2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım benimde kafası 2 hafta karın cevresi 3 hafta ilerde cıkıyor süreklı ama doktorum kötü bir sey söylemedi şekerde yok o zaman genetik olarak biraz iri olucak dedi ben zayıf ve uzun boyluyum ama babası iri yapılı uzun ve 5 kilo doğmuş . Şuan 3260kg tam gününü doldurursa 4 üstü bişey olcak gibi korkuyorum bende kafası büyük iri normal doğuramam diye

Canım yiyebiliyorsan her sabah keci boynuzu pekmezi ye 1 yemek kaşığı günde 1 tane muz yemeye calıs geceleri süt iç yat balık et ağırlıklı beslen

Kızlar biraz önce kontrolden geldim açılmam aynı 2 cm rahimde yumuşama artmış dedi kordon dolanmış 2 tur boynuna anlamadım cumadan bu yana nasıl iki tur kordon dolar kanalda olan çocuk normal doğuma engel değil ama sezeryan yap dersen yaparım dedi kilo almamış 50 gr almış sadece cumadan bu tarafa radyolojiye gönderdi birde o baksın diye kordonda kan akışı güzel dedi radyoloji uzmanı sonra kendi doktoruma çıktım kan akılı güzelmiş ben kilo almamasını kordona bağlamıştım ama korktuğum gibi çıkmamış dedi pazartesi tekrar gel duruma göre hala kilo almadıysa fitille doğumu başlatalım dedi morelim bozuldu açıkçası aranızda böyle olan var mı

Canım yiyebiliyorsan her sabah keci boynuzu pekmezi ye 1 yemek kaşığı günde 1 tane muz yemeye calıs geceleri süt iç yat balık et ağırlıklı beslen
Aldirayim muzu geçen hafta yedim inşallah etki etmiştir pekmez yedeye korkuyorum aldım aslında şekerim çıkar diye olmazsa onuda yiyeyim cnm teşekkürler

Allah yardım etsin ben olsam sezaryan isterdim mutlaka bütün riskleri bil cnm inşallah herşey yolunda gider

kan akışı güzelse sorun yok der hep benim doktorum. bu arada fitille doğumu başlatmak nasıl bir şeymiş, ilk defa duydum.

Canım doktorun ufak da olsa bi risk görüyorsa hiç risk alma sezeryanı kabul et.kordon dolanması tedirgin edici ama doktorun en iyisini bilir. Bence ona güven ve onun yönlendirmesine göre ilerle. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin .

Doktorum normal doğurabilirim engel değil dedi hareketlerini falan kontrol et dedi

Canım tam da aynı durum bizde de var fakat benim gözlemlediğim bebekler tam 40 ı beklerse son 3 haftada az kilo alıyorlar şeker yoksa tabi..

Normal doğum için sorun olur diye korkuyorum bende ama sanırım kesi atıyolarmıs iri bebeklerde cıkmakta zorlanırsa
ya benim vajina girişim çok dar. belki çok büyük bir nimet ama biz bir hafta sevişmesek iyice daralıyor mesela. ben baştan kendimi şartladım oraya kesin dikiş atılır yani normal doğurursam.
bu arada ben bartolin ameliyatı oldum iki sene önce vajina girişime dikiş atıldı. doktorum doğum dikişiyle hemen hemen aynı dedi.
3. gün işe gittim. hatta çişimi yaptım ameliyattan sonra yanma bile olmuyor kızlar hiç korkmayın.

Kızlar hayırlı akşamlar. Kasılmalarım arttı diye nst için hastaneye gittim. Sancım çok çıkmadı ama dalgalanmalar önceden yoktu bunda çıktı. Bu şekilde olup sonradan artıyor mu acaba yoksa bu bir şey ifade etmiyor mu

normal görünüyor kuzum. bebeğin uyanıktır. hareket etmiştir ama sancı dediğimiz kadar ağır değildir bak ben de dün akşamkini atayım sana

Bebek uyanıkmış ama sancın çıkmamış ama belli olmuyor doğum çok değişik birşey bi anda geliveriyo sancı yada su yada nişan

Bebek uyanıkmış ama sancın çıkmamış ama belli olmuyor doğum çok değişik birşey bi anda geliveriyo sancı yada su yada nişan
Diğerlerinde de hareketliydi bebek ama böyle dalgalanmalar ilk defa olunca dedim acaba başlangıç mı yine gelmiyor. Peki
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…