2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Kızlar selam. Ben normalde sakin mizaçlı bi insanım ama son günlerde gerçekten bebek doğunca ne yapacağımı, bebeğin sağlıkla gelip gelmeyeceğini düşünmekten nefesimi bile kontrol edemez hale geldim. Ara ara bildiğiniz göğsüm sıkışıyo ve rüyamda sürekli bebekle ilgili biseyler görüyorum. Lohusa sendromuna şimdiden mi girdim naptim anlamadım ya

Tebrikler canım sağlıkla büyüsün inşallah sana da geçmiş olsun hayırlı evlat olsun inşallah

Canım kilosu ortalamanın altında olmadıktan sonra sıkıntı yok aslında. Kilolu bebek sağlıklı bebek değil ki sen bebeğin için faydalı olan şeyleri zaten tüketiyomussun. Doktorunda gelişiminde problem görmüyosa kafaya takma bence

Aman canım sakin kalmaya calis kendimi telkin et lohusa sendromu da acayip kötü birşey Allah kimseye yaşatmasın... Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırmayalim.

boza içmek bebeğe kilo aldırırmış netten bir bak istersen

Süt ve et te baya aldırıyor sanırım canım 1 haftada 400 gr aldı benimki.günde 2 tane 200 ml lik süt içiyorum.akşam yemeğinde de mutlaka protein tüketiyorum.et veya bakliyat.

Aman canım sakin kalmaya calis kendimi telkin et lohusa sendromu da acayip kötü birşey Allah kimseye yaşatmasın... Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırmayalim.
Haklısın canım. Yarın kontrolüm var. Son 2 kontrolümde doktorum bebeğin baş ve karın çevresi ilerde diye beni aşırı germisti, belki de o yüzden yarının gerginliği bastı beni. Doktorum yarın da bana açıklama yapmadan pimpirikli davranmaya devam ederse kalbini kırıp doktorumu degistiricem. Günlerdir onun yüzünden böyle gerginim

Süt ve et te baya aldırıyor sanırım canım 1 haftada 400 gr aldı benimki.günde 2 tane 200 ml lik süt içiyorum.akşam yemeğinde de mutlaka protein tüketiyorum.et veya bakliyat.
Bu aralar bende kendimi besiye çeksem iyi olacak 20 günde 400 Gr almış benimki de ama akşam yemeklerinde hemen doyuyorum canım yemek istemiyor bugün süt içtim bende tahin helvası çok severim onu da yedim bebeğe değil de kendime kilo olacak bu gidişle

Maşallah, gözünüz aydın. Boyu, kilosu gayet iyi hemen toparlanır inşallah.

Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu haftaki olcumler yaniltici olabiliyor kilo gelisim icin sadece olcu degil ultrasondan ultrasonq bile fark var uzme kendini son gunler bizimde kah onde kah geride son gunlerin keyfini yasa

Benimde hiç iştahım yok sırf bebeği geliştiricem diye zorluyorum kendimi sürekli.bi de tuzsuz yiyorum her şeyi zaten hiç zevk almıyorum yemek yemekten az kaldı az kaldı diye diye geçiyor günler

Canım benim maşallah hadi gözün aydın büyük bebiş çok kalmaz zaten

Benimde tombiş değildi canım en son gittiğimde yiyorum bol bol ama karnımda küçük pek almiyo belli senin kaçtı kilosu en son doktorum gayet iyi demişti ben memnun kalmadım

Bu haftaki olcumler yaniltici olabiliyor kilo gelisim icin sadece olcu degil ultrasondan ultrasonq bile fark var uzme kendini son gunler bizimde kah onde kah geride son gunlerin keyfini yasa
Biliyorum canım aslında ama 14.haftadan beri aynı doktorla devam ediyorum ve sadece son 2 kontrolümde bebeğin baş ve karın çevresi ilerde çıkıyor 3 haftaya yakın. Doktor bununla ilgili açıklama da yapmadı bana ama kendisi inanılmaz geriliyo. Geçen hafta özellikle sıkıntı var mı beni çok tedirgin ettiniz dedim hayır yok dedi sadece. İnanır mısın gebeliğin başından beri ilk defa yiyip içtiğim şeyleri bile elli kere düşünür oldum tüketirken. Yarın duruma göre bakicam artik ne olur ne biter bilemiyorum

Benimde tombiş değildi canım en son gittiğimde yiyorum bol bol ama karnımda küçük pek almiyo belli senin kaçtı kilosu en son doktorum gayet iyi demişti ben memnun kalmadım
Bana da 35+1 de 40 haftayı doldursa bile 3 kiloyu geçeceğini sanmıyorum minyon bi bebek demişti 2460 gr dı.Baya kafaya taktım o hafta sonra 36+2 de gittim 2900 gr dedi canım doktorda şaşırdı üstelik bende protein kaçağı var gelişimi daha yavaş oluyormuş yani normale göre baya iyi almış ne yiyorsun sen diye sordu protein ağırlıklı besleniyorum dedim.yiyorsan alıyordur bebiş mutlaka sıkıntıya sokma kendini.hem zaten 2500 üstü normal sayılıyor zaten doğduktan sonra hızlı gelişiyor zayıf doğan bebişlerde

Maşallah cnm darısı oglusuma teyzesi inşallah bazen korkuyorum sanki buyumucek öyle kalcak diye 2800 de razıyım saframda taşlar var yumurtayı haftada iki en çok üç kez nadiren yiyorum sarısı hariç süt günde bir bardak yoğurt bir kase inşallah toparlar

Toparlar inşallah canım yumurtanın zaten proteini beyazında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…