- 4 Mart 2020
- 816
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.701
Geçmiş olsun canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahKızlar merhaba bnde cuma doğum yaptım anca vakit buldum suyum gelmıstı normalle basladık 2cm Dı acılmam 9 dan 1 e kadar hıc acılma olmadı 1 den 5e kadar suni aldım 1cm acildi en son muayenede catın cok dar bebek catıda zorlanır sıkısma durumu olur dedi riske atmadım 19 55 de spinal sezeryanı oldum cok memnun kaldım asla genel bayılmayın kendine gelmek daha zor oluyor ve herseyı gormek tarifsiz Rabbım heppınızınkını kucağınıza almayı nasip etsin eskileri okuyamadım doguran herkesin bebegı hayırlı olsun sımdıden
Tebrikler canım sağlıkla büyüsün inşallah sana da geçmiş olsun hayırlı evlat olsun inşallahKızlar merhaba bnde cuma doğum yaptım anca vakit buldum suyum gelmıstı normalle basladık 2cm Dı acılmam 9 dan 1 e kadar hıc acılma olmadı 1 den 5e kadar suni aldım 1cm acildi en son muayenede catın cok dar bebek catıda zorlanır sıkısma durumu olur dedi riske atmadım 19 55 de spinal sezeryanı oldum cok memnun kaldım asla genel bayılmayın kendine gelmek daha zor oluyor ve herseyı gormek tarifsiz Rabbım heppınızınkını kucağınıza almayı nasip etsin eskileri okuyamadım doguran herkesin bebegı hayırlı olsun sımdıden
Canım kilosu ortalamanın altında olmadıktan sonra sıkıntı yok aslında. Kilolu bebek sağlıklı bebek değil kikızlar merhaba ,
bebeklerinizin biraz kilo alması için ne yediniz? Muz , pekmez , keçiboyunuzu pekmezi , yumurta bunları zaten abartarak tüketiyorum benim kadar meyve yiyen de yoktur herhalde. Bebeğim bir türlü ortalama kilonun üstüne çıkamıyor...
Aman canım sakin kalmaya calis kendimi telkin et lohusa sendromu da acayip kötü birşey Allah kimseye yaşatmasın... Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırmayalim.Kızlar selam. Ben normalde sakin mizaçlı bi insanım ama son günlerde gerçekten bebek doğunca ne yapacağımı, bebeğin sağlıkla gelip gelmeyeceğini düşünmekten nefesimi bile kontrol edemez hale geldim. Ara ara bildiğiniz göğsüm sıkışıyo ve rüyamda sürekli bebekle ilgili biseyler görüyorum. Lohusa sendromuna şimdiden mi girdim naptim anlamadım ya
boza içmek bebeğe kilo aldırırmış netten bir bak istersenkızlar merhaba ,
bebeklerinizin biraz kilo alması için ne yediniz? Muz , pekmez , keçiboyunuzu pekmezi , yumurta bunları zaten abartarak tüketiyorum benim kadar meyve yiyen de yoktur herhalde. Bebeğim bir türlü ortalama kilonun üstüne çıkamıyor...
Süt ve et te baya aldırıyor sanırım canım 1 haftada 400 gr aldı benimki.günde 2 tane 200 ml lik süt içiyorum.akşam yemeğinde de mutlaka protein tüketiyorum.et veya bakliyat.kızlar merhaba ,
Haklısın canım. Yarın kontrolüm var. Son 2 kontrolümde doktorum bebeğin baş ve karın çevresi ilerde diye beni aşırı germisti, belki de o yüzden yarının gerginliği bastı beni. Doktorum yarın da bana açıklama yapmadan pimpirikli davranmaya devam ederse kalbini kırıp doktorumu degistiricem. Günlerdir onun yüzünden böyle gerginimAman canım sakin kalmaya calis kendimi telkin et lohusa sendromu da acayip kötü birşey Allah kimseye yaşatmasın... Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırmayalim.
Bu aralar bende kendimi besiye çeksem iyi olacak 20 günde 400 Gr almış benimki de ama akşam yemeklerinde hemen doyuyorum canım yemek istemiyor bugün süt içtim bende tahin helvası çok severim onu da yedim bebeğe değil de kendime kilo olacak bu gidişleSüt ve et te baya aldırıyor sanırım canım 1 haftada 400 gr aldı benimki.günde 2 tane 200 ml lik süt içiyorum.akşam yemeğinde de mutlaka protein tüketiyorum.et veya bakliyat.
