorum. Haberi hep eşim bildirdi akrabalara ,dostlara ben söyleyemedim. Annemden evvel öğrendim anneme söylemek zorunda kaldım karantinadaydı. Covid çağrı merkezini arayıp izin istedik mesafemizi koruyup gidip söyledim en zoruydu. Ama dediğin hala hastanede yatıyor gibi.Belki de bu düşünce ayakta tutuyor.
Senin de başın sağolsun canım mekanı cennet olsun amin. Aynı duygulardayım. Zaman her şeyin ilacı rabbim sabırlar versin.
Başın sağolsun. Mekânı cennet olsun inşallah.
Rabbim sizlere sabır versin.
Amin çok teşekkür ediyorum
GonulSenligim canım yazdıklarını okurken ezan okunuyordu. bol bol dua ettim. çok üzgünüm. başın sağ olsun.
Allah razı olsun. Rabbim doğacak çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Canım benim başın sağolsun Allahım sabır versin sana , mekanı cennet olsun inşallah
Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun
Başınız sağolsun canım, Rabbim size sabır versin
teşekkür ederim canım sağolasın
Doğru diyorsun hayat devam ediyor ömrü biten vadesi dolan bi bahaneyle ayrılıyor aramızdan. İnsan sevdiklerine konduramıyor işte ölümü. Rabbim sabrını veriyor şükür
Başınız sağolsun, Allah sabır versin
Teşekkür ederim canım
canim allah sabir versin mekani cennet olsun
Amin canım Allah razı olsun
Başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallah
Amin çok teşekkürler ,Allah razı olsun

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok güzel dualarda bulunmuşsunuz. Bu kadar hamilenin duası o kadar huzur verdi ki hepinizden Allah razı olsun .

Başın sağolsun Allah sabır
Enm89 sağolasın canım amin inşallah

klbkbr canım seni de üzmek istemezdim rabbim annene babana tez vakitte şifa versin inşallah. Benim babam torununu göremedi ama hep rüyasında gördüğünü söylerdi inanıyorum o torunuyla bizden evvel tanıştı. Senin baban görecek inşallah torununu canım. Sen kendini sıkma üzme dua et bol bol.
Ben de duacıları olurum tabiki ne demek .

Iyiyim.Hastane ortamı nasıl olsun..Yatış işte

Hayırlısı olsun.Biraz dayanırsın belki..Yine de hazırlıklarını bitir tabi
Aslında hazırlıklarım tam ama aynı zamanda da hiç birşey tam değilmiş gibi hissediyorum bugün hiç beklemiyordum böyle bi durum bu arada kızlar alttan muayene sonrası kanamam oldu bi kaç gün sürer korkma dedi günlük takıyorum sabahtan beri

Başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Çok üzüldüm can rabbim cennetinde kavuştursun başın sağolsun

Peki sen bir sey hissettin mi cnm? Bebisler beklemiyor... Benim de normalde 5 Şubat ama ocağın son haftası diyordu doktorum. İnşallah bekler
Valla canım ne zamandır yürürken bacak aramdaki kemiklerim ağrıyordu Son bir haftadır da afedersiniz hıçkırıklarını falan popomda hissediyor gibiydim eşime de söylemiştim hatta mesaneme falan dokunuyor diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…