- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.861
İnşallah canım dualarinizda unutmayın lütfenGeçmiş olsun canım inşaallah kuveze gerek kalmaz
Başın sağolsun Allah sabır versin. Allah sana yavruna uzun sağlıklı ömür versin inşallah.Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
İnşallah cnm benimçok çok geçmiş olsun canım. bir an önce sapasağlam evine döner insallah.
Ne güzel yazmışsın cnm gönlüne sağlıkSakin ol kuzum.
İnsan tabiki üzülüyor ama değişen bir şey olmayacak.
Üstelik bu hazırlıkları kendin yapman seni hem mutlu eder hem sakinleştirir hem de motive olursun.
Gerginlik bebeği kötü etkiliyor.
Sakin ol.
Derin nefesler al.
Ağlaman değiştirmez birşey ama dua etmen sakin kalıp allahtan yardım istemen çok şey değiştirebilir
O yüzden sakin ol.
Bence aç valizi.
Minik minik evladının eşyalarını koklayarak koy valize.
İyi gelecek
Allah razı olsun cnmÇok geçmiş olsun inşallah ağır atlatmazlar covidi sen sinir stres yapma bebekte hissedermiş sakin olmaya çalış herşey güzel olacak diye hem kendini hem bebişini telkin et
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim şifasını versin annenle babanın inşallah canım
İnşaallah bekler canimİnşallah canım ya çarşambaya kadar 2800-3000 olur kilosu dedi ama o kadar alacağını hiç sanmıyorum 37 ti bitirsem bari diye düşünüyorum ama bakalım bizim kız bekleyecek mi
KesinlikleDemek ki o penguen yürüyüşü ondan oluyomuş
İnşallah canım ya bugün işte muayeneden sonra çatın çok müsait çok rahat doğurursun falan dedi ama tabi son dk kadar ne olacağı belli olmaz nasipama söyle düsün dogumun inhsallah kolay olur acilman vs
Amin çok teşekkür ediyorumBasin sag olsun ... benim babam yok ama hayatimin cogunu anneannemle gecirdim ve bende onu kaybettim 8. ayda kovidden cenazesine gidemedim
belkide gidemedigimiz bizim icin daha iyi yoksa daha fazla yikilabilridik . Agla bolca dök icini acisi gecmiyor ama diniyor
ben etrafimda kimsenin konuyla konusmasini istemedim esim de dahil sanki hala hastanede yatiyormus hissi var
evladin icin güclü dur dua et bol bol
yatigi yer cennet olsun inshallah topragi bol olsun
Senin de başın sağolsun canım mekanı cennet olsun amin. Aynı duygulardayım. Zaman her şeyin ilacı rabbim sabırlar versin.Bende babamı iki ay önce kaybettimdoya doya kendimi sala sala aglayamadim... Doğum yapsam kendimi sıkmadan ağlayacağım...
Babalarimizin mekanı cennet olsun kabirleri nur dolsun... Ben hala kabullenemedim sanki bir yere gitti gelecek gibi...
Amin çok teşekkür ediyorumBaşın sağolsun. Mekânı cennet olsun inşallah.
Rabbim sizlere sabır versin.
Allah razı olsun. Rabbim doğacak çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.GonulSenligim canım yazdıklarını okurken ezan okunuyordu. bol bol dua ettim. çok üzgünüm. başın sağ olsun.
Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunCanım benim başın sağolsun Allahım sabır versin sana , mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağolsun canım, Rabbim size sabır versin
Doğru diyorsun hayat devam ediyor ömrü biten vadesi dolan bi bahaneyle ayrılıyor aramızdan. İnsan sevdiklerine konduramıyor işte ölümü. Rabbim sabrını veriyor şükürBaşın sağ olsun kuzum.
Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Sen yolunu bulmuşsun zaten
Sımsıkı sarıl bebeğine.
Ömür işte başlıyor birşeyler vesile oluyor bitiyor.
Tam hayat döngüsünün içindeyiz bir yerde ömür bitiyor bir yerde başlıyor.
Bizim de babaanemiz koronadan vefat etti ertesi gün görümcem doğum yaptı.
Amcamız vefat etti koronadan ertesi gün ben hamile olduğumu öğrendim.
Ömür işte....
Teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun, Allah sabır versin
Amin canım Allah razı olsuncanim allah sabir versin mekani cennet olsun
Amin çok teşekkürler ,Allah razı olsunBaşın sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallah
Çok güldüm buna bende 20tane bez koydum.Ne olur ne olmazRiskleri hiç sevmiyorum anacım ben
İlla tedbir illa tedbir modundayım
Kafam rahat etmiyor başka türlü.
Bebeye de 20 tane bez koydum
Sanki B. K olarak dünyaya gelecek çocuk
Ama için rahat etmez
Sonunda doğurdumdarısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
Çok güldüm buna bende 20tane bez koydum.Ne olur ne olmaz
Başın sağolsun Allah sabır
GonulSenligim seninde başın sağolsun cnm. Mekanı cennet olsun. yazdıklarını okuyunca dayanamadım başladım ağlamaya
Allah'ım babamı bize bağışlasın,torununu görmeyi nasip etsinçok korkuyorum bende.
Sizden ricam hepimiz hamileyiz dualarımızı Allahım kabul eder anneme babama bir dua eder misiniz kızlar?
Canım gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah. Tecrübelerini bekliyoruz .Sonunda doğurdumdarısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
Aslında hazırlıklarım tam ama aynı zamanda da hiç birşey tam değilmiş gibi hissediyorum bugün hiç beklemiyordum böyle bi durum bu arada kızlar alttan muayene sonrası kanamam oldu bi kaç gün sürer korkma dedi günlük takıyorum sabahtan beriIyiyim.Hastane ortamı nasıl olsun..Yatış işte
Hayırlısı olsun.Biraz dayanırsın belki..Yine de hazırlıklarını bitir tabi
Başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesinKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
İnşallah canım sen ne yaptın daha önce hiç çatı muayenesi oldun muAa seninle günümüz nerdeyse aynı canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok üzüldüm can rabbim cennetinde kavuştursun başın sağolsunKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Valla canım ne zamandır yürürken bacak aramdaki kemiklerim ağrıyordu Son bir haftadır da afedersiniz hıçkırıklarını falan popomda hissediyor gibiydim eşime de söylemiştim hatta mesaneme falan dokunuyor diyordumPeki sen bir sey hissettin mi cnm? Bebisler beklemiyor... Benim de normalde 5 Şubat ama ocağın son haftası diyordu doktorum. İnşallah bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?