- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.741
Bir umut acaba geliyor mu dedim yine yoknormal görünüyor kuzum. bebeğin uyanıktır. hareket etmiştir ama sancı dediğimiz kadar ağır değildir bak ben de dün akşamkini atayım sana
Ooo senin baya çıkmış benim böyle hiç olmadıbak benimki tablonun dışına taşmıştı ama eve gönderdilerEki Görüntüle 2746532
Nst niz gayet normal.Sanciniz yok.Bebegin kalp atışlarının zaten bu şekilde dalgalı olması bekleniyor.Bu dalga az bile..Düz olmasi sorun.Nst iyi çıkmasa ya da dogum baslangicini ifade etse evde olmazdınız zaten.Ya tekrarlanirdi ya takibe alınırdınız ya da doktorunuz bilgilendirme yapardıKızlar hayırlı akşamlar. Kasılmalarım arttı diye nst için hastaneye gittim. Sancım çok çıkmadı ama dalgalanmalar önceden yoktu bunda çıktı. Bu şekilde olup sonradan artıyor mu acaba yoksa bu bir şey ifade etmiyor mu
Eki Görüntüle 2746527
Evet sancın çıkmamış canım. Bu tarz dalgalanma bende hep çıkıyor. Normal diyor doktorum hep.Kızlar hayırlı akşamlar. Kasılmalarım arttı diye nst için hastaneye gittim. Sancım çok çıkmadı ama dalgalanmalar önceden yoktu bunda çıktı. Bu şekilde olup sonradan artıyor mu acaba yoksa bu bir şey ifade etmiyor mu
Eki Görüntüle 2746527
Oo grafiği taşırmış ama doğmadı dimi nasıl oluyor vay be.bak benimki tablonun dışına taşmıştı ama eve gönderdilerEki Görüntüle 2746532
hep diyorum ya bu nstdekiler evdeki kasılmanın yarısı kadar ağrı vermiyor. işte bu yüzden kafayı yiyecek gibi oluyorum. evdekileri ölçseler ne çıkacak acabaOoo senin baya çıkmış benim böyle hiç olmadı
Acaba sık olmadığından mı eve gönderdiler çok yükseğe çıkmış çünkübak benimki tablonun dışına taşmıştı ama eve gönderdilerEki Görüntüle 2746532
Canım biraz baktım doğuramayan da var evet fitille ama çok kolay doğuran da nasip hayırlısı neyse o olsun doktor kolay olur dedi açılman zaten 2cm rahimde yumuşaman da artmış dedi deneyeceğim ama gerisi Allah’ın takdiriAlttan veriliyo fitilmi ilaç mı ne cnm gorumcemde aldı yinede normal doguramadi sezaryan oldu
Benimde cok dar o yuzden korkuyorum birazdaya benim vajina girişim çok dar. belki çok büyük bir nimet ama biz bir hafta sevişmesek iyice daralıyor mesela. ben baştan kendimi şartladım oraya kesin dikiş atılır yani normal doğurursam.
bu arada ben bartolin ameliyatı oldum iki sene önce vajina girişime dikiş atıldı. doktorum doğum dikişiyle hemen hemen aynı dedi.
3. gün işe gittim. hatta çişimi yaptım ameliyattan sonra yanma bile olmuyor kızlar hiç korkmayın.
açılmam yok bu şekilde iki tane çıktı 20 dkda ama düzensiz ve ağrısızdı.Oo grafiği taşırmış ama doğmadı dimi nasıl oluyor vay be.
Hazırlıklı ol da yatışını vermesinler. Geçen sefer gittiğinde ağrın olsun olmasın gel demişti ya doktor belki yarın niyeti bozar ☺açılmam yok bu şekilde iki tane çıktı 20 dkda ama düzensiz ve ağrısızdı.
halbuki evde beş kat ağrılı oluyor bazen. bunu anlattığımda delirme diyor herkes
şizofrene bağladım işte. yarın sabah yine çekilecek nst bakalım bu kez ne olacak?
