2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kesinlikle tanışmışlardır cnım
Allahtan rahmet size de sabırlar diliyorum. Mekanı cennet günahları af olsun.

İnşallah canım tek dileğim o Allah razı olsun

O ağrı nasıl bir şey ki benimkide doğum pozisyonu almış ama bilmiyorum öyle bir baskı hissetmedim

Geçer cnm niye geçmesin sen yine iki litre yap canını sıkma

O ağrı nasıl bir şey ki benimkide doğum pozisyonu almış ama bilmiyorum öyle bir baskı hissetmedim
Yatakta dönerken yürürken resmen alt tarafındaki kemikler birbirine sürtüyor gibi canım benim ilk zaman bayağı şiddetliydi lavaboya kalkamıyordum şimdide var ama daha az şükür ya da ben ağrıya alıştım

Dr bana baş geliş dedi kanala yerleşme gibi bir şey demedi ama ara ara ağrım oluyor leğen kemiğinde oda nadir yani sanada öyle mi dendi

Ne desem acına çare olmayacak biliyorum öyle iyi anlıyorum ki seni..Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah sizlere sabırlar versin

Basıniz sagolsun Allah sabirlar versin...

Dr bana baş geliş dedi kanala yerleşme gibi bir şey demedi ama ara ara ağrım oluyor leğen kemiğinde oda nadir yani sanada öyle mi dendi
Yok canım benim bildiğin kafası kanala girmiş bayağıdır baş gelişti zaten kafasının kanalda olduğunu görünce zaten ultrason cihazını kapayım çatı muayenesi yaptı normalde bu haftadan yapmam ama seni bi muayene etmek istiyorum kafası çok aşağıda dedi ben psikolojik olarak hazır gitmemiştim açıkçası ama doktor öyle deyince hemen tamam dedim ve 2 cm açıklığın olduğunu hatta daha zorlamadım bile dedi sanırım 2,5 falan

Sana ve ailenize sabır,dayanma gücü diliyorum canim.Cok üzücü..Kendini bırakamazsın elbette ama içine de atma..Sen ve bebegin için acını derinlere gömmek de iyi olmaz..Malesef hayat böyle ani acılarla dolu ama dayanma gücü de içimizde..Başın sagolsun

Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin. Bu zor günleri atlatalım inşallah Acımızı bile yaşıyamaz olduk. Allahım sana ailene bol sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…