2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Nst niz gayet normal.Sanciniz yok.Bebegin kalp atışlarının zaten bu şekilde dalgalı olması bekleniyor.Bu dalga az bile..Düz olmasi sorun.Nst iyi çıkmasa ya da dogum baslangicini ifade etse evde olmazdınız zaten.Ya tekrarlanirdi ya takibe alınırdınız ya da doktorunuz bilgilendirme yapardı

Evet sancın çıkmamış canım. Bu tarz dalgalanma bende hep çıkıyor. Normal diyor doktorum hep.

Alttan veriliyo fitilmi ilaç mı ne cnm gorumcemde aldı yinede normal doguramadi sezaryan oldu
Canım biraz baktım doğuramayan da var evet fitille ama çok kolay doğuran da nasip hayırlısı neyse o olsun doktor kolay olur dedi açılman zaten 2cm rahimde yumuşaman da artmış dedi deneyeceğim ama gerisi Allah’ın takdiri

Benimde cok dar o yuzden korkuyorum birazda ama bakalım sonunda yavrumuza kavusmak var ya herseye değer

Kızlar bebeğimin kafası üç hafta önden gidiyor.eşim de ben de koca kafalı değiliz.
Niye böyle oldu acaba
Şeker de yok herhangi bi ağlık sorunu da yok.düzelir mi ki ileriki haftalarda?

Oo grafiği taşırmış ama doğmadı dimi nasıl oluyor vay be.
açılmam yok bu şekilde iki tane çıktı 20 dkda ama düzensiz ve ağrısızdı.
halbuki evde beş kat ağrılı oluyor bazen. bunu anlattığımda delirme diyor herkes
şizofrene bağladım işte. yarın sabah yine çekilecek nst bakalım bu kez ne olacak?

Hazırlıklı ol da yatışını vermesinler. Geçen sefer gittiğinde ağrın olsun olmasın gel demişti ya doktor belki yarın niyeti bozar ☺

Nst de sancı çıkabilir ama sanırım doktorlar özellikle düzenli olup olmadığına bakıyorlar.. Mesela çıkan sancı hep 5 dakikada bir mi çıkmış.önemli olan bu..o yüzden 3 4 sancı çıksa bile düzensizse yalancı sancı diye değerlendiriyorlar sanırım.

Bizde de ben minyonum ama eşim uzun boylu. Doktorumun saçma tavırları yüzünden bu kadar gerildim ben yoksa sezeryan yapıyorum dese yok demem yani. Zaten baş çevresi büyük olan bebislerde normal doğum zor diyo herkes aramızda 1 gün var canım seninle. Bizim bebiş de geçen hafta 2980di. Yarın kontrolüm var bakalim ne diyecek doktorcugum
Kızlar bebeğimin kafası üç hafta önden gidiyor.eşim de ben de koca kafalı değiliz.
Niye böyle oldu acaba
Şeker de yok herhangi bi ağlık sorunu da yok.düzelir mi ki ileriki haftalarda?
Canım aynı durum bende de var. 35.haftada ilk defa karşılaştık bununla. Bende de şeker yoktu ama baş ve karın çevresi ilerde. Düzelir mi bilmem

Bugün benimki de böyleydi doktor normal dedi

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun yavruna Ben de sezaryen olacağım bir şey hissetmekten korkuyorum, ameliyat esnasında baskı çekiştirme hissettim dedin ya nasıl bir histi bu canım ağrı var mıydı?

Acaba sık olmadığından mı eve gönderdiler çok yükseğe çıkmış çünkü
yok yirmi dakikada iki tane çıktı bu şekilde
açılmaya baktı ebe işte açılma olmayınca direkt doktoru aradı sonra napayım diye.
onun bebeği sağlıklı eve gitsin şimdilik açılması yoksa demiş
yarın sabah için çağırdı doktor tekrar bakacak.

Evet aynen öyle benim de 20 dk içinde 80-100 arası 4 sancı çıktı ama doktor normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…