Bizde de ben minyonum ama eşim uzun boylu. Doktorumun saçma tavırları yüzünden bu kadar gerildim ben yoksa sezeryan yapıyorum dese yok demem yani. Zaten baş çevresi büyük olan bebislerde normal doğum zor diyo herkesCanım benimde kafası 2 hafta karın cevresi 3 hafta ilerde cıkıyor süreklı ama doktorum kötü bir sey söylemedi şekerde yok o zaman genetik olarak biraz iri olucak dedi ben zayıf ve uzun boyluyum ama babası iri yapılı uzun ve 5 kilo doğmuş . Şuan 3260kg tam gününü doldurursa 4 üstü bişey olcak gibi korkuyorum bende kafası büyük iri normal doğuramam diye
Canım aynı durum bende de var. 35.haftada ilk defa karşılaştık bununla. Bende de şeker yoktu ama baş ve karın çevresi ilerde. Düzelir mi bilmemKızlar bebeğimin kafası üç hafta önden gidiyor.eşim de ben de koca kafalı değiliz.
Niye böyle oldu acaba
Şeker de yok herhangi bi ağlık sorunu da yok.düzelir mi ki ileriki haftalarda?
Bugün benimki de böyleydi doktor normal dediKızlar hayırlı akşamlar. Kasılmalarım arttı diye nst için hastaneye gittim. Sancım çok çıkmadı ama dalgalanmalar önceden yoktu bunda çıktı. Bu şekilde olup sonradan artıyor mu acaba yoksa bu bir şey ifade etmiyor mu
Eki Görüntüle 2746527
Bana da normal dedi sıkıntı yok dedi ama belki başlangıç böyledir diye bi sorayım dedim tecrübeli annelereBugün benimki de böyleydi doktor normal dedi
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun yavrunaGünaydın kızlar. Daha bişey yemedim .Serum bağlı zaten . Sütüm için yemek yeyip yürüdükten sonra sağma makinası getireceklermiş . Umarım gelir.Aklim çocuğumda. Gormek istiyorum .Güzel mesajlarınız dilekleriniz destekleriniz için her birinize çok çok teşekkür ederim. Ağrı sizi yi sezeryandan 2 saat sonra 1 2 saat hissettim ama ağrı kesici vurduktan sonra uyumuşum bi 2 saatte . Kisaca anlatayim .
Ameliyathaneye girdiğimde baya heyecanlandım tansiyon iyice yükseldi. Bebeği aldıklarında ise aynı hızda düştü. 10 a 5 ı gördük. Belden spinal oldum lakin baskı çekiştirme hissederken midem dedim kötü. Hemen iğne yaptılar oksijen verdiler rahatladım. Aklimdan bu böyle nekadar sürecek diye geçerken kızımın sesini duydum10 dk boyunca beraberdik orda sürekli ağladı ağlaması güzel dediler .Yani basimda sildiler giydirdiler boynuma koydular .Sonra odaya babasının yanına çıkardılar. Arkasından 15 20 dk sonra ben çıktım Eşim geldiğinde ağlıyordu dedi Ben de dayanamadım baksana bana benzemiyor mu diyo :))Neyse .Ciktigimda ağlamıyordu inliyordu sadece yavrum .Ağzında biraz köpük vardı dediler normal .Sonra çocuk doktoru geldi meme tutturmaya çalıştılar Ama çokta çalışmadılar yani . Solunum sıkıntısı var o yüzden ememiyor inliyor dediler götürdüler. 1 günde kalabilir 3 günde 5 günde dediler . Sutunuz gelince gönderirsiniz dediler gittiler . umarım her şey yolunda gider ve kavuşuruz.Firsat buldukça yazarım kızlar. Hepinize sevgiler...
yok yirmi dakikada iki tane çıktı bu şekildeAcaba sık olmadığından mı eve gönderdiler çok yükseğe çıkmış çünkü
Evet aynen öyle benim de 20 dk içinde 80-100 arası 4 sancı çıktı ama doktor normal dedi.Nst de sancı çıkabilir ama sanırım doktorlar özellikle düzenli olup olmadığına bakıyorlar.. Mesela çıkan sancı hep 5 dakikada bir mi çıkmış.önemli olan bu..o yüzden 3 4 sancı çıksa bile düzensizse yalancı sancı diye değerlendiriyorlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?