- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #23.881
Hadi bakalım doğum ne zamana görünüyor Dr birşey söylüyor muIyiyim.Hastane ortamı nasıl olsun..Yatış işte
Hayırlısı olsun.Biraz dayanırsın belki..Yine de hazırlıklarını bitir tabi
Kavimler göçü hazırlıklarıAh biz bu analar
Şimdiden böyleysekk
Ben dışarı gezmeye gittiğimizi düşünemiyorum.
İki gün Bi yerde yatılı kalmayı hayal dahi edemiyorum
Kesinlikle tanışmışlardır cnım@Enm89 sağolasın canım amin inşallah
klbkbr canım seni de üzmek istemezdim rabbim annene babana tez vakitte şifa versin inşallah. Benim babam torununu göremedi ama hep rüyasında gördüğünü söylerdi inanıyorum o torunuyla bizden evvel tanıştı. Senin baban görecek inşallah torununu canım. Sen kendini sıkma üzme dua et bol bol.
Ben de duacıları olurum tabiki ne demek .
O ağrı nasıl bir şey kiValla canım ne zamandır yürürken bacak aramdaki kemiklerim ağrıyordu Son bir haftadır da afedersiniz hıçkırıklarını falan popomda hissediyor gibiydim eşime de söylemiştim hatta mesaneme falan dokunuyor diyordum
Amin canım teşekkür ederimHakkında hayırlısı canım kilosuda iyi çok şükür.Rabbim sağ salim kucağına versin aminnn
İnşallah canım Allah razı olsunCanım hadi inşallah dualarımız seninle, bebegin de inşallah hemen yanına verilir.
Geçer cnm niye geçmesin sen yine iki litre yap canını sıkmaYaz döneminde ben de 3 litre içiyordum. Kış gelince 1.5 litreye düşürmüşüm. Bir de ben günlük ped kullanıyordum.Acaba o mu tetikledi bilemiyorum. Günlük ped kullanmayı bıraktım zaten bol bol da su içiyorum. İnşallah hemen geçer. Doktor 2 hafta sonra tekrar test yapalım dedi. Yalnız ben çok stres yaptım, gece hiç uyuyamadım.
Kavimler göçü hazırlıkları
Yatakta dönerken yürürken resmen alt tarafındaki kemikler birbirine sürtüyor gibi canım benim ilk zaman bayağı şiddetliydi lavaboya kalkamıyordum şimdide var ama daha az şükür ya da ben ağrıya alıştımO ağrı nasıl bir şey kibenimkide doğum pozisyonu almış ama bilmiyorum öyle bir baskı hissetmedim
Dr bana baş geliş dedi kanala yerleşme gibi bir şey demedi ama ara ara ağrım oluyor leğen kemiğinde oda nadir yaniYatakta dönerken yürürken resmen alt tarafındaki kemikler birbirine sürtüyor gibi canım benim ilk zaman bayağı şiddetliydi lavaboya kalkamıyordum şimdide var ama daha az şükür ya da ben ağrıya alıştım
Ne desem acına çare olmayacak biliyorum öyle iyi anlıyorum ki seni..Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah sizlere sabırlar versinKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Basıniz sagolsun Allah sabirlar versin...Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen baş geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Yok canım benim bildiğin kafası kanala girmiş bayağıdır baş gelişti zaten kafasının kanalda olduğunu görünce zaten ultrason cihazını kapayım çatı muayenesi yaptı normalde bu haftadan yapmam ama seni bi muayene etmek istiyorum kafası çok aşağıda dedi ben psikolojik olarak hazır gitmemiştim açıkçası ama doktor öyle deyince hemen tamam dedim ve 2 cm açıklığın olduğunu hatta daha zorlamadım bile dedi sanırım 2,5 falanDr bana baş geliş dedi kanala yerleşme gibi bir şey demedi ama ara ara ağrım oluyor leğen kemiğinde oda nadir yanisanada öyle mi dendi
Sana ve ailenize sabır,dayanma gücü diliyorum canim.Kızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Gözün aydın çok sevindimmm... Çok şükür... Ayrıntıları bekliyoruzzzSonunda doğurdumdarısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bu zor günleri atlatalım inşallahKızlar merhaba, ben bu hafta covidden babamı kaybettim. Ciğerlere indi dayanamadı çok nefes darlığı yaşadı en son kalbi durmuş. Hamileyken böyle bir acı yaşacağımı hiç düşünmezdim, insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Kızımın varlığıyla rabbim sabrını veriyor. Ona bir şey olmasın diye kendimi salmadım. Doktorum ağlayacaksan ağla içine atma, biriktirmen daha kötü dedi. Ama boğazımda bir düğüm ağlayamıyorum da. Etrafımda sürekli insanlar var yalnız bırakmıyorlar. Ben de kendimi işe verdim. Ev temizliği bebek hazırlığı derken zihnimi başka şeylerle meşgul ediyorum. Hala hastanede yatıyor gibi geliyor göremediğim için idrak edemedim. Cenazesine gidemedim hamileyim etkilenirim diye götürmediler. Mezarına gitmeye cesaretim yok yüzleşmeye cesaretim yok. Dua etmekten başka ne gelir elden ona fayda verecek.
Gözün aydın canım. Sağlıklı huzurlu bir hayatı olur inşallah. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinSonunda doğurdumdarısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
Tebrik ederim.Ikiniz de iyisiniz herhalde.Saglikli huzurlu uzun bir ömrü olsun yavrununSonunda doğurdumdarısı sizlerinde başına insallah yazarım sonra uzun uzun
30 Aralik demislerdi ama 1 ocağa esnetmeye çalışacağım.37+2 oluyor.Bu kadar bekledik 2 güncuk daha bekleriz inşallah sıkıntılı bir durum olmazsaHadi bakalım doğum ne zamana görünüyor Dr birşey söylüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?