Maşallah, gözünüz aydın. Boyu, kilosu gayet iyi hemen toparlanır inşallah.Kızlar doğum yaptım çok güzel mis kokulu bi kızım oldu şükür ama bebegim emmedi solunum sıkıntısı var diye yenidoğana aldılar;(( yanımdan gitmesi çok koydu dua edin nolur bişey olmasınBuarada 55 cm 3450 gr doğdu
Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhaba bnde cuma doğum yaptım anca vakit buldum suyum gelmıstı normalle basladık 2cm Dı acılmam 9 dan 1 e kadar hıc acılma olmadı 1 den 5e kadar suni aldım 1cm acildi en son muayenede catın cok dar bebek catıda zorlanır sıkısma durumu olur dedi riske atmadım 19 55 de spinal sezeryanı oldum cok memnun kaldım asla genel bayılmayın kendine gelmek daha zor oluyor ve herseyı gormek tarifsiz Rabbım heppınızınkını kucağınıza almayı nasip etsin eskileri okuyamadım doguran herkesin bebegı hayırlı olsun sımdıden
Bu haftaki olcumler yaniltici olabiliyor kilo gelisim icin sadece olcu degil ultrasondan ultrasonq bile fark var uzme kendini son gunler bizimde kah onde kah geride son gunlerin keyfini yasaHaklısın canım. Yarın kontrolüm var. Son 2 kontrolümde doktorum bebeğin baş ve karın çevresi ilerde diye beni aşırı germisti, belki de o yüzden yarının gerginliği bastı beni. Doktorum yarın da bana açıklama yapmadan pimpirikli davranmaya devam ederse kalbini kırıp doktorumu degistiricem. Günlerdir onun yüzünden böyle gerginim
Benim ilk bebeğim son hafta dönmüştü. Gerçi bir şey değişmedi çünkü normal olarak gelmedi, yine sezeryan olmak zorunda kalmıştım.Bebeklerınız doğum pozısyonuna gırmısmı benımkı hala donmedı de
Benimde hiç iştahım yok sırf bebeği geliştiricem diye zorluyorum kendimi sürekli.bi de tuzsuz yiyorum her şeyi zaten hiç zevk almıyorum yemek yemekten az kaldı az kaldı diye diye geçiyor günlerBu aralar bende kendimi besiye çeksem iyi olacak 20 günde 400 Gr almış benimki de ama akşam yemeklerinde hemen doyuyorum canım yemek istemiyor bugün süt içtim bende tahin helvası çok severim onu da yedim bebeğe değil de kendime kilo olacak bu gidişle
Canım benimSelam kızlar, nasılsınız var mı başka doğum yapan? Ben dün oğlumu kucağima alıp emzirmeye çaliştim ilk defa, bugün de gideceğim. Kucağima alinca dogum yaptigimi hissettim vallahi sanki olan biten her şey rüya gibj geliyordu. Bir haftaya taburcu olabilir dedi doktor
Benimde tombiş değildi canım en son gittiğimde yiyorum bol bol ama karnımda küçük pek almiyo bellikızlar merhaba ,
Biliyorum canım aslında ama 14.haftadan beri aynı doktorla devam ediyorum ve sadece son 2 kontrolümde bebeğin baş ve karın çevresi ilerde çıkıyor 3 haftaya yakın. Doktor bununla ilgili açıklama da yapmadı bana ama kendisi inanılmaz geriliyo. Geçen hafta özellikle sıkıntı var mı beni çok tedirgin ettiniz dedim hayır yok dedi sadece. İnanır mısın gebeliğin başından beri ilk defa yiyip içtiğim şeyleri bile elli kere düşünür oldum tüketirken. Yarın duruma göre bakicam artik ne olur ne biter bilemiyorumBu haftaki olcumler yaniltici olabiliyor kilo gelisim icin sadece olcu degil ultrasondan ultrasonq bile fark var uzme kendini son gunler bizimde kah onde kah geride son gunlerin keyfini yasa
Bana da 35+1 de 40 haftayı doldursa bile 3 kiloyu geçeceğini sanmıyorum minyon bi bebek demişti 2460 gr dı.Baya kafaya taktım o hafta sonra 36+2 de gittim 2900 gr dedi canım doktorda şaşırdı üstelik bende protein kaçağı var gelişimi daha yavaş oluyormuş yani normale göre baya iyi almış ne yiyorsun sen diye sordu protein ağırlıklı besleniyorum dedim.yiyorsan alıyordur bebiş mutlaka sıkıntıya sokma kendini.hem zaten 2500 üstü normal sayılıyor zaten doğduktan sonra hızlı gelişiyor zayıf doğan bebişlerdeBenimde tombiş değildi canım en son gittiğimde yiyorum bol bol ama karnımda küçük pek almiyo bellisenin kaçtı kilosu en son doktorum gayet iyi demişti ben memnun kalmadım
Maşallah cnm darısı oglusuma teyzesi inşallah bazen korkuyorum sanki buyumucek öyle kalcak diye 2800 de razıyım saframda taşlar var yumurtayı haftada iki en çok üç kez nadiren yiyorum sarısı hariçBana da 35+1 de 40 haftayı doldursa bile 3 kiloyu geçeceğini sanmıyorum minyon bi bebek demişti 2460 gr dı.Baya kafaya taktım o hafta sonra 36+2 de gittim 2900 gr dedi canım doktorda şaşırdı üstelik bende protein kaçağı var gelişimi daha yavaş oluyormuş yani normale göre baya iyi almış ne yiyorsun sen diye sordu protein ağırlıklı besleniyorum dedim.yiyorsan alıyordur bebiş mutlaka sıkıntıya sokma kendini.hem zaten 2500 üstü normal sayılıyor zaten doğduktan sonra hızlı gelişiyor zayıf doğan bebişlerde
Toparlar inşallah canım yumurtanın zaten proteini beyazında sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMaşallah cnm darısı oglusuma teyzesi inşallah bazen korkuyorum sanki buyumucek öyle kalcak diye 2800 de razıyım saframda taşlar var yumurtayı haftada iki en çok üç kez nadiren yiyorum sarısı hariçsüt günde bir bardak yoğurt bir kase inşallah toